Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Stiletto said:

Pa bio mu je trener pre par godina u Baskoniji, poznaju se. A od koga će najpre saznati šta se dešava među igračima ako ne od kapitena?

Ali on ne zna. 

Što se njega tiče, ekipa daje krv, srce i znoj, tamo gde je bitno. 

Posted

Bio banovan(ne skapirah zasto) 10 dana ali sam citajuci upise video na nasoj temi pokusaj da se Zeljko predstavi kao strucnjak koji je "mnogo gresaka napravio"u izboru igraca a niko da napise da je busen od strane drzave jos od slucaja Mirotic(stara plan ina,popovi,Hulja,Ultracopovi) pa se onda posezalo za alternativama(Kaminski)...Ne znam da li da napisem da na nasim utakmicama nema skandiranja"ko ne skace taj je plenum"(da opet ne bi bio banovan)...sem dva ćacija na celu K.K.P i K.K.C.Z ne bi se slozio da je sve ostalo u klubovima isto...sigurno drzava ne gleda istim ocima klub koji "se ne mesa u politiku" i klub cini navijaci prozivaju Hulju vec 13 godina...a Limarcinu bi pitao da sam novinar sta mu znaci ono sa konferencije"7 miliona rashodi kluba"...cak sam i ubedjen da za razliku od Drcele Limar krade novac iz K.K.P...Dreceli je tu mozda i suzen prostor jer su sezonske bile mnogo jeftinije...ovaj nas izblajhani je uzimao kintu na dnevnim kartama,marketingu,raznim Part+ sranjima itd...

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Mi smo jedan toliko tuzan klub... iz meca u mec ocekujes novu bruku, novo nemanje postovanja ni prema sebi ni prema navijacima... Novo ruglo i novu depru... Ocekujes Sandija Cenova na poluvremenu... Strasne, strasne stvari.

• Like 1