Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://www.instagram.com/reel/DSCs2fpDUPE/?igsh=MWRudG95d3hzdmI0bA== Potpisujem. 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Kad ti Milan fakin kreten Kalinic podrzava stav, znas koliko je sati. Edited 8 hours ago by Elevator Operater 8
Pikac Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 30 minutes ago, Jakob Aman said: https://www.instagram.com/reel/DSCs2fpDUPE/?igsh=MWRudG95d3hzdmI0bA== Potpisujem. Nista veci grobar od nas ovde na forumu(potpisujem)...ok,radio na televiziji cija je gazdarica najbolja drugarica "prve šatrodame Srbije"...ako tada nije imao testise mogao bi sada kada je na podcastu da kaze otvoreno da je Hulja preko Limara busio Žoca...ali ne,njemu Kalinic formira misljenje a on stalno nesto uvijeno prica i na kraju nista nije rekao... 1 2 1
Eddard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 41 minutes ago, Jakob Aman said: https://www.instagram.com/reel/DSCs2fpDUPE/?igsh=MWRudG95d3hzdmI0bA== Potpisujem. Bullshit. Niko nije navijao protiv Partizana, već protiv uljeza koji nažalost u ovom trenutku nose dres istog. I naravno protiv uprave. 8
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 26 minutes ago, Eddard said: Bullshit. Niko nije navijao protiv Partizana, već protiv uljeza koji nažalost u ovom trenutku nose dres istog. I naravno protiv uprave. Kako lagano progutaše crvenu propagandu. Glatko, kao po loju 1 1
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 30 minutes ago, le piaf said: crvenu propagandu 1 2 1
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Da dodam kako je moje misljenje da je Milan kretencina dobrim delom bazirano na licnom iskustvu, gde se na mom tadasnjem radnom mestu isprdeo kao stoka uz tezak eye kontakt, jer u tom momentu nije moglo da mu se odobri ono sto je trazio. Edited 6 hours ago by Elevator Operater 2 1
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Nekako mi žao da je ovaj dio foruma koji je "nekada bacao svetla daleko" postao veoma isključivo mjesto i da čovjek koji kaže svoje mišljenje, jednostavno mišljenje (ex simple minds) bude tretiran cipelama dok leži na podu. Od neistomišljenika. Mnogi su ovdje pisali i pisaće ali ja od 2008 g, od kada sam ovdje nisam ovo doživio. Proći će i ovo, mnogi će okrenuti ploču neki će izčeznuti ali ja bih da sačuvamo ovo mjesto za neistomišljenike. Grad bez ljubavi, sumrak ideja, loše vibracije u mojoj glavi...stajao sam predugo na tramvajskoj stanici....i briga me frajeri za vaše reklame ovuda su prolazili i drugi prije vas... Edited 5 hours ago by odupri se ludilu 13 1
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad bi Carlick trebalo da se vrati ? Pocetak februara ?
Ljusha Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 27 minutes ago, TripleJ said: Kad bi Carlick trebalo da se vrati ? Pocetak februara ? Da, mislim da se govorilo o kraju januara
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 49 minutes ago, odupri se ludilu said: Nekako mi žao da je ovaj dio foruma koji je "nekada bacao svetla daleko" postao veoma isključivo mjesto i da čovjek koji kaže svoje mišljenje, jednostavno mišljenje (ex simple minds) bude tretiran cipelama dok leži na podu. Od neistomišljenika. Mnogi su ovdje pisali i pisaće ali ja od 2008 g, od kada sam ovdje nisam ovo doživio. Proći će i ovo, mnogi će okrenuti ploču neki će izčeznuti ali ja bih da sačuvamo ovo mjesto za neistomišljenike. Grad bez ljubavi, sumrak ideja, loše vibracije u mojoj glavi...stajao sam predugo na tramvajskoj stanici....i briga me frajeri za vaše reklame ovuda su prolazili i drugi prije vas... Koliko vidim, iskazanim mišljenjem su direktno napadnuti svi koji misle drugačije. Odgovorom na to je samo vraćena strelica. 2
jedibojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Elevator Operater said: Da dodam kako je moje misljenje da je Milan kretencina dobrim delom bazirano na licnom iskustvu, gde se na mom tadasnjem radnom mestu isprdeo kao stoka uz tezak eye kontakt, jer u tom momentu nije moglo da mu se odobri ono sto je trazio. Hahahah, vrlo slicno iskustvo imam 😄 1
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, odupri se ludilu said: Nekako mi žao da je ovaj dio foruma koji je "nekada bacao svetla daleko" postao veoma isključivo mjesto i da čovjek koji kaže svoje mišljenje, jednostavno mišljenje (ex simple minds) bude tretiran cipelama dok leži na podu. Od neistomišljenika. Mnogi su ovdje pisali i pisaće ali ja od 2008 g, od kada sam ovdje nisam ovo doživio. Proći će i ovo, mnogi će okrenuti ploču neki će izčeznuti ali ja bih da sačuvamo ovo mjesto za neistomišljenike. Grad bez ljubavi, sumrak ideja, loše vibracije u mojoj glavi...stajao sam predugo na tramvajskoj stanici....i briga me frajeri za vaše reklame ovuda su prolazili i drugi prije vas... Hvala.
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Koliko vidim, iskazanim mišljenjem su direktno napadnuti svi koji misle drugačije. Odgovorom na to je samo vraćena strelica. Barkli brate šta da ti kažem, nemam volju za raspravu osim na ročištu 😁💰 Pričao sam da se počelo cipelariti nestomišljenike. Kada se uobziri jezičko, logičko, ciljno tumačenje napisanog. 1
NikadProtivŽelimira Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Još uvek nisam svario Cekanine numere, a već smo došli do prdeža Milana Kalinića. Dobro, moglo je i gore, npr. prdež Mime Karadžića.
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 31 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Još uvek nisam svario Cekanine numere, a već smo došli do prdeža Milana Kalinića. Dobro, moglo je i gore, npr. prdež Mime Karadžića. Spoiler Edited 1 hour ago by GameChanger
MrTwister Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 57 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Još uvek nisam svario Cekanine numere, a već smo došli do prdeža Milana Kalinića. Dobro, moglo je i gore, npr. prdež Mime Karadžića. Ja zaista mislim da nikad jedan "glumac" nije prikladnije prezime dobio od njega kad je bio "Govedarevic"
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, MrTwister said: Ja zaista mislim da nikad jedan "glumac" nije prikladnije prezime dobio od njega kad je bio "Govedarevic" klasicna govedja glava
Luchifer89 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 24 minutes ago, MrTwister said: Ja zaista mislim da nikad jedan "glumac" nije prikladnije prezime dobio od njega kad je bio "Govedarevic"
Recommended Posts