Barkley#34 Posted yesterday at 08:56 PM Posted yesterday at 08:56 PM To je zato što pratiš samo KKP. Da pratiš fuzbal i FKP mržnja prema upravi bi ti bila uobičajena. Hvataš mrvice koje ostanu i od toga živiš.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 09:07 PM Posted yesterday at 09:07 PM 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Zavidim vam. Ja zaista nikako ne mogu da savladam gadjenje koje osecam. Ja isto, negde razmisljam da je potencijalna ekipa imala ozbiljan plafon da se nije desilo sto se desilo carlik braun bonga parker tajrik ovo je u avgustu bila ekipa za F4, al povreda carlika i sve ostalo pre i posle toga, moralo je puci... jbg, znam da sam zao, al nekako se nadam pobedi u derbiju i raspadu komsija pa da malo ove sezona dobije smisao... od svega je najgore, sto je sve nenormalno postalo normalno...
wrach Posted yesterday at 09:16 PM Posted yesterday at 09:16 PM Team Frensis ovde. Sinoc svi skacu, raduju se- kod mene ravna linija. Prosto su mi zgadili sve preko svake mere.
odupri se ludilu Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Tim Pionir. Ne stigoh ranije da se upišem i nije ovo moje svrstavanje u neke tabore ili digitalne obore ali... Meni je ova utakmica zaličiča na one iz Pionira i kažem ćeri od deset ljeta koja je gledala sa mnom, pobjedićemo. I bi. To su te utakmice. Jednostavno puno je situacija koja nisu govorili to ali ne odustajanje je recept. Ilustracija, recimo nekome od naših Dilanu? iscurila trojka a odmah na drugoj strani njima uđe neki šut koji je trebao da završi lopta na game clock ili onaj tip inn nekog iz Valensije pored tri naša igrača. I drago mi je što je bilo neke djece u hali kako je se moglo primetiti u prenosu pored malih ekrana. Ima ona scena kad Otac na službenom putu na železničkoj stanici dočekuje ženu i Malika i kroz paru lokomotive pita ga što plačeš? A majka odgovara: Pa obradovalo se dijete! Ako su se neka djeca obradovala to je dobro. A mi matori, jbg. 1
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 hours ago, odupri se ludilu said: I drago mi je što je bilo neke djece u hali kako je se moglo primetiti u prenosu pored malih ekrana. Ako su se neka djeca obradovala to je dobro. Gomila klinaca, kao i uvek. Skaču i raduju se. Jbg, drugačije razmišljaju od matorih seratora. Gledaju 12 igrača i trenera koji ginu na terenu kao da ima za život treba, a ne da smo ispali iz svake kombinacije pre dva meseca... I cene to. Ne razmišljaju o CVu nekoga iz uprave. 1
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako saznaje Mozzart Sport, pregovori Partizan Mozzart Beta i Karlika Džonsa idu u dobrom smeru! Pregovaraju plejmejker iz Južnog Sudana i beogradski tim, pa kako stvari stoje, vesti o njegovom potencijalnom ostanku u Humskoj su dobre. Ništa još nije završeno, ali blizu su dogovora. 1
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, realno *w said: koji ginu na terenu kao da ima za život treba Ja razumem da postoje razlike i da neki mogu lako da zaborave neke stvari od pre samo par meseci - ali nemojmo preterivati molim vas. Jesu se cimali, ali bas da ginu kao da im za zivot treba - jako daleko od toga.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 11 minutes ago, wrach said: Ja razumem da postoje razlike i da neki mogu lako da zaborave neke stvari od pre samo par meseci - ali nemojmo preterivati molim vas. Jesu se cimali, ali bas da ginu kao da im za zivot treba - jako daleko od toga. Da, ne preterujem. Možemo i da analiziramo neke momente ako treba. Imali smo dve situacije gde se igrač koji je na podu, baca na sledeći pas, bez i da ustane do kraja. Takođe, dosta situacija gde naprave oni višak, krenu sa protokom lopte, a mi ispreuzimamo sve, tako da ništa ne urade sa tim viškom. Da je malo normalniji kriterijum suđenja bio u prve tri četvrtine recimo, ne bi oni prešli nekih 75 poena posle 40 minuta. A pričamo o ekipi koju 0,4 poena u proseku deli od toga da budu najbolji napad Evrolige. Elem, jeste solidan raspored, ali svejedno se ne može zanemariti podatak da je KKP u poslednjih 11 tekmi, najbolja odbrana Evrolige. Ili misliš da smo odbrambeno toliko moćna ekipa, da možemo da budemo prva odbrana Evrolige u periodu od 2 meseca recimo, a da se baš i ne cimamo previše? Edited 2 hours ago by realno *w
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Dobili smo i dobar odgovor na to kako najlakše sakriti Karlika u odbrani - tako što ce on zapravo malo da podigne lični nivo iste 😁 i čak krene da žrtvuje pokoji mali faul. Nije on među glavim razlozima dobre odbrane u poslednje vreme, ali čini mi se da nije ni toliki lajabiliti kao prošle sezone. Edited 2 hours ago by Elevator Operater 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ni ja ne mislim da nešto ginu, ali je osetna razlika u samom pristupu od dolaska Penaroje. Ništa neće izbrisati ono što su radili, kako su se poneli, ponašali, brukali klub, sebe, nas, čiju stranu odabrali. To dečica od 4, 5, 6, 7 godina ne mogu još da procesuiraju, iskreno se raduju pobedi, vole klub onako kako deca jedino i mogu. Bezuslovno. I zato nek pobeđuju zarad njih, ako ništa.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ona odbrana Karlika nad Badiom je baš pokazala da nije Jabari Parker on spolja bas, ali na kraju prošle sezone u aba PO je to upravo bio.
Tex_Willer Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 21 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nisam siguran da ovo nije AI. Ali istina ovde stoji, Željko je sigurno doveo Parkara kao i Miltona, dok manje rostere sa više kvaliteta on voli i to je činjenica.
Recommended Posts