Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, realno *w said:

Naravno, čim budem imao bolji izvor. Uostalom, brzo dođe i taj završni za ovu godinu, pa se brojke zvanično pokažu. Pa sad, ako imaju motiv da laži i da se to pokaže vrlo brzo, onda si ti u pravu. 

Nije toliko ni bitno jesam li u pravu. Znaš čije je škole polaznik. Dupetom na vrelu ringlu da sedne, ni kad darove nose, ne verujem im. Da li misliš da ne izvlači lovu iz kluba, mulja? I na kraju godine, u kom izveštaju to piše? 

Posted
3 hours ago, ScepanScekicSto said:

Jbt postali smo kao cigani... posle 2 poraza teracemo trenera, u februaru mastati o sledecoj sezoni, a igrace dovoditi kao na menadzeru i 30 u rosteru  ce biti malo, bice samo daj jos, daj jos

Ne prihvatam ovo. 

Više ste mi se sviđali dok ste bili u "nismo isti" fazonu, jedno brdo dva univerzuma, avangarda, samofinansirajući klub i sl.

Dopadao mi se taj elitistički vajb, nadasve realan...

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Najlakse je reci nesto i nemati dokaz da se ta tvrdnja potkrepi. Postala je praksa kod nas da se za funkcionere govori kako su lopovi i kako izvlace/peru pare. To je ta psihologija mase i deindividualizacija. Ako jedan krade, svi kradu. 

Posted
7 minutes ago, Alek The Great said:

Najlakse je reci nesto i nemati dokaz da se ta tvrdnja potkrepi. Postala je praksa kod nas da se za funkcionere govori kako su lopovi i kako izvlace/peru pare. To je ta psihologija mase i deindividualizacija. Ako jedan krade, svi kradu. 

Da si ti nama živ i zdrav, al da te na dan izbora zaključaju u kuću i puste tek sutradan. Tako ću i ja svoju babu 😹 

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted
51 minutes ago, Alek The Great said:

Pretpostavljam da nisi procitao clanak koji je kolega postavio ovde, ne tako davno, na temu Ostojinih firmi i KKP aranzmana. Videli smo vec i dokumentovano je, lik laze kako zine. Mislim da ti pored ove deindividualizacije fali jos i cuvena dehumanizacijaTM.

Postavicu ti iskreno i prostodusno pitanje: da li ti zaista verujes da je Ostoja posten, radan i sposoban operativac koji voli Partizan, zeli mu sve najbolje i radi u njegovom, a ne licnom interesu? Dovoljno je samo da/ne.

• Like 1
Posted

Postavio si vise pitanja u jednom. Odgovoricu sa ne znam i ne zanima me. Ja nisam od onih koji ce ovaj klub prestati da prati jer na njegovom celu sedi neki Ostoja Mijailovic. Ili zato sto je u timu igrac koji odavno nije trebao biti. Ja ovo sportsko drustvo volim vec 37 godina, do pre 30ak godina sam znao i da zaplacem kad neka sekcija izgubi. Razocaran sam bio odlaskom Obradovica, ali smatram da je on veliki krivac za ovo sto se desilo sa ekipom. Kazem to jer sam ocekivao da on bude nas Greg Popovic. I o tome sam pisao ovde kad su ga mnogi od vas terali tamo u oktobru.

Posted
6 hours ago, Alek The Great said:

Prvo trebamo da se otarasimo ugovora Miltona i Jabarija pa onda da vidimo sta cemo.

Mi ostajemo bez pleja na leto. Ako ostavimo Nika za treceg nama trebaju 2 imena. Ja bi tu doveo Forrest-a i Moore-a (iako nije klasican plej).

Sto se tice dvojke Bogdan je wet dream, ali treba pokusati. 

Kako stvari stoje Bonga ce u nba. Ja bi tu doveo Blossomgame-a.

Na poziciji 4 Ledey-a i Ndiaye-a.

I na petici Veselog i Motley-a. 

1 Forrest, Moore, Calathes

2 Bogdan, Brown, Lakic, Mijailovic

3 Blossomgame, Nakic, Bosnjakovic

3/4 Nikolic

4 Ledey, Ndiaye

4/5 Poku

5 Bruno, Motley, Vesely 

Cenim da bi ova ekipa mogla da kosta koliko i ova sada.

Nisam hteo bas toliko. Ali ako hoces dodaj i Dunston-a.

Zanimljivo je da niste primjetili riječ od 4 slova NADA.

Zajebajem se, nego ti niko nije sugerisao pa ću ja.

Zaboravio si da ubaciš dva pojačanja koja su potpisana, Miletić i Tanasković.

Posted
4 hours ago, propolis said:

Zanimljivo je da niste primjetili riječ od 4 slova NADA.

Zajebajem se, nego ti niko nije sugerisao pa ću ja.

Zaboravio si da ubaciš dva pojačanja koja su potpisana, Miletić i Tanasković.

Dok ne bude zvanicno ne priznajem i do tada mogu da se NADAM da cemo napraviti ozbiljniju ekipu. Uostalom, vi ove godine imate 20+ igraca, mozda isprobamo taj recept.

