Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Don Dusko said:

ja samo zelim da se sva trojica izvuku bez posledica.

Posle sezone 25-26 u Partizanu?  Teško.

• Ha-ha 3
Posted

Limar opet uranio da nam po 100. put objasni da uprava nije nista kriva, vec da je sportski sektor sve zajebao i da je Dzabari najveci promasaj u istoriji kosarke, ne samo Partizana 😄.

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Alek The Great said:

Znam da su sanse mizerne da se desi, ali sbbkbb. Imamo li mi sanse za plej in ako izbace ova 3 kluba iz EL? Seca li se neko kako je bilo 22e kad su izbacili ruse? 

Za ovaj scenario ti još fali rat na Kipru između Grčke i Turske i secesija Katalonije pa da Oly, Pao, Fener i Barsa otpadnu

• Like 3
  • Ha-ha 5
Posted
1 hour ago, Alek The Great said:

Znam da su sanse mizerne da se desi, ali sbbkbb. Imamo li mi sanse za plej in ako izbace ova 3 kluba iz EL? Seca li se neko kako je bilo 22e kad su izbacili ruse? 

Ti si ocigledno zalutao kod grobara. :P

• Like 1
Posted
14 minutes ago, NMX said:

Za ovaj scenario ti još fali rat na Kipru između Grčke i Turske i secesija Katalonije pa da Oly, Pao, Fener i Barsa otpadnu

Kad je bal, da otpadne još jedan klub, da budemo sigurni. :whistling: 

Još da nađem modalitet koji kači vas a ne i nas. :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Barkley#34 said:

Kad je bal, da otpadne još jedan klub, da budemo sigurni. :whistling: 

Još da nađem modalitet koji kači vas a ne i nas. :classic_biggrin:

Easy.

Primaju u top8 jedan klub iz Hrvatske. Mi ikao velikosrbi istupamo iz lige jer ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA a jedan klub iz Zagreba upada i eto resenja :s_d:

Edited by NMX
  • Ha-ha 1
Posted

Reče onaj dečko iz 6,75 podcasta što navija za vas da Milton ima 2 miliona godišnju platu. Nego se brat sakrio kao puvanjak, ćuti i skriva se dok svo drvlje i kamenje ode na Džabulu i Sterlinga.

Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Reče onaj dečko iz 6,75 podcasta što navija za vas da Milton ima 2 miliona godišnju platu. Nego se brat sakrio kao puvanjak, ćuti i skriva se dok svo drvlje i kamenje ode na Džabulu i Sterlinga.

Veci je problem sto i on ima ugovor za sledecu godinu 🙂 . Ali iskreno, mislim da je ovaj sa 6.75 odvalio. Limar je rekao da Dzab i Milton zajedno kostaju 10 miliona bruto za dve sezone, sto mu dodje po sezoni 5M, bruto . Sto opet znaci da ako Dzabula ima neto 2.5, nema sanse da Milton ima 2 miliona neto, ali je blizu, kratak za par stotina hiljada evrica.