jedibojan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jos jedna pobeda bez Wash-a. Cisto da ostane zabelezeno 11 1
realno *w Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago E da, još jedna misao: lepo je gledati Smajlijeva standardna sranja u dresu ne-tvoje ekipe 😄 5 1 2
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sve ste već pomenuli, i Bongu zmaja i kouča i Džekirija i prsotinu Bruna... Sve čestitke ekipi. Pomislio sam da će ovo biti još jedna "zamalo" utakmica ali iznenađujuće, uspeli smo nekim dobrim potezima i korišćenjem njihovih grešaka da mirno dođemo do kraja meča. Mislim da smo na poluvremenu imali 7/14 za tri, što znači da je u drugom bilo 3/17. Srećom, ni oni se nisu proslavili u šutu. 22 asistencije, baš lepo. I da je normalna sezona i da nam nisu oteli par pobeda, opet bi falilo još malo klase da se napravi ozbiljniji rezultat. Opet, momci se sada fino bore, pa neka se potuku za što bolje mesto na tabeli. 3
Jakob Aman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Rekao bih da se Karlik polako oprasta od nas sudeci po izjavi nakon utakmice sinoc...
Taki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 42 minutes ago, Jakob Aman said: Rekao bih da se Karlik polako oprasta od nas sudeci po izjavi nakon utakmice sinoc... Kako to zakljuci nakon one izjave? :)
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da je situacija drugačija, sad bih šetao Penjaroju na profilnoj. Nekako mogu ovakav Partizan uglaviti u Duletove fundamente a to je ono što me radi ponajviše. 3
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bongica i Novica - Duletov vlažni san da ih upari. Igramo dosta "razumno". Postoje mane i ograničenja, greši se, ispada iz koloseka ali osnovna ideja postoji. Nije ovo tim za najveće domete ali bi u drugačijoj situaciji sigurno imao preko 50% pobeda. Još da je tu Pejn, moglo bi se potući sa svima. 3
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sve je drugačije s Karlikom. Tek sad se vidi koliko vam je nedostajao. Plejmejker koji zna šta će s loptom u svakom momentu. Zna da razigra, a zna i da poentira na razne načine. Definitivno neko ko "pomjera" i čini saigrače i tim mnogo boljim. Sad je sve u domenu šbb kbb, ali s njim nema šanse da bi se onako raspali i gubili u serijama. Pogotovo ne po 30-40 razlike. Odavno ste se stabilizovali, a u zadnje vrijeme to je visok nivo kvaliteta. S tim u vezi ona izjava Mijailovića je tako nespretna, štetna... Tako je to kad ti je na čelu čovjek koji ništa sportsko nema u sebi, ne razumije, i sve gleda kroz novac. A i tu se manipuliše naširoko. 4
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vrlo lepa pobeda za vas bez obzira što ne znači mnogo u široj slici. Naravno, stvar je bila olakšana time što je Virtus ostao sa dva funkcionalna beka u drugom poluvremenu, od kojih nijedan nije plejmejker. To se posebno videlo na Morganu koji vas je fino častio u finišu. Međutim, tu čast ste zaslužili, posebno Bonga, prosto je neverovatno kako je odigrao sinoć, bukvalno nijedan pogrešan potez i uvek je "želeo loptu više od protivnika". Naravno, druga je priča sa Carlikom kao što se i očekivalo. On još uvek malo škripi na onim svojim ulazima, traži noge još uvek malo, ali kontrola lopte je perfektna i sve izgleda 100 puta smislenije sa njim. Bruno je mentol, jeste činjenica da ga sudije jebuckaju cele sezone, ali sinoć je prso na potpuno čistu odluku, a i nezgrapan je malo kod tog remplovanja, uvek ima neke pokrete koji smrde na excessive contact. Odlična patija Osetkowskog, uostalom dobar je u prethodnih nekoliko nedelja sasvim, nije epohalan igrač ali neće napraviti ni epsko sranje. 2
Goofy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago evo vratih se ovde samo da podelim jedan tuđi biser: Mi imamo našeg Boga, ime mu je Isak Bonga ! 1 1
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sterling sve nervira, pa ne može da se omakne neka lepa reč za njega. Ipak, činjenica je da je odigrao vrhunsku 4. četvrtinu juče. Dao trojku, bacio 3 asistencije, 1 ukradena... Jedini negativan potez je bio faul na Edvardsom, a i tu je odigrao dobru odbranu, moglo je to i da se ne svira. Na kraju +16 sa njime na parketu. 1
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Rekoh prije metar dana samo Luča ili Kalina iz prajma mi pariraju Bongiću. Elem, mi sada vjerovatno zaličismo na ono kako je to Žoc zamislio. Ne mislim samo sinoć nego od ranije je to vidljivo. Meni je ilustracija ove selekcije tj nadogradnje prošlogodišnje ekipe utakmica protiv Fenera gde smo baš bili kompetetativni. Dva pitanja mi se motaju po glavi....koga ne želite dogodine u ekipi? Koliko bi ste od komšija, koji su tu na domak plejofa uzeli igrača? Da se mijenjamo .. glava za glavu? Edited 3 hours ago by odupri se ludilu
