Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo je topic na koji sam, tako mi ponekad deluje, ja zalutao.

Mogla bi da prođe neka rasprava bez upadica kojima se određuje koje su podobne teme za raspravu i ko je podoban da piše o određenoj temi. Došlo je do toga da ljudi moraju prvo da napišu pet rečenica ograđivanja i izvinjavanja pre nego što nešto napišu o samoj temi. A da ne pričam da tema o kojoj se trenutno piše nije nikakav off i vrlo je direktno vezana za KK Partizan.

Ako se nekom ne sviđa šta je neko napisao, ne vidim problem da se odgovori direktno njemu, nema potrebe da se svi koji navijaju za Zvezdu a pišu ovde stavljaju u isti koš i lepe im se iste etikete.

Kao što sam na primer ja sada naveo pojedinačno svakog na koga mislim :classic_biggrin: . Ali računam da će da se pronađu.

• Like 13
  • Thanks 4
Posted
15 hours ago, Jakob Aman said:

Milsped je izmedju ostalog i zlatni sponzor KK Bajern. 

nikad mi neće biti jasno zašto i kako bayern.

moj brat vozi velike šlepere za milšped preko evrope ali opet, zašto je izabran bayern a ne recimo barcelona, gde često vozi velike automobile koji idu preko okeana dalje.

anyone

Posted

Naravno da sve velike (a i manje) firme trenutno zavise od dobrih/loših odnosa sa vlašću, ali je druga stvar važna.

"Ostojah style" firme su direktan produkt ove vlasti i jednog dana kad vlast padne one će biti u velikom problemu, a vlasnici vrv na optuženičkoj klupi, da ne kažem izgledno u zatvoru.

"Iković style" firme će, s druge strane, vrv preživeti i ovu vlast i ući pod skute neke sledeće, kao što se već dešavalo.

Naravno da trenutno niko od privrednika ne sme da pisne, tj. uradi bilo šta bitno u korist/štetu Partizana/Zvezde bez amina sa Andrićevog venca.

Maksimum koji "Iković style" firma može da uradi je da izađe iz uprave i možda (za ovo ipak još nismo sigurni) otkaže sponzorstvo.

Međutim, razlika je u tome što potencijalno, kad se jednog dana vlast promeni, "Iković style" može (ako bude imao želju i amin neke buduće vlasti) ponovo da uđe u klub, možda i sa većom ulogom i većim novcem.

• Like 3
Posted

nezavisno od KKP, aj baš da ne idemo u forenziku ko je i šta je milšped, daleko bi nas to odvelo. temelji na kojima je milšped nastao se ne razlikuju mnogo od dubinskih temelja ove vlasti koliko god da deluju nezainteresovano jedni za druge, na papiru.

za raskid te veze je potrebno mnogo mnogo više od odlaska jednog ma kako legendarnog košarkaškog trenera.

Posted

Žao mi je što naš predsednik ne oseća odgovornost isto kao što je osećaju sportski direktor i trener. Nema nikakve reakcije, ne verujem ni da će je biti, ne shvata čovek koliko štete pravi svima nama, ali neće se ovo zaboraviti tako lako. Voleo bih kada bi došao na derbi, a za svaki slučaj imam neke dole blizu njega koji će mu poručiti oni što mu ja, svi Grobari koje znam, a i većina onih koje ne znam, žele da mu poruče.

Ali hajmo malo reda, dame i gospodo, dajte da prozborimo koju i o utakmici danas. Živo me interesuje prvo ko će igrati a drugo kako će igrati. Nema Pokua, što znači Murinen/Bošnjak in, ako nekoga čuvaju, idu obojica in. Nemam pojma ko igra za Kluž, jednom ih nisam gledao, ali mislim da gubimo i da će se včrs odigrati jedan privatan ples Dwizza, Browna i Tajrika, a u tom slučaju obavezno gubimo.

Posted (edited)

Ja sam gledao kratki video sa treninga i izjavu Žocokoljića da je Murinen pod uptnikom. Ali izjava u stilu nemam pojma majke mi.

A nahvali btw Kluž valjda ima dobre plejmejkera(ajde!) i Dušana Miletića kao igraju životnoj formi.

Apelovao je na igrače da igraju maksimalno😂😂😂

Edited by odupri se ludilu
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, odupri se ludilu said:

Ja sam gledao kratki video sa treninga i izjavu Žocokoljića da je Murinen pod uptnikom. Ali izjava u stilu nemam pojma majke mi.

A nahvali btw Kluž valjda ima dobre plejmejkera(ajde!) i Dušana Miletića kao igraju životnoj formi.

Apelovao je na igrače da igraju maksimalno😂😂😂

Miletic standardno dobar protiv vas, motivisan uvek. 

Posted (edited)

Miletić je dobar igrač. Sad već iskusan.Njega je Trinki otključao čini mi se. Da je malo radio na masi tokom karijere. Bio bi mi u Partizanu bez obzira na na nivo takmičenja 

Edited by odupri se ludilu
  • Like 1
Posted

S kim si takav si. Ocokoljic izjavio da se nije cuo sa Zeljkom... neka ga do kraja sezone sa ovim banditima. A onda da se ne ljubimo, sa velikom vecinom.

• Like 3
Posted
Just now, Jakob Aman said:

S kim si takav si. Ocokoljic izjavio da se nije cuo sa Zeljkom... neka ga do kraja sezone sa ovim banditima. A onda da se ne ljubimo, sa velikom vecinom.

on nije, ali Herbert jeste... zamisli..

Posted (edited)

Savo limitirao komentare na insta, ali ne i potrebu da pravi self kompilacije. Ja ne mislim da je on los covek nuzno, ali ocigledno ima klasican lead character sindrom koji u svojoj glavi smatra da je sve uradio ispravno.

Edited by Elevator Operater
Posted (edited)
8 minutes ago, Jakob Aman said:

Ja sam vec rekao da za ovu sezonu bude takav neki placeholder trener, vise od toga ne vredi. Uz malo srece, isutirati Ostoju i na leto ponovo zvati slatkorecivog i napraviti tim po njegovom ukusu. 

Svestan sam da ce doci neki Drcela, ali i njega cemo da isutiramo ako bude radio stvari poput ostoje. Jer za sada sanse nema da ce doci neko ko nije u ćacilendu do ušiju

• Like 2
Posted (edited)
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

😂😂😂😂😂😂😂

"Zeljko rasteretio budzet" je ono sto ocekujem da se izjavi kada krene pitanje odakle sad para.

• Like 3
Posted

Najboljih 10ak dana poslednjeg KKCZ prelaznog roka je bilo letos kada se Bizli dovodio u vezu sa Zvezdom.

Pobeda je bila - placamo ga kroz bonus i spinove u Meridijanu (sad vi to mozete kroz Mocart) pa kad to potrosi jos se i zaduzi pa zaradimo :lol_2: 

• Ha-ha 5
Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Takoe bre, na ovu grupu bandita samo fali ilegalni kockar.

Htjedoh da napisem, samo fali da ga docekaju na aerodrom sa Mozzart majicom + neki freebet da se nadje coeku, no da ne stajem na muku 😄 

• Ha-ha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...