Stiletto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago E moji Grobari, malo nam za sriću triba.. Hajlajt večeri bacanja 24/23, Braun i Dilan gulili po 41 minut, čiča Kalates terao 29 minuta, spakovao trojku iz naskoka, a niko ne bi stavio žutu banku da će da ubode oba bacanja u drugom produžetku. Bruno primetno hramao, sam Bog zna ko će na parket protiv Bosne. Šampioni smo nebitnih utakmica, ali pobede su pobede. Uzmi ili ostavi, ja biram uzmi. 3
Goofy Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Neću jedno kolo. Daj tabelu za zadnjih pet kola. Ili pet ili nijedno. Ama ne može (glasom Paje Vujisića) 1
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago I to jedno bacanje je promašio Bonga u produžetku, neverovatno da smo do tada bili bez promašaja. Ni sam ne znam koliko puta smo se vratili u meč i ispravili svaku brljotinu. Stvarno epska borba. Minutaža pojedinih igrača surova. Mora čovek da im oprosti svaku grešku. Dobro je što smo u Beogradu narednih dana, bar malo da se oporavi to što je ostalo od ekipe. Još jednom, crno-beli bravo, bravo! 3
Gudura Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Postovanje komsiluk, ovo je bas junacka pobeda i ozbiljan skalp🙌
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Evo i mene iz Pionira Arene... Mučan početak večeri, nikad duži put do BGa, kiša, gužva... Onda pokisli kao miševi do hale, sve na meni je bilo mokro, hteo sam da izujem patike i raširim čarape po sedištima, Đorđe Čvarkov style... Ali onda jedna od najboljih utakmica u poslednjih par godina, iako nije imala rezultatski značaj za nas. Mada, da staviš nekoga sa strane, ko nije upoznat sa tabelom, verovatno bi mislio da nam je ovo utakmica za goli život. I to je pristup koji raduje. Jednom smo jurili 12 razlike, pa stigli, pa 10 i stigli, vrhunac jurenje -7 u produžetku. Sve to ispratila publika, odlično navijanje. Sve u svemu, veče za pamćenje i pored svih okolnosti. Edited 19 hours ago by realno *w 5
mipivi Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Brao partizane. Brao Brao cika Nik. Brao cika Djole. U inat svim ",zabrinutim propartizanovcima". Napusute se qr a. Edited 18 hours ago by mipivi
Luchifer89 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 hours ago, Coz29 said: Sledece nedelje da ispolivamo i da Penjaroja izjavi kako je to nama bio jaci trening za ono sto sledi Istetovirao bih ga preko celih ledja Jake mimove isporučuje Joan, samo što to još uvek niko ne beleži. Nije još na nivou Radonje, ali jake su grimase
Dzep Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Da smo neki klub (kao što nismo), morali bismo svima koji su sinoć došli da damo neku nagradu, šta ja znam, zlatnu značku, plaketu, šta god. Kakvo pasje vreme posle zilion lepih dana u Martu, i ja ko Realni, sve na meni je bilo mokro, još sedim do prolaza... Ova utakmica će se pamtiti i za mene je ovo oličenje sportskog duha - ništa ti ne znači utakmica, imaš centra manje, igraš sa još i više skraćenom rotacijom i dobiješ nakon dva produžetka. Čestitke svima, danas svi na celodnevnu masažu i oporavak 9
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Znam da su bas male sanse (narocito usled problema sa povredama), ali bi tako divno legao jedan oni: "thank you for everything.." mi: "yeaa, about that..." momenat sledece nedelje u EL.
Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Elevator Operater said: Znam da su bas male sanse (narocito usled problema sa povredama), ali bi tako divno legao jedan oni: "thank you for everything.." mi: "yeaa, about that..." momenat sledece nedelje u EL. I would be sooooo haaaaappyyyy Što bi reko Craig iz South Parka
crni96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Komšije ljuljaju ozbiljno, čestitam ! Neki bi rekli onu floskulu "ipali pa opuštena ruka" ma zajebi toga, ljudi igraju. Nije isto biti 13. ili 18. Ćelavi španac odličan posao radi. Edited 10 hours ago by crni96 2
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Quote Impact on the Net Rating: On: +14.7 per 100 pos. Off: –13.2. Podatak za Karlika, na nivou sezone. 27 ebenih poena razlike... 2 2
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 31 minutes ago, realno *w said: Podatak za Karlika, na nivou sezone. 27 ebenih poena razlike... Ako se ne varam, skor od fenera kad se vrstio je 5-1? 1
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 20 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ako se ne varam, skor od fenera kad se vrstio je 5-1? I to bas taj jedan poraz u njegovoj prvoj tekmi gde smo izgubili od lidera sa 3 razlike. Edited 9 hours ago by Elevator Operater 2
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 2 ucinak u el otkako 3 indijanca nisu u timu. Kasno jbg. 1
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakvo zadovoljatvo gledati Nika u nasem dresu... Veliki profesionalac i rodjeni pobednik. To sto on radi sve na terenu, ne pokazuje nijedna statistika... naravno, godine i sve, ali i dalje je doktor ove igre 3
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://substack.com/@tonilazarusic/note/c-234569975 4 1 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Kakvo zadovoljatvo gledati Nika u nasem dresu... Veliki profesionalac i rodjeni pobednik. To sto on radi sve na terenu, ne pokazuje nijedna statistika... naravno, godine i sve, ali i dalje je doktor ove igre Subjektivni utisak da mu je sinoc bila najbolja all round partija u nasem dresu i da je ukrao ili deflektovao 15 lopti
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni? na stranu kosevi, na stranu asistencije 1.5 pred kraj utakmice i pravljenje poslednjeg faula do bonusa, gubimo 7 razlike.. to je ono gde ti vidis njegovu koncetranciju i sve kosarkaski sto na zalost izumire 2
Elevator Operater Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Meni? na stranu kosevi, na stranu asistencije 1.5 pred kraj utakmice i pravljenje poslednjeg faula do bonusa, gubimo 7 razlike.. to je ono gde ti vidis njegovu koncetranciju i sve kosarkaski sto na zalost izumire Ne ne, moj utisak je da je u 4/4 i 2x ot ukrao ili izbio svaku drugu loptu. Takodje, ma koliko je Valensija zajebana ekipa i odlicno poslozena napadacki, deluje da smo njihovim potencijalnim plejof rivalima bukvalno sinoc napravili blueprint kako da ih zaustave i kakva odbrana pali.
SteveFrancis#3 Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Zavidim vam. Ja zaista nikako ne mogu da savladam gadjenje koje osecam.
Recommended Posts