Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Tex_Willer said:

Na papiru kažem u nekoj sns teoriji...

Izlazna klauzula je 875k. Pejn je na veteranskom od 950k. Limar je uračunao kao prihod od obeštećenja to što mu neće isplaćivati preostale plate. Onda smo prihodovali i od Tajrika Jonesa sve njegove plate. I svaki igrač koji ode iz Partizana je zapravo prihod. Čak smo i na Želimiru zaradili. Kakva računica, kakva matematika. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, le piaf said:

Izlazna klauzula je 875k. Pejn je na veteranskom od 950k. Limar je uračunao kao prihod od obeštećenja to što mu neće isplaćivati preostale plate. Onda smo prihodovali i od Tajrika Jonesa sve njegove plate. I svaki igrač koji ode iz Partizana je zapravo prihod. Čak smo i na Želimiru zaradili. Kakva računica, kakva matematika. 

Računao je i to, ali po njemu Pejn placa ostatak do 1,75m...

Mene samo zanima sta se desava sa pozicijom 4, ali i kombo spolja gori.

Posted
Just now, Tex_Willer said:

Računao je i to, ali po njemu Pejn placa ostatak do 1,75m...

Mene samo zanima sta se desava sa pozicijom 4, ali i kombo spolja gori.

Znači, Pejn je na veteranskom od 950k. Od 875k do 1.7M ima još toliko. Otišao brat u Filu da igra za topli obrok. I u taj ostatak do 1.7 smo prihodovali plate koje Pejn još nije ni dobio. 

Posted (edited)
2 hours ago, JPM said:

Kaže Ostoja da na Pejnu zarađujete 2.5 miliona dolara.

Ne znam kako. 

Idem sam.

lepo neko napisa komentar

Ustedeli smo 50 miliona jer nismo doveli jokica

sve sto treba da znamo o nasem predsedniku

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
18 minutes ago, Barkley#34 said:

Ako Lebron ne potpiše za nas dogodine i to je poprilična ušteda.

Zbunjen sam, da li je to ušteda ili prihod? 

• Like 1
Posted

Treba neko objasnit kretenu da NBA nije SNS limarija i da su tamo vrlo jasno definisane maksimalne odstete koje ekipe mogu isplatit. Samo totalan debil moze povjerovat da ce Payne iz svog dzepa doplatit tu razliku izmedju 850k dolara i 1.7 miliona eura koliko genije spominje. 

• Like 5
Posted

Ja verujem da je to moguce, pogotovo zato sto Payne bas zeli da igra Nba i da tamo bude vidjen pa mozda zaradi nov ugovor dogodine. Pogotovo ako zna da mu je ovo poslednja sansa da pokaze sta moze tamo. A imamo nekoliko primera da su igraci doplacivali buyout. Meni prvi na pamet padaju Campaco i Doncic. A nije Payne bas svorc kao ovi, zaradio je on sasvim dovoljno da to priusti.

Posted

Kralju on u NBA moze max dobiti minimalac za narednu sezonu. Sigurno mu niko nece ponudit vise od toga jer takvih bekova imas koliko ti Bog hoce. Facu je platio da se proba u NBA i na kraju je se vratio u Real za manji ugovor od renomea kog ima zbog te odstete. Doncica je smijesno i pominjat, on je samo od garantovanog rookie ugovora imao sigurnih preko 30 miliona samo za te 4 godine. Plus ono radi se o generacijskom talentu koji bi sigurno dobio masan drugi ugovor. 

• Like 1
Posted

Problem je sto oni hoce da predstave kako je Pejn oprostio(pa je to prihod el te).

A NBA je mnogo ozbiljna org od EL i svih takmicenja u Evropi.

Pa te lazi mogu da prodju mnogo gore i brzo se uhvate.

Ali najace sad Pejn sam platio...I Philla ga je uzela da im bude 4-5 guard u rotaciji i to je bilo uzmi ili ostavi.Sad ce on jos da plati "razliku".