Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Elevator Operater said: Atmosfera je sinoc bila odlicna (rekao bih), podrska u svakom vaznom momentu na terenu... ali je bas nedostajalo p.k.Ostojanje. Ne bih voleo da se to ohladi pa da gad jos sebi posle pripise kako je genijalac jer je doveo Penjaroju (ukoliko ovaj nastavi odlican posao). A trebao bi i Paspalj da dobija svoje porcije. Ako ni za sta drugo, onda jer mu je prvi potez kao novog SD bio da grli onu veštičaru. 3 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 hours ago, Dzep said: @Barkley#34 to već dugo vreme pričam. I nama i Ciganima (a i Žalgirisu, Makabiju ili recimo Virtusu i sličnima) je prodata iluzija konkurentnosti. Mi nismo i nećemo biti konkurentni sve dok PAO u sred sezone može da priušti da dovede Hayes Davies za masne pare. Ili Oli Tajrika, you know the drill. Novac rađa moć, sudije prate moć, sistem kao funkcioniše, jednom u skoro nikad neki kvazi pretender ode na F4, a jednom u nikad neki takav ga i osvoji, i takva iluzija konkurentnosti se održava. Kad se to promeni, onda možemo da pričamo. Do tad, možemo samo da sanjamo Pazi, nekonkurentnost u parama postoji i u fudbalu, tek tu su slabe šanse da neki autsajder napravi čudo, ali i dalje važi ono pravilo da džak para nije nikad dao gol ili koš. Ovo što se dešava na terenu u EL je nivo iznad, bukvalno kao da suparničke ekipe 40 minuta igraju dva različita sporta. Prebacim preksinoć na komšiluk na minut pre kraja, baš pre one situacije kada su gledali čija je lopta. U prvom trenutku pomislim da sudije gledaju snimak kako bi imali alibi što daju ciganima loptu iako je jasno da njima pripada, a onda shvatim šta se događa i počinjem da se smejem, u fazonu da l' ste bre realni? Sinoć isto, kod ona tri bacanja nakon faula Pokuševskog. Ili one situacije "za to ne može da se gleda snimak". To više nije košarka, nije sport, nije ništa normalno. Pritom, razumem otkud mi i komšiluk u toj priči u kojoj em si lažno konkurentan em bacaš pare, ali ne kapiram ostale Virtuse i Žalgirise. Sećam se neke davne rasprave između NBA klubova oko tv prava, kada su Lejkersi i Čikago tvrdili da treba da dobiju više jer privlače najviše publike. Drugi klubovi su im odgovorili lepo, kad je tako, igrajte 82 puta jedni sa drugima. Tako se to radi. 2 1
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav praznik sporta i lepotu košarke kao takve nam je sinoć prezentovao Real Madrid. Ovo je više umetnost nego sport, igra bez pravljenja faulova, a čak i kad im se neopravdano svira neki faul, samo blago podignu ruke i vrte glavom u neverici. Divan klub koji je prerastao ovo takmičenje i nadam se da će se što pre naći u NBA Europe ili bilo gde drugde gde će da odjebu u tri lepe pičke materine da ih više nikada ne gledam protiv svog kluba. 3 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tavares je pravio ogromne probleme, imam osećaj da je uvek protiv nas njegova prime verzija od pre 3 4g, dok protiv drugih tanji je... Jebeno se previše preuzimalo dok je on bio na terenu, ali nije lako kad imaš 3 igraca spolja da se konstantno probijaju blokovi... Bruno bas raste iz meča u mec, Dzekiri nas je dobrano pokopao sa jednim zicerom i dve vrlo lake situacije koje on daje gotovo uvek( van toga fin mec i njega i iskreno zbog visine bolje on da je bio gro minuta na Ediju).
realno *w Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Prava definicija Reala i mindset-a njihovih igrača, je kraj prve četvrtine i situacija kada na tipa 30 sekundi do kraja prve četvrtine, sudija svira njihov drugi faul, mali faul, nema bacanja... Kako je svirao, tako su se tri igrača Reala okrenula ka sudiji i krenula da se bune. Ja im čak ne zameram, to uđe u krv, barem većini.
realno *w Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) 28 minutes ago, Tex_Willer said: Tavares je pravio ogromne probleme, imam osećaj da je uvek protiv nas njegova prime verzija od pre 3 4g, dok protiv drugih tanji je... Jebeno se previše preuzimalo dok je on bio na terenu, ali nije lako kad imaš 3 igraca spolja da se konstantno probijaju blokovi... Bruno bas raste iz meča u mec, Dzekiri nas je dobrano pokopao sa jednim zicerom i dve vrlo lake situacije koje on daje gotovo uvek( van toga fin mec i njega i iskreno zbog visine bolje on da je bio gro minuta na Ediju). Ne znam šta da kažem, ali mene svič odbrana ubija u mozak već godinama. Bilo je tu dobrih momenata kada Lesor i Tajrik ostanu sa bekovima, pa to isprate, stvarno su neverovatni tu. Ali sve ostalo je bio problem. Konstantno bekovi na centrima, često i u prvim sekundama napada. Pa onda dalje ide loše korišćenje malih faulova i sve što ide uz to. Karlik je verovatno više puta čuvao centra prošle sezone, nego u celoj karijeri. Tavares je 4 godine igrao protiv naših bekova i krila. Evenutalno prošle godine malo protiv Tajrika, koji je 20cm niži, a nije baš ni ginuo da ga sačuva. Bukvalno smo sada prvi put doživeli da vidimo kako izgleda kada se na njega baci telesina, pa makar to bilo Brunovih 208, ali sa dobrom kilažom i rasponom ruku. Malo reći bravo za partiju Bruna juče. Naša odbrana uspeva da bude ok sa tim vraćanjem na igrača, čak i kada je Džekiri na terenu, koji ima neverovatno spore noge. Bek se potrudi da se vrati, ovaj brzo spusti centru, ali nije ni svaki centar u stanju da u sekundi kazni vraćanje našeg centra. Edited 32 minutes ago by realno *w 3
JPM Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 12 hours ago, le piaf said: Stvarno je dužnost svakog moralnog čoveka da navija protiv Real Madrida. U svim sportovima koji postoje. Ogadiše košarku. Samo kosarku?
