le piaf Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Kao što rekoh, on ne zna gde je. Mozak neukaljan mišlju 2
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ma jok, biće u fazonu a zašto su ovde svi uplašeni i zbunjeni? Kako da dođem do bilo gde odavde, dosadilo mi je da blejim u pustinji?
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mozemo se sprdati na njegov racun al ja samo zelim da se sva trojica izvuku bez posledica.
fancy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 30 minutes ago, Don Dusko said: ja samo zelim da se sva trojica izvuku bez posledica. Posle sezone 25-26 u Partizanu? Teško. 4
TripleJ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Limar opet uranio da nam po 100. put objasni da uprava nije nista kriva, vec da je sportski sektor sve zajebao i da je Dzabari najveci promasaj u istoriji kosarke, ne samo Partizana 😄. 1
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znam da su sanse mizerne da se desi, ali sbbkbb. Imamo li mi sanse za plej in ako izbace ova 3 kluba iz EL? Seca li se neko kako je bilo 22e kad su izbacili ruse? 7 1
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Alek The Great said: Znam da su sanse mizerne da se desi, ali sbbkbb. Imamo li mi sanse za plej in ako izbace ova 3 kluba iz EL? Seca li se neko kako je bilo 22e kad su izbacili ruse? Za ovaj scenario ti još fali rat na Kipru između Grčke i Turske i secesija Katalonije pa da Oly, Pao, Fener i Barsa otpadnu 4 12
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Alek The Great said: Znam da su sanse mizerne da se desi, ali sbbkbb. Imamo li mi sanse za plej in ako izbace ova 3 kluba iz EL? Seca li se neko kako je bilo 22e kad su izbacili ruse? Ti si ocigledno zalutao kod grobara. :P 1
wrach Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Napisao bih "sram te bilo" ali sam se setio sta si pisao prethodnih meseci i shvatio da srama nemas. 1
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, NMX said: Za ovaj scenario ti još fali rat na Kipru između Grčke i Turske i secesija Katalonije pa da Oly, Pao, Fener i Barsa otpadnu Kad je bal, da otpadne još jedan klub, da budemo sigurni. Još da nađem modalitet koji kači vas a ne i nas. 1
NikadProtivŽelimira Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako je ikome u Evroligi stalo do regularnosti i morala, ova sezona će se poništiti. 1 4
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 4 minutes ago, Barkley#34 said: Kad je bal, da otpadne još jedan klub, da budemo sigurni. Još da nađem modalitet koji kači vas a ne i nas. Easy. Primaju u top8 jedan klub iz Hrvatske. Mi ikao velikosrbi istupamo iz lige jer ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA a jedan klub iz Zagreba upada i eto resenja Edited 4 hours ago by NMX 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Šta god da odlučite, pošaljite ovu sliku Iranskoj revolucionarnoj gardi. 11
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Reče onaj dečko iz 6,75 podcasta što navija za vas da Milton ima 2 miliona godišnju platu. Nego se brat sakrio kao puvanjak, ćuti i skriva se dok svo drvlje i kamenje ode na Džabulu i Sterlinga. 2
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Reče onaj dečko iz 6,75 podcasta što navija za vas da Milton ima 2 miliona godišnju platu. Nego se brat sakrio kao puvanjak, ćuti i skriva se dok svo drvlje i kamenje ode na Džabulu i Sterlinga. Veci je problem sto i on ima ugovor za sledecu godinu 🙂 . Ali iskreno, mislim da je ovaj sa 6.75 odvalio. Limar je rekao da Dzab i Milton zajedno kostaju 10 miliona bruto za dve sezone, sto mu dodje po sezoni 5M, bruto . Sto opet znaci da ako Dzabula ima neto 2.5, nema sanse da Milton ima 2 miliona neto, ali je blizu, kratak za par stotina hiljada evrica.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odloženo protiv Dubaija: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/evroliga-odlaganje-partizan-dubai-i-makabi-hapoel/
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Reče onaj dečko iz 6,75 podcasta što navija za vas da Milton ima 2 miliona godišnju platu. Nego se brat sakrio kao puvanjak, ćuti i skriva se dok svo drvlje i kamenje ode na Džabulu i Sterlinga. Imao je sreće da ga je Želimir par puta izdvojio kao radnog, vrednog i predanog, pa jaše na tom talasu sve vreme. Inače, momak ne zna 'de bije na terenu, nevezano za ovu povredu 1
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, wrach said: Napisao bih "sram te bilo" ali sam se setio sta si pisao prethodnih meseci i shvatio da srama nemas. Bas bi voleo da elaboriras ovaj post. Ocigledno je sramotno da se ima stav koji je razlicit od nekog drugog. Zar to i nije svrha ovog foruma?!
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad bi ti obrazložio, odvelo bi ga direktno u ban. A za to je dovoljna samo jedna reč.
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma kakav ban. Bojim se da moderatori vec duze vreme spavaju. Nekad si dobijao ban kad forumasa "pogledas popreko". Secam se da sam jednom banovan na 15 dana jer sam Anu Panter nazvao k****m, a drugi put jer, sad se i ne secam s kim, sveo raspravu na licni nivo. Uglavnom, cilj svakog foruma je da se razmene misljenja. Trudim se da moji postovi budu smireni i argumentovani i da nikog ne vredjam i ne omalovazavam, iako se ne slazem sa dobrim brojem njih.
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, NMX said: Za ovaj scenario ti još fali rat na Kipru između Grčke i Turske i secesija Katalonije pa da Oly, Pao, Fener i Barsa otpadnu Ako Nemačka okupira francusku, eto i F4 Šta im teško, već su jednom uspeli.
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Alek The Great said: Ma kakav ban. Bojim se da moderatori vec duze vreme spavaju. Nekad si dobijao ban kad forumasa "pogledas popreko". Secam se da sam jednom banovan na 15 dana jer sam Anu Panter nazvao k****m, a drugi put jer, sad se i ne secam s kim, sveo raspravu na licni nivo. Uglavnom, cilj svakog foruma je da se razmene misljenja. Trudim se da moji postovi budu smireni i argumentovani i da nikog ne vredjam i ne omalovazavam, iako se ne slazem sa dobrim brojem njih. Zaista neverovatno da si banovan zbog seksističke i mizogine uvrede, to ti je baš u ravni sa prekim ili pogledom popreko. A ono što ti već izvesno vreme pišeš je u skladu i karakteristično za određenu grupaciju ljudi u Srbiji; svi mi ovde naziremo kom jatu pripadaš. No ajde, nisi glasan, ne mutiš vodu, to ti priznajem. 1
Recommended Posts