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne bih zeleo dogodine Dvejna a od skoro i Brauna. Ali ofc ne da dodje 0 zamene nego pandani koji ipak imaju kvalitet. Od ranije ne zelim Vanju i Pokua. Uzeo bih komsijama Monekea na keca. Ionako se nesto zale na njega, kontam da im ne bi smetalo 😁, eto im Dzabari, they can fix him. Batlera bih im uzeo i dao im za njega Brauna, Washa i 500k evra. Mozda i najbolji plej EL, a Sasa mu daje 15mpg. Tragedija, samo nek tako nastavi u ABA plejofu 😇 Edited 2 hours ago by Elevator Operater 1
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dogodine pre svega ne zelim Ostoju. Neka pusi kurac negde drugde. A od igraca, svakako da bi valjalo da dres ne nose: Sterling Wash Vanja Parker Radanov 1
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mislim da je najbolje gledati kakav je ko bio kad je bilo teško, tj kad je bilo katastrofalno. Što se mene tiče, out iz ekipe Wash i Brown, mislim da ne treba da obrazlažem. Razmislio bih šta da radim sa Pokuom. Uopšte mi se ne čini da bi ikad od njega moglo da bude išta više od solidnog klupskog igrača, pa i toliko ako uspe, puna kapa. Razmislio bih šta i sa Brunom i Miltonom, ali pošto imaju ugovor za sledeću, kapiram da tu nema šta da se razmišlja, teško da će igde dobiti išta bolje te su naši pa su naši. Probao bih po svaku cenu da ostavim Karlika, Bongu, Kalatesa, Jekirija, Dilana. Vanja je povređen i on je čovek kluba, on mora da ostane, takođe. Domaća osnova - Radanov, Lakić, Mijailović, ne znam jesam ikoga zaboravio? - all fine, fileri i klupa. Tražio bih jednu suvu dvojku, jednog komba, jednu četvorku i jednu peticu. Od komšija bih odmah i bez razmišljanja uzeo Butlera, Izundua i Kalinu, ako već igramo šbbkbb Edited 2 hours ago by Dzep 1
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) A do skoro su me ubeđivali da je Ojeleye bolji od Bonge 😂 2 minutes ago, Dzep said: Vanja je povređen i on je čovek kluba, on mora da ostane, takođe. Ne daj Bože nikome ovakvog čoveka kluba. Edited 2 hours ago by le piaf
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Doktor ostaje doktor https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/kjucni-detalj-koji-niko-nije-ni-video-kalates-produzena-ruka-trenera-cak-i-kad-je-na-klupi/538356 Kad bi mogao da biram, napravio bi ovako 1. Carlik, Kalates 2. Pejn, novi igrac 3. Bonga, novi igrac 4. Jabari, Osetkovski 5. Bruno, Jakiri Duejn i Sterling vozdra,ostali mogu i ne moraju, al gledajte predsednika.. Kosta Kondic i njemu slicni u niskom startu... Vlazan san: Carlik Bogdan Bonga Ledej Lesor Bivsi trener, da postane buduci 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Za Ledeja se suska za dosta strana. Prvi mrzim glasine inace, ali si me sad podsetio. Licno, ne verujem da ce se vracati, narocito jer nam #22 morž ima strahovit ugovor i za sledecu... a nisam siguran da je i zasluzio, nakon ladjenja muda cele poslednje sezone kod nas. Edited 1 hour ago by Elevator Operater
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cilj je osloboditi se ugovora Parkera i Miltona, previse je to zamrznutog novca. Neko vec napisa da Bruno ima ugovor i tesko da ce ga neko preuzeti. Za Sterlinga ne brinem, naci ce taj udomljenje. Wash ima +1 TO i to treba zaobici pa makar imao i 200k godisnje. Dosta se suska da smo vec potpisali ove neke domace EC igrace pa cu ici s tim. Moja neka ideja bi bila: 1 Jones, Kondic 1/2 Lakic, Forrest 2 Bogdanovic (c), Mijailovic 2/3 Marinkovic 3 Blossomgame, Nikolic, Nakic 4 Leday, Osetkowski, Tanaskovic 5 Bruno, Veseli, Miletic
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, le piaf said: Ne daj Bože nikome ovakvog čoveka kluba. A jbg, reprezentativac, domaći igrač, koliko znam ima ugovor za sledeću, nema tu mrdanja
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, Dzep said: A jbg, reprezentativac, domaći igrač, koliko znam ima ugovor za sledeću, nema tu mrdanja Takozvani domaći uhljeb. Ne bih imao veliki problem sa tim da godinama obitava i glumi Lazića, Davidovca, Dobrića ili Mitrovića samo da se nije napravio lud kad je trebalo držati stranu čoveku koji je njemu spašavao guzicu. I prodavao maglu navijačima. 1
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da odgovorim sam sebi.... Washington, Braun, Poku, Parker out. Našle bi se zamene. Na četiri bi bilo mjesta za Tanaskovića i još jednu dobru četvorku.(Ledej?) Na kecu nekog perspektivnog da se oštro iza Karlika i ispred osigurača u vidu Kalatesa. Valjalo bi nam Naneli tip igrača i rado bih i nekog belca američkog šutera. Od komšija bih Kalinu i Bolomboja uzeo. Mislim da je Butler dobar trpač i pošten igrač ali mi je ograničen kada mu zatvoriš taj desni ulaz. Mislim ograničen da ti sune 5 trojki😅 1
Recommended Posts