le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, fradler said: Pa ovo vam je vrhunski posao, ako je tačno za obeštećenje. Ionako nema prostora za njega, Karlika, Kalatesa i Vašingtona, a Pejn je tu najslabija karika. Stvarno vrhunski posao, limar pohađao čovićevu školicu. Predlažem i vama da napravite isto ovako vrhunski posao i pustite Butlera u sred sezone, ionako imate 20+ igrača na rosteru, a ako Bog da i Karter se vraća. Bezveze da se pravi gužva 😂 11 1
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Još nisam u potpunosti siguran šta da mislim o ovome. Sa jedne strane, Pejn je 6. igrač bez kojeg smo ostali trajno, u zadnjih mesec dana. Mislim da se to nije desilo nikad, nijednom EL klubu. Ozbiljan udarac na bilo kakve ambicije do kraja sezone. Sa druge strane, ako je ovo za obeštećenje tačno, to je ljudi preozbiljna lova. Uzet igrač, dao si mu 2 plate, sada ti on to vraća x20. Ako misle da Karlik može da se vrati na nivo na kojem je bio, Kalates i Vašington igraju svoje... Ne znam, ne mogu da procenim sve. Ali prevelike pare uglavnom, nekada si za ovakvo obeštećenje morao da imaš vrhunskog NBA prospekta, u kojeg si uložio godine.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, fradler said: Pa ovo vam je vrhunski posao, ako je tačno za obeštećenje. Ionako nema prostora za njega, Karlika, Kalatesa i Vašingtona, a Pejn je tu najslabija karika. pozeleo bih ti svake godine minimum jedan ovakav vrhunski posao u tvom klubu 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Pre svega ovakve ugovore daju klubovi koji nemaju neke ambicije za bilo sta pa idu na kartu ako te usere da ostane dugo a ako ne jbg. A ne jedan renomirani Evroligas sa ambicijama. Bukvalno potez za nepoverovati. Edited 2 hours ago by Don Dusko 3
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, le piaf said: Stvarno vrhunski posao, limar pohađao čovićevu školicu. Predlažem i vama da napravite isto ovako vrhunski posao i pustite Butlera u sred sezone, ionako imate 20+ igrača na rosteru, a ako Bog da i Karter se vraća. Bezveze da se pravi gužva 😂 Batler je nama među 3-4 najvažnija igrača, Pejn povratkom Karlika postaje levo smetalo. Kao da mi sad pustimo Jaga za obeštećenje od skoro 2 miliona dolara, dižem obe ruke ako je moguće. Edited 2 hours ago by fradler
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, fradler said: Batler je nama među 3-4 najvažnija igrača, Pejn povratkom Karlika postaje levo smetalo. Ovo bi bilo kao da mi sad pustimo Jaga sad za obeštećenje od skoro 2 miliona dolara, dižem obe ruke ako je moguće. Meni je Pejn dosta korisniji po tim od Duana odapecu za 3 Washigtona. A kada Duane kolo vodi pisi propalo. 2
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, fradler said: Batler je nama među 3-4 najvažnija igrača, Pejn povratkom Karlika postaje levo smetalo. Ovo bi bilo kao da mi sad pustimo Jaga sad za obeštećenje od skoro 2 miliona dolara, dižem obe ruke ako je moguće. Ali sa čim ostaje kkp? Nik, Karlik I Dvejn uz Brauna koji je 2/3 pre svega, unutra bez Dilana je tek potop. Karlik do aprila pitanje je da li ce uhvatiti formu i kondiciju za 20-25 min, Niku ova pauza za kup je zlata vredna, ali i on vrlo lako se može povrediti ako je na full minutazi stalno.
