Jump to content

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Jakob Aman said:

Nista veci grobar od nas ovde na forumu(potpisujem)...ok,radio na televiziji cija je gazdarica najbolja drugarica "prve šatrodame Srbije"...ako tada nije imao testise mogao bi sada kada je na podcastu da kaze otvoreno da je Hulja preko Limara busio Žoca...ali ne,njemu Kalinic formira misljenje a on stalno nesto uvijeno prica i na kraju nista nije rekao...

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted
26 minutes ago, Eddard said:

Bullshit. Niko nije navijao protiv Partizana, već protiv uljeza koji nažalost u ovom trenutku nose dres istog. I naravno protiv uprave.

Kako lagano progutaše crvenu propagandu. Glatko, kao po loju :ajme:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Da dodam kako je moje misljenje da je Milan kretencina dobrim delom bazirano na licnom iskustvu, gde se na mom tadasnjem radnom mestu isprdeo kao stoka uz tezak eye kontakt, jer u tom momentu nije moglo da mu se odobri ono sto je trazio.

Edited by Elevator Operater
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Nekako mi žao da je ovaj dio foruma koji je "nekada bacao svetla daleko" postao veoma isključivo mjesto i da čovjek koji kaže svoje mišljenje, jednostavno mišljenje (ex simple minds) bude tretiran cipelama dok leži na podu. Od neistomišljenika.

Mnogi su ovdje pisali i pisaće ali ja od 2008 g, od kada sam ovdje nisam ovo doživio.

Proći će i ovo, mnogi će okrenuti ploču neki će izčeznuti ali ja bih da sačuvamo ovo mjesto za neistomišljenike.

Grad bez ljubavi, sumrak ideja, loše vibracije u mojoj glavi...stajao sam predugo na tramvajskoj stanici....i briga me frajeri za vaše reklame ovuda su prolazili i drugi prije vas...

Edited by odupri se ludilu
  • Like 13
  • Thanks 1
Posted
27 minutes ago, TripleJ said:

Kad bi Carlick trebalo da se vrati ? Pocetak februara ?

Da, mislim da se govorilo o kraju januara

Posted
49 minutes ago, odupri se ludilu said:

Nekako mi žao da je ovaj dio foruma koji je "nekada bacao svetla daleko" postao veoma isključivo mjesto i da čovjek koji kaže svoje mišljenje, jednostavno mišljenje (ex simple minds) bude tretiran cipelama dok leži na podu. Od neistomišljenika.

Mnogi su ovdje pisali i pisaće ali ja od 2008 g, od kada sam ovdje nisam ovo doživio.

Proći će i ovo, mnogi će okrenuti ploču neki će izčeznuti ali ja bih da sačuvamo ovo mjesto za neistomišljenike.

Grad bez ljubavi, sumrak ideja, loše vibracije u mojoj glavi...stajao sam predugo na tramvajskoj stanici....i briga me frajeri za vaše reklame ovuda su prolazili i drugi prije vas...

Koliko vidim, iskazanim mišljenjem su direktno napadnuti svi koji misle drugačije. Odgovorom na to je samo vraćena strelica.

• Like 2
Posted
2 hours ago, Elevator Operater said:

Da dodam kako je moje misljenje da je Milan kretencina dobrim delom bazirano na licnom iskustvu, gde se na mom tadasnjem radnom mestu isprdeo kao stoka uz tezak eye kontakt, jer u tom momentu nije moglo da mu se odobri ono sto je trazio.

Hahahah, vrlo slicno iskustvo imam 😄

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, odupri se ludilu said:

Hvala.

Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Koliko vidim, iskazanim mišljenjem su direktno napadnuti svi koji misle drugačije. Odgovorom na to je samo vraćena strelica.

Barkli brate šta da ti kažem, nemam volju za raspravu osim na ročištu 😁💰

Pričao sam da se počelo cipelariti nestomišljenike.

Kada se uobziri jezičko, logičko, ciljno tumačenje napisanog.

• WOW 1
Posted (edited)
31 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Još uvek nisam svario Cekanine numere, a već smo došli do prdeža Milana Kalinića. 

Dobro, moglo je i gore, npr. prdež Mime Karadžića. 

Spoiler

Edited by GameChanger
Posted
57 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Još uvek nisam svario Cekanine numere, a već smo došli do prdeža Milana Kalinića. 

Dobro, moglo je i gore, npr. prdež Mime Karadžića

Ja zaista mislim da nikad jedan "glumac" nije prikladnije prezime dobio od njega kad je bio "Govedarevic"

Posted
12 minutes ago, MrTwister said:

Ja zaista mislim da nikad jedan "glumac" nije prikladnije prezime dobio od njega kad je bio "Govedarevic"

klasicna govedja glava