Elevator Operater Posted Saturday at 02:31 PM Posted Saturday at 02:31 PM Jebo im ja mater sta rade od kluba. Neverovatna sposobnost rekordno brzog srozavanja otkako je jedini vredan ugleda otisao. 4 1
Ne sam Safete Posted Saturday at 03:54 PM Posted Saturday at 03:54 PM Ludi Sava povredjen, par sedmica vam stroja.
Jakob Aman Posted Saturday at 04:00 PM Posted Saturday at 04:00 PM Vasington se povredio. Imamo sansi za visok procenat pobeda do kraja.
Barkley#34 Posted Saturday at 05:23 PM Posted Saturday at 05:23 PM Lepo su mu govorili da ne trči kroz avion...
Alek The Great Posted Saturday at 05:23 PM Posted Saturday at 05:23 PM 5 minutes ago, Don Dusko said: Gde se on to povredio jbt. Kazu kupio veci broj patika u Dubajiu.🫣
ScepanScekicSto Posted Saturday at 06:23 PM Posted Saturday at 06:23 PM 3 hours ago, Elevator Operater said: Jebo im ja mater sta rade od kluba. Neverovatna sposobnost rekordno brzog srozavanja otkako je jedini vredan ugleda otisao. A kad bi samo neko od velikog broja slobodnih sportskih novinara pitao tri colora kad krene da sere da je obezbedio budzet, koliko od tog budzeta je diretkno od navijaca, i koliko direktno i indirektno na ime onog sto nece da ga pomene, vec ga naziva bivsim trenerom. kao sto su tog bivseg trenera pre vise od godinu dana pitali jel podrzava studente, pa su mu neki ovde zamerili kako je tad podrsku umotao u oblandu, trebao je to jace i direktnije... a nijedan trener ni u jednom drugom sportu nije pitan nista tako slicno posle... no, sve je ovo sto nam se desava, po meri i zasluzi 4 1
Elevator Operater Posted Saturday at 07:19 PM Posted Saturday at 07:19 PM 2 hours ago, Don Dusko said: Gde se on to povredio jbt. Pri kupovini dzordanki u Dubaiju, verovarno
Bajro(n)Zupic Posted Saturday at 08:12 PM Posted Saturday at 08:12 PM 2 hours ago, Don Dusko said: Gde se on to povredio jbt. Bio u ratu, bombe padale 4
Tex_Willer Posted Saturday at 09:16 PM Posted Saturday at 09:16 PM 1 hour ago, Bajro(n)Zupic said: Bio u ratu, bombe padale To je sjajan decko, to je vrhunski patriota, znate o kome pričam, to je nas državljanin koji igra kosarku u najvećem klubu u Evropi... Glasom Donalda Trampa 1
Son_of_a_gun Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 16 godina sam čekao da Partizan igra u mom rodnom gradu da na kraju nisam ni pomislio da odem da ga gledam. Nikad oprostiti. 5 2 4
le piaf Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 54 minutes ago, Son_of_a_gun said: 16 godina sam čekao da Partizan igra u mom rodnom gradu da na kraju nisam ni pomislio da odem da ga gledam. Nikad oprostiti. Do nekih boljih vremena brate! 3
TripleJ Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Shake metno trojku posle brat bratu jedno 4 meseca. Edited 15 hours ago by TripleJ
Jakob Aman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovako se i Karlik povredio u nebitnoj utakmici... Ali kako god. Ubedjen sam da nam je to poremetilo sezonu. Najbolji igrac koji je ujedno drzao i svlacionicu. Tezak maler. Nadam se da postoji sansa da ostane.
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije Bruno ni blizu nešto tako opasno, sedeo je na klupi posle meča, ali opet i 2 3 nedelje u ovom gustom rasporedu koji nam sledi je problem, pogotovo što je ubačen i taj meč protiv Dubaia. Mada rekreativo-nosepalimo na elinjo smo postali pa i nije to toliko bitno, a u abi postoji solidna zaliha.
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Mada rekreativo-nosepalimo na elinjo smo postali pa i nije to toliko bitno, a u abi postoji solidna zaliha Što će reći, postali smo Ćokijeva CZV. 1
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izaslo mi ovo da procitam i shvatih da smo postali i gori od Cokijeve Zvezde.
sinisat5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Eddard said: Što će reći, postali smo Ćokijeva CZV. Jedina razlika sto je aba liga nekad bila baš važna, ako je ne osvojiš mogao si euroligu sledece sezone gledati samo na tv-u.
Bajro(n)Zupic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 minutes ago, Alek The Great said: Klub cestitao Zeljku rodjendan😎 kada sam to video rekoh sebi da ga duva Ostoja i njegov gazda, a interesatno je sto bih to rekao i da nije cestitao rodjendan
Recommended Posts