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 12 minutes ago, fradler said: Batler je nama među 3-4 najvažnija igrača, Pejn povratkom Karlika postaje levo smetalo. Kao da mi sad pustimo Jaga za obeštećenje od skoro 2 miliona dolara, dižem obe ruke ako je moguće. Molim te fradler, da sam naveo bilo kog vašeg igrača ti bi mi odgovorio da je baš taj u 3,4 najvažnija igrača Zvezde. CMM, Butler, Nwora, Odž, Bolomboj, Moneke. Sad je Pejn nama isto što i Jago vama. Važi. Ovo što se dešava u klubu je van svake pameti, odlaze i dolaze igrači kao na pijaci, onaj mučeni trener svako jutro pre treninga mora da prebrojava ko mu je ostao i ko je sledeći. I ove proizvoljne informacije o visini obeštećenja koje logično izlaze iz limarove kuhinje su komične. Čak i da je, na kraju krajeva, cifra tačna - sve se bojim da će lova završiti u klubu, a ne u džepovima i privatnim biznisima mr prislonice Tako da, nemoj. Edited 2 hours ago by le piaf 8
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, realno *w said: Još nisam u potpunosti siguran šta da mislim o ovome. Sa jedne strane, Pejn je 6. igrač bez kojeg smo ostali trajno, u zadnjih mesec dana. Mislim da se to nije desilo nikad, nijednom EL klubu. Ozbiljan udarac na bilo kakve ambicije do kraja sezone. Sa druge strane, ako je ovo za obeštećenje tačno, to je ljudi preozbiljna lova. Uzet igrač, dao si mu 2 plate, sada ti on to vraća x20. Ako misle da Karlik može da se vrati na nivo na kojem je bio, Kalates i Vašington igraju svoje... Ne znam, ne mogu da procenim sve. Ali prevelike pare uglavnom, nekada si za ovakvo obeštećenje morao da imaš vrhunskog NBA prospekta, u kojeg si uložio godine. pejn je potpisao za 900.000 usd, dosao je ovde, ovo mu je treci mesec, dakle ne vraca ti se x20, iako si to rekao figurativno verovatno. dali sko mi verovatno 3 plate sto je mozda 400.000 usd igrao je 3 meseca, ekipa se navikla na njega, imao energiju, trener vrovstno pravio igru za njega.. Pa da je ovo ispravan nacin, zar ne mislis kozda da bi neki Panataikos, Real, Barselona potpisvala tako igrace da mogu da zapale kad im se digne kurac... i da jeste, ozbiljne pare, koje ce da zavrse gde? I da zavrse na dovodjenju igraca, ko ce da ih dovodi? ostojin sin koji pregovqra sa Bogdanom, Paspalj? Mnogo je mucno sve ovo sto se desava, jer je klub za 3-4 meseca srozan od respektabilnog EL kluba do toga da se sa nama sprda ko god hoce, a najveci relativizatori tog sranja u klubu su upravi oni kojima je switch odbrana bila najveci problem, zeljko nema akcije, nije nista osvojio, sve sem F4 je propast, al sad je vazno da se ekipa bori, a to sto nam je klub vezan za doping aferu isklhucivom zeljom i kombinacijom predsednika i onog menadzera, i sto nas igraci napustaju za jedno popodne, to je ipak manje bitno, jer 'nate vazno je da se ekipa bori 3
MV91 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Don Dusko said: Pre svega ovakve ugovore daju klubovi koji nemaju neke ambicije za bilo sta pa idu na kartu ako te usere da ostane dugo a ako ne jbg. A ne jedan renomirani Evroligas sa ambicijama. Bukvalno potez za ne poverovati. Toтално се слажем, плус овај лажни PR damage control Остојиних потеза, где им је Реал суспендовао Осетковског и онда сад ово. Какав жетон текст на Телеграфу поводом одласка Пејна, вероватно је само copy/paste из мејла или Вајбер/Вацап поруке.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Obestecenje i ionako mrtve ambicije na stranu....U kom univerzumu je Dvejn korisniji od Pejna? Pogledajte samo EL rezultate sa Pejnom a bez Dvejna. Dajte bre ljudi, molim vas. 2
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 hours ago, Patriota iz kauca said: Penjaroja nije vezao dve nedelje sa istim timom, uvek neko bitan fali a opet igramo dobro. Da nije ovih povreda i sudijskog kriterijuma, imao bi više pobeda. Radi čovek posao pošteno. Iskreno ovo što Penjaroja radi je vrhunski posao. Ja sam očekivao da ćete igrati ofanzivnu košarku bez puno smisla. Ali on je baš zategao odbranu, podigao voljni momenat ekipe i sa Kalatesom na pleju to više nije divljina i ispucavanje. Mislio sam da sigurno ide na leto i pored dvogodišnjeg ugovora, ali više ne delim to mišljenje. Svakako će zavisiti od rezultata u domaćim takmičenjima i izbora trenera na leto.
Torresinho Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sto da ne ostane Penjaroja, pusti ga da radi, dovedi mu igrace, bolja atmosfera, sklopljen tim, pa da vidimo na sta ce sve da lici. Losije rezultate od Zeljka tesko da moze da ima. 1
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam sta je ovo cudno. Pa jasno je da je KK Partizan klub bez ambicija (narocito u ovoj sezoni) i sportskih planova (u narednim). KK Partizan je firma na cijem celu je "covek" koji od najboljih uci kako da plasira informacije. Verovati u informacije o velikim ambicijama i visokim obestecenjima je kao verovati pickoustom bilo sta. Bice samo sve gore, sto pre shvatite, bice vam lakse da posmatrate ovaj cirkus. 6 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Alek The Great said: Sto se tice odlaska Pejna sumnjam da ce se juriti zamena. Ali eto idealne prilike da se proba Drezgic da se vidi sta moze na malo visem nivou. A ko mu je tacno od igraca Partizana do sada smetao ove sezone i na koji tacno nacin? 🥲 Edited 1 hour ago by Elevator Operater
le piaf Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago (edited) Sad će limar da plasira vest kako je ovo sve isplanirao, i da je odlazak Pejna samo delić velikog master plana da na leto dovede Bogdana Bogdanovića za najveći ugovor koji je Evropa ikada videla. Naravno, ne bi valjalo propustiti da se napomene kako je Partizan sada odskočna daska za povratak u NBA, i da su sve oči uprte u Beograd. Edited 37 minutes ago by le piaf 4 1
Recommended Posts