Taki Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Vjerovatno se u fiba ligi sampiona preskace polufinale, odma igra finale, ili na osnovu pozicije u grupi dodjeljuje pehar. 1
TripleJ Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 42 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Čuh negde da je u Nišu bilo prvo polufinale Penjaroje u karijeri. Osvojio je 2x sa Burgosom FIBA LS, znaci mora da je igrao tamo neko finale ako je osvajao 🙂 . 1
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Da, sa Burgosom je osvojio 2 FIBA LŠ. U Španiji nikad nije igrao polufinale nijednog takmičenja. Sa Barsom je doduše imao priliku to da uradi samo prošle sezone u Endesi u Kupu kralja ali nije uspeo, kao što do polufinala oba takmičenja nije uspeo da dogura ni sa Baskonijom ni sa Valensijom ni sa Burgosom ni sa Manresom ni sa Andorom.
zemljoradnik Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Penji ide roming za razlliku od nekih pre njega.
TripleJ Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, zemljoradnik said: Penji ide roming za razlliku od nekih pre njega. cek da vidimo taj roaming kad se poveca tarifa tamo negde u junu 😛
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Imamo tie-breaker sa Asvelom, dali vise poena u gostima. Ocekivao sam da izgubimo, istorija i statistika su neumoljive kada ne znamo da uzmemo i normalno privedemo kraju ovakve meceve. Ovo je izgleda ta jedna u nikad.
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jedan korak napred, pa dva unazad, redovna pojava kod nas. Užasna košarka, bezobavezna, glupa, negledljiva. I sve to protiv dede Tomasa Ertela i kamare bukovine lošeg kvaliteta.
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Odmor i trening do petka, pa da vidimo. Neka iznenade pozitivno (tesko)
MilošVB Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ja stvarno mislim da je Valensija blagi favorit u petak. Dobre šanse imamo. Edited 12 hours ago by MilošVB
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Četvrta utakmica u deset dana, četvrta pobeda u nizu u EL. Ja biram da gledam pozitivno na ishod ovog meča. 1
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Asvel je odigrao 5 u 12 dana, doputovali u Beograd bez 4 igrača, dadoše De Koloa u sred sezone, budžet od par miliona, kvalitet rostera za FIBA Ligu šampiona. Umalo nas ne pobediše, da imaju jednog još igrača pored Ertela. Bukvalno da je tu bilo koji centar koji se ne zove Vautier ili Massa, a koji može da uhvati loptu bez da ga pljusne u surlu. Verovatno najgori centarski par u Evropi. Doslovno svaka druga ekipa bi nas rutinirala ovim izdanjem.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ova ekipa bas ne moze igrati dozirano i u nekom laganom ritmu kao Oly npr... Jednostavno energija mora biti 40 min prisutna, ako se želi bilo sta dobiti. 1
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 hours ago, le piaf said: Asvel je odigrao 5 u 12 dana, doputovali u Beograd bez 4 igrača, dadoše De Koloa u sred sezone, budžet od par miliona, kvalitet rostera za FIBA Ligu šampiona. Umalo nas ne pobediše, da imaju jednog još igrača pored Ertela. Bukvalno da je tu bilo koji centar koji se ne zove Vautier ili Massa, a koji može da uhvati loptu bez da ga pljusne u surlu. Verovatno najgori centarski par u Evropi. Doslovno svaka druga ekipa bi nas rutinirala ovim izdanjem. I sad ću zbog toga da bacim drvlje i kamenje na očigledno umornu našu ekipu koja je više energije uložila u tom periodu od Asvela i podobijala neke evroligaše i pre dva dana se mlatila sa komšilukom do kraja. Što kaže Tex, mora ekipa da ima energiju ceo meč ili bar dobar deo istog. Videlo se da su svi komplet ispumpani a opet, nisu se predali, stisli su kad je trebalo, vratili se iz minusa i nekako prelomili. I mi možemo da se vadimo na to da smo makar imali jednog igrača u punom fokusu rutinirali bismo ih. 1
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Oči su mi iskrvarile na licu mesta, ne sećam se kada sam poslednji put gledao utakmicu u kojoj su obe ekipe blagi užas. Nema se tu puno šta komentarisati, važno je da smo pobedili, upisuj i teraj dalje! 2
Ne sam Safete Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Dzep said: Oči su mi iskrvarile na licu mesta, ne sećam se kada sam poslednji put gledao utakmicu u kojoj su obe ekipe blagi užas. Nema se tu puno šta komentarisati, važno je da smo pobedili, upisuj i teraj dalje! Stvarno, ne sjećam se smornije utakmice. Od igre do atmosfere u Areni. Ko malo jača dzenaza. 2 1
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, Barkley#34 said: Četvrta utakmica u deset dana, četvrta pobeda u nizu u EL Peta u devet dana, u svim takmičenjima, da budemo precizni. Svaka pobjeda sinoć na bilo koji način je popriličan uspjeh. 2
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta bre hoćete, dosta je bilo ovih lepršavih pobeda sa 90 datih poena 😄
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da brate, ne znam ni sam zašto sam napisao da je četvrta. Ali je u deset dana, ne u devet, 15-24. mart. Peglamo dva dupla kola u EL zaredom, garnirano jakim ABA mečevima, stvarno ne mogu da gledam pobedi u zube. 3
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ih bre, cemu pesimizam. Nismo stajali ovako dobro na tabeli jos od novembra. Deluje da mozemo da se posibamo za 14. mesto.
Son_of_a_gun Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Iskoristio sam priliku da gledam Evroligu u rodnom gradu tako da nisam gledao tekmu sinoć, dok sam se izvukao autom sa parkinga Zetre i došao kući skroz na drugi kraj vidio sam samo po dva bacanja na obje strane na kraju. Pogledaću danas na miru ali, kao što rekoh, pobjeda sinoć je uspjeh bez obzira na protivnika. Ovo bi trebalo da pišem na EL temi ali biram da biram svoju publiku: - Solidna organizacija tekme, uspjeli su da izgleda mnogo reprezentativnije i uživo i na malim ekranima od utakmica Bosne/reprezentacije; - Ako negdje izleti neki klip gdje se neka budala dernja sa tribine "Matijas Lesor" na zagrijavanju, taj sam 🙃; - Publika salonska, spiker ih je pokušavao malo prodrmati ali tanko sve u svemu, možda i zato što je pola dvorane došlo iz drugog dijela Sarajeva da navija za grčku braću; - Džanan Musa ima svoj fan club leptenejebo 🤣, iza koša u ćošku nekih 20 likova u bijelim majicama konstantno skandiraju isključivo njemu, čak imaju i bubnjeve 😁. Publika malo oživi samo kad "Đanan" ubaci, a ubacivao je baš solidno sinoć. - Bilo i Paovih navijača, nekih stotinjak, prvi put ih gledam na gostovanjima. Tanko poprilično, većinom na mute, par puta pozdravili Matijasa, par nekih skandiranja na grčkom, dva puta otpjevali "ništa od titule ni ove godine" i to je to. - Publika korektna, nisam uopšte imao osjećaj da se igra u Sarajevu. Po komentarima uokolo ne baš košarkaški pismena ali vidi se emocija prema košarci (i prema Đananu 😁). Dubai je dobro izabrao, ne bi nigdje drugo imali ovakvu podršku ni punu dvoranu. Eto, toliko od mene za ovo javljanje. Studio? 2 1
Recommended Posts