• Like 1
Posted

Bingram je po meni cista 5, on može biti na 4 jedino sto ima sut, ali tako onda i Jokic se tu može gurati.

Jeste igrao sa Rejnoldsom u paru dobar deo vremena, ali koliko sam uspeo ispratiti on je igrac koji je primarno ulazio u pik, dok Rejnolds je 4 prakticno bio u tim trenucima, takodje primarno je branio centre protivnika i meni on deluje kao odličan defanzivac, potencijalno problem jedini može biti post up odbrana, mada ima on dobar size.

Nebi se bunio da on čini centarsku liniju uz Bruna i Miletica naredne godine, pre svega jer je odličan potencijal za el i nije krut i drven, takodje voleo bi ga videti u situacijama sa Karlikom i Nikom, baš je dobra pik meta.

Posted
1 hour ago, Alek The Great said:

Dok ne bude zvanicno ne priznajem i do tada mogu da se NADAM da cemo napraviti ozbiljniju ekipu. Uostalom, vi ove godine imate 20+ igraca, mozda isprobamo taj recept.

Već ste ga isprobali.

Ovo se često provlači, pa neko manje upućen može da pomisli da je istina.

U realnosti, za Zvezdu je ove sezone u EL nastupalo ukupno 18 različitih igrača, a za Partizan 19.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
1 hour ago, MarioKempes said:

U realnosti, za Zvezdu je ove sezone u EL nastupalo ukupno 18 različitih igrača, a za Partizan 19.

Za Zvezdu 18 igraca, od toga cca 17 legit kosarkasa koji su na neki nacin doprineli pobedama.

Za Partizan 19, od toga cca 10-11 legit kosarkasa ili onih koji su tako placeni. 

No to je greska kluba. 

Edited by Elevator Operater
Posted
3 hours ago, Alek The Great said:

Ne znam kakve veze ima 20 igrača koje je Zvezda potpisala sa ovom temom no dobro

• Like 1
Posted
24 minutes ago, Elevator Operater said:

Za Zvezdu 18 igraca, od toga cca 17 legit kosarkasa koji su na neki nacin doprineli pobedama.

Za Partizan 19, od toga cca 10-11 legit kosarkasa ili onih koji su tako placeni. 

Ne znam koji kriterijum da uzmemo za legit košarkaše.

Za Partizan je nastupilo 12 stranaca, svi legitmni EL igrači, plus trinaesti Murinen kao generacijski talenat.

Za Zvezdu isto 12 renomiranih stranaca i Kalinić kao domaći koji je u rangu s njima.

Za Partizan Marinković i Pokuševski, za Zvezdu Dobrić i Davidovac.

Za Partizan Lakić i Radanov, za Zvezdu Miljenović i Plavšić.

Za Partizan Mijailović i Bošnjaković, za Zvezdu Radošić.

I to je to. Nema velike razlike u pojedinačnom kvalitetu igrača, a verujem da su, ukupno gledano, slično i plaćeni.

Na prvi pogled možda deluje da je Zvezda izmenjala 1000 legionara, a da za Partizan igra nekoliko plaćenika plus nejač, ali nije tako.

• Like 2
Posted
33 minutes ago, MarioKempes said:

Ne znam koji kriterijum da uzmemo za legit košarkaše.

Za Partizan je nastupilo 12 stranaca, svi legitmni EL igrači, plus trinaesti Murinen kao generacijski talenat.

Za Zvezdu isto 12 renomiranih stranaca i Kalinić kao domaći koji je u rangu s njima.

Za Partizan Marinković i Pokuševski, za Zvezdu Dobrić i Davidovac.

Za Partizan Lakić i Radanov, za Zvezdu Miljenović i Plavšić.

Za Partizan Mijailović i Bošnjaković, za Zvezdu Radošić.

I to je to. Nema velike razlike u pojedinačnom kvalitetu igrača, a verujem da su, ukupno gledano, slično i plaćeni.

Na prvi pogled možda deluje da je Zvezda izmenjala 1000 legionara, a da za Partizan igra nekoliko plaćenika plus nejač, ali nije tako.

S tim sto vi imate 23 registrovana igraca u EL, a mi 20.

Posted

Ne blamirati se vise i ukinuti posmatranje trave kao dopinga. Granje moze samo da te uspori i ujebe na terenu, nikako da ti da bilo kakve prenosti (osim da smanji poriv da provučes sudiji šaku kroz glavu).

A to nije zapravo prednost jer inat i bes su ono sto motivise da pobedis i njih i Milano u gostima

#stillsaltyaboutthatone

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Alek The Great said:

Pa mozete i vi da registrujete vase juniore. Niko vam ne brani, zar ne ? A svejedno ih placate. Simjanovski, Pavlovic, Nedeljkovic, Djuric i Stojkovic su juniori.

• Like 2
Posted

Ma glupo je i komentarisati tu pricu kao Zvezda ima ne znam koliko igraca a neki drugi nemaju, lako se prebroji.. 

Posted
42 minutes ago, Alek The Great said:

E, to onda pravi veliku razliku, što su za Zvezdu registrovani Pavlović, Simjanovski, Nedeljković, Đurić i Stojković, a za Partizan samo Danilović.

Nemam više argumenata, pobedio si🙂

• Ha-ha 1