Tex_Willer Posted Thursday at 02:08 PM Posted Thursday at 02:08 PM 34 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Prosečan kos za pobedu protiv kkp... 2
Luchifer89 Posted Thursday at 02:24 PM Posted Thursday at 02:24 PM (edited) 15 minutes ago, Tex_Willer said: Prosečan kos za pobedu protiv kkp... Samo što bi kod nas bilo levom rukom, žmureći, uz faul Edited Thursday at 02:24 PM by Luchifer89
Elevator Operater Posted Thursday at 05:48 PM Posted Thursday at 05:48 PM 3 hours ago, Luchifer89 said: Samo što bi kod nas bilo levom rukom, žmureći, uz faul pre suta - koji bi se svirao 3 sek nakon kosa (koji je jelte, prirodno priznat) 1
Ne sam Safete Posted Thursday at 09:19 PM Posted Thursday at 09:19 PM Svaki put kad Poku odigra dobro rode se dvije pande 2 3 7
Luchifer89 Posted Thursday at 09:25 PM Posted Thursday at 09:25 PM (edited) Svaki put kad nas sudije unakaze džokeju iz Prislonice izrastu 3 dlake na glavi Edited Thursday at 09:25 PM by Luchifer89
Dzep Posted Thursday at 09:30 PM Posted Thursday at 09:30 PM Svaka čast kako su ovi izvukli, baš se nisam nadao. Mega će da nas osmudi brenerom, ali makar nismo od FMPa izgubili. Radanov mora da ostane, ne zna mnogo ali igrač rotacije (u pravom klubu na kraju rotacije ali igra). Bravo Poku. Brown čist kriminal, igramo dobru odbranu bez njega, uđe Baja, odmah prvi napad back door polu high low, lagano kucanje preko njega 😂
Tex_Willer Posted Thursday at 09:41 PM Posted Thursday at 09:41 PM Braun je uvek užasan bez pravog pleja.
Jakob Aman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bas sam u jednom trenutku prosle godine poverovao u Bosnjakovica... Koji raspad. Domaci igraci nama u stvari su potrebni da zamene postojece. Od Mitra i Vanje nema leba.
Xpert Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Potpuno je neverovatno kako smo od pocetka sezone i na papiru mocnog rostera, dosli do ovoga danas. Trenutno smo sprdnja od tima i od kluba. Trener i legenda je prvi put u karijeri dao otkaz. Igraci biraju utakmice, najplaceniji su ili odstranjeni iz tima ili dugorocno povredjeni. Domaci nisu kvalitet ni za KLS. Dok predsednika i sportskog direktora ne vredi ni komentarisati. U EL se borimo da izbegnemo fenjer, u kupu nas ispodprosecna ekipa klinaca ponizila, a kako ce proci ABA ostavljam vama da zakljucite. 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni je najaca scena u ovom raspadu Dwejn Washigton.Ona na -25se raspravlja i svadja sa nekim iz Mege(ili sudijama) i ladno popije tehnicku. 2
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Vucaranje po terenu, biranje utakmica, iživljavanje i privatizovanje lopte, igranje na bazi kurca i za sebe, te srozavanje ugleda kluba je tačno za šamaranje. Mene zabole dupe za ovaj ćoki kup, dobio sam ban prošle godine zbog omalovažavanja istog, ali me ne boli za Partizan. Muka mi je više od ove dve bubašvabe Vošingtona i pogotovo Sterlinga, kreteni jedni bezobzirni. Možeš dlaku, ali ne možeš ćud. Ima li ova sezona kraja, da odu ove amebe više iz kluba. Bolna istina je i da su ovi domaći igrači jezivo loši, limitirani na KLS i da sam ja bolji košarkaš od recimo ovog Bošnjakovića, najlaganije. Žao mi Bonge, jer je pošten igrač, i ovog trenera koji želi dobro, ali ne vredi, jer su mu dva glavna igrača privatnici i igraju za ličnu statistiku. Čestitke Meginim klincima i Vuletu Avdaloviću, izi Edited 4 hours ago by le piaf 1
Radovan III Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Strance ne treba potpisivati na duže od sezonu. Ne znam da li je moguće potpisati negarantovane ugovore.U smislu da ga platiš i malo više ako mora ali da do određenog datuma možeš da raskineš ugovor bez obaveza prema igraču Igrači su postali jako bezobrazni a zaštićeni su ko polarni medvjedi.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Sve što sada mislim o Sterlingu staje u činjenicu da majicu s njegovim likom nosim dok ribam stan. Edited 4 hours ago by DameTime 1 5
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 26 minutes ago, DameTime said: Sve što sada mislim o Sterlingu staje u činjenicu da majicu s njegovim likom nosim dok ribam stan. Top ideja, nisam razmišljao u tom pravcu, ali sad znam gde i kako da koristim dres. Anyway, pravi klub bi istog momenta šutnuo i Washa i Browna van ekipe,enter Karlik I Milton pa nek igramo koliko možemo, a u kurac. Jekiri Kalates Bruno Karlik Bonga Poku Milton Lakić Dilan (ako ga puste) Radanov Mijailović Bošnjaković, može da izbegne fenjer u EL, što je jedino i važno, neće osvojiti ništa, ali ok, bar će igrati odgovornu košarku. Ovo što ova dva klena igraju je sramotno Edited 3 hours ago by Dzep 4
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Još uvek nije sve izgubljeno, nije prešao u status ribaće krpe. 4
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Dzep said: Top ideja, nisam razmišljao u tom pravcu, ali sad znam gde i kako da koristim dres. 3 minutes ago, Smrtokapa said: Još uvek nije sve izgubljeno, nije prešao u status ribaće krpe. Sad sam krenula da napišem, kad se dovoljno izdrnda, lepo isečeš na krpe i posle time ribaš pod npr. Nema na čemu;)
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Smrtokapa said: Još uvek nije sve izgubljeno, nije prešao u status ribaće krpe. takozvana pačavra 2
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, DameTime said: Sve što sada mislim o Sterlingu staje u činjenicu da majicu s njegovim likom nosim dok ribam stan. Treba njom da ribaš wc šolju. Za dalje nije. 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali ko je aminovao ovog Radonova da dodje u sred sezone... 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Eddard said: Treba njom da ribaš wc šolju. Za dalje nije. To je najbolji način da Braun opravda svoje prezime. 1 11
Ebuka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Ali ko je aminovao ovog Radonova da dodje u sred sezone... I to da bi igrao kup. Inace cuo sam pricu da se Penjeroja umalo nije slogirao kada su mu pre nekih mesec dana rekli da u kupu ima samo 4 stranaca. A na dogovoru za ugovor je bilo od El smo digli ruke, fokus na Aba ligu i kup.
Recommended Posts