Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, DameTime said:

Branko Lazić ima više talenta da bude model/maneken nego košarkaš. I mnogo bi bolje prošao sa tom karijerom. 

Ja se secam neke price da je Branko Lazic bio veoma perspektivan kosarkas u mladjim kategorijama, da ga je FMP doveo jer je na nekim turnirima postizao tipa 20+ poena, punio kolone... kako je postao ovakav defanzivac i coskara u napadu - ne znam, ali osim talenta sve je postigao i ozbiljnim radom.

One price da ne bi igrao EL ni u jednom drugom klubu vec samo u Zvezdi mozda i stoje, jer je on postao igrac Zvezdinog sistema, i kao takav nije bio potreban drugima. Dobric i Davidovac su to shvatili ali nakon krace ekskurzije.

• Like 2
Posted (edited)

Što se utakmice večeras tiče, očekujem plus 10 Žalgirisa nakon 15min igre i rutinsku pobedu Zelenih do kraja.

Kod nas očekujem ponovo Washovu privatnu utakmicu, ukoliko Jabari bude igrao očekujem da ga buše svaki napad, i tako, klasika.

Ono što bih želeo da se desi jeste rotacija Milton-Kalates, Brown-Wash, Vanja-Mitar, Bonga-Lakić, Bruno-Dilan, da možda i Mijailović dobije minute (ako je uopšte otputovao) a da Jabalebari ne dobije ni sekunde i bude premešten iza doktora Mome. Nemam neke druge posebne želje osim da mučenje što brže prođe. Eventualno da i Brown zasedne do Jabarija, ali teško...

Edited by Dzep
  • Like 2
Posted
25 minutes ago, Kooineeperk said:

Ja se secam neke price da je Branko Lazic bio veoma perspektivan kosarkas u mladjim kategorijama, da ga je FMP doveo jer je na nekim turnirima postizao tipa 20+ poena, punio kolone... kako je postao ovakav defanzivac i coskara u napadu - ne znam, ali osim talenta sve je postigao i ozbiljnim radom.

Ne znam za mladje kategorije, ali u FMPu je cesce bio u minusu nego u plusu po indeksima. Znam to jer sam igrao fantazi na fantaziranje.com i sa'ranio me uvek kad sam ga stavio.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...