le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Tex_Willer said: Na papiru kažem u nekoj sns teoriji... Izlazna klauzula je 875k. Pejn je na veteranskom od 950k. Limar je uračunao kao prihod od obeštećenja to što mu neće isplaćivati preostale plate. Onda smo prihodovali i od Tajrika Jonesa sve njegove plate. I svaki igrač koji ode iz Partizana je zapravo prihod. Čak smo i na Želimiru zaradili. Kakva računica, kakva matematika. 4 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Izlazna klauzula je 875k. Pejn je na veteranskom od 950k. Limar je uračunao kao prihod od obeštećenja to što mu neće isplaćivati preostale plate. Onda smo prihodovali i od Tajrika Jonesa sve njegove plate. I svaki igrač koji ode iz Partizana je zapravo prihod. Čak smo i na Želimiru zaradili. Kakva računica, kakva matematika. Računao je i to, ali po njemu Pejn placa ostatak do 1,75m... Mene samo zanima sta se desava sa pozicijom 4, ali i kombo spolja gori.
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Tex_Willer said: Računao je i to, ali po njemu Pejn placa ostatak do 1,75m... Mene samo zanima sta se desava sa pozicijom 4, ali i kombo spolja gori. Znači, Pejn je na veteranskom od 950k. Od 875k do 1.7M ima još toliko. Otišao brat u Filu da igra za topli obrok. I u taj ostatak do 1.7 smo prihodovali plate koje Pejn još nije ni dobio.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako Lebron ne potpiše za nas dogodine i to je poprilična ušteda. 5 1 2
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, JPM said: Kaže Ostoja da na Pejnu zarađujete 2.5 miliona dolara. Ne znam kako. Idem sam. lepo neko napisa komentar Ustedeli smo 50 miliona jer nismo doveli jokica sve sto treba da znamo o nasem predsedniku Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto 3 3
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne kaže se ušteda nego finansijska pozitivatm. 4 1 1
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Barkley#34 said: Ako Lebron ne potpiše za nas dogodine i to je poprilična ušteda. Zbunjen sam, da li je to ušteda ili prihod? 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni zaista nije jasan bilo koji post na forumu koji sadrzi "ostoja je izjavio da...", u recenici. Osim ukoliko se ne zavrsava sa "...smeće lažljivo".
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Treba neko objasnit kretenu da NBA nije SNS limarija i da su tamo vrlo jasno definisane maksimalne odstete koje ekipe mogu isplatit. Samo totalan debil moze povjerovat da ce Payne iz svog dzepa doplatit tu razliku izmedju 850k dolara i 1.7 miliona eura koliko genije spominje. 5
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja verujem da je to moguce, pogotovo zato sto Payne bas zeli da igra Nba i da tamo bude vidjen pa mozda zaradi nov ugovor dogodine. Pogotovo ako zna da mu je ovo poslednja sansa da pokaze sta moze tamo. A imamo nekoliko primera da su igraci doplacivali buyout. Meni prvi na pamet padaju Campaco i Doncic. A nije Payne bas svorc kao ovi, zaradio je on sasvim dovoljno da to priusti.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako sam do sada sumnjao čijem jatu pripadaš, više nemam nedoumice 2 1
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kralju on u NBA moze max dobiti minimalac za narednu sezonu. Sigurno mu niko nece ponudit vise od toga jer takvih bekova imas koliko ti Bog hoce. Facu je platio da se proba u NBA i na kraju je se vratio u Real za manji ugovor od renomea kog ima zbog te odstete. Doncica je smijesno i pominjat, on je samo od garantovanog rookie ugovora imao sigurnih preko 30 miliona samo za te 4 godine. Plus ono radi se o generacijskom talentu koji bi sigurno dobio masan drugi ugovor. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Problem je sto oni hoce da predstave kako je Pejn oprostio(pa je to prihod el te). A NBA je mnogo ozbiljna org od EL i svih takmicenja u Evropi. Pa te lazi mogu da prodju mnogo gore i brzo se uhvate. Ali najace sad Pejn sam platio...I Philla ga je uzela da im bude 4-5 guard u rotaciji i to je bilo uzmi ili ostavi.Sad ce on jos da plati "razliku".
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, le piaf said: Ako sam do sada sumnjao čijem jatu pripadaš, više nemam nedoumice Već duže vreme je ovo sasvim jasno 2
Tex_Willer Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) 2 hours ago, le piaf said: Znači, Pejn je na veteranskom od 950k. Od 875k do 1.7M ima još toliko. Otišao brat u Filu da igra za topli obrok. I u taj ostatak do 1.7 smo prihodovali plate koje Pejn još nije ni dobio. Pa koliko je Faku plaćao? Dečko želi u Nba čekao je baš dugo ponudu koju nije dobio, takodje žena je značajno kocila dolazak kad se prvi put spomenuo. Ako ne dobije ponudu na leto lagano može ponovo u el, al čim su ga zvali u ovom delu sezone verovatno im je dobri dug svlacionice i Embid je nešto slično govorio. Edited 40 minutes ago by Tex_Willer
le piaf Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 4 minutes ago, Tex_Willer said: Pa koliko je Faku plaćao? Dečko želi u Nba čekao je baš dugo ponudu koju nije dobio, takodje žena je značajno kocila dolazak kad se prvi put spomenuo. Odgovor ti je pružio Alpaka iznad
Don Dusko Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 5 minutes ago, Tex_Willer said: Pa koliko je Faku plaćao? Dečko želi u Nba čekao je baš dugo ponudu koju nije dobio, takodje žena je značajno kocila dolazak kad se prvi put spomenuo. Ako ne dobije ponudu na leto lagano može ponovo u el, al čim su ga zvali u ovom delu sezone verovatno im je dobri dug svlacionice i Embid je nešto slično govorio. Da je tako kako Ostoja hoce sad da prestavi to placanje bi bilo pravilo a ne izuzetak(kad msm placanje to je da igrac plati razliku).
Tex_Willer Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Just now, le piaf said: Odgovor ti je pružio Alpaka iznad Nisam ja bot posumljene lopovcine, ali kažem da nije nerealno sve ovo što pišem i da nije otkrivena topla voda.
Stiletto Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Ne znam ko je ovde lud, ali znam ko je zbunjen. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/dilan-osetkovski-ukinuta-suspenzija-doping-misko-raznatovic-sport-klub/
Alek The Great Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Ma mozete da lepite etikete koliko hocete ja samo kazem da je moguce. Payne je hteo tu klauzulu, zato nismo se ni dogovorili ranije. Ali izgleda da je KKP insistirao da to bude 1,75m. Pa i Poku je Oliju platio deo kad je prelazio u nba. I ne znam koja je poenta Ostoje da laze za cifru kad i on zna da ga navijaci nece prihvatiti i da je uzeo 5m od Payne-a.
odupri se ludilu Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Znači Dilan ima dozvolu da igra. Do sledeće protiv Reala.
le piaf Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 2 minutes ago, Tex_Willer said: Nisam ja bot posumljene lopovcine, ali kažem da nije nerealno sve ovo što pišem i da nije otkrivena topla voda. Nisam ni rekao da si bot, samo mi je neverovatno da ti je ovo realna priča. Ponoviću ti još jednom, veteranski minimum mu je 950k. Kada odbiješ porez u USA + agent, dođemo do neto cifre od oko 550k. Ako uzmemo da je Fila aktivirala klauzulu od 875k, ostaje još toliko do 1.75M. Znači, bata igra za klikere, dobro da on njima ne plaća. Srećom dogovorio se sa limarom da se plate koje nije zaradio računaju u pomenuto obeštećenje i prihod kluba, pa će biti na nuli.
Ludi za Poli Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Normalna je pojava da igraci doplate izlaznu klauzulu za NBA al sigurno Payne nije doplatio iznos koji je vrlo vjerovatno veci od samog ugovora koji bi zaradio za ovih par mjeseci sezone u Sixersima. On nece dobiti ni puni iznos minimalca nego ce mu biti skalirano za ostatak sezone. Znaci nekih milion i jos par stotina hiljada dolara minus porezi.
Recommended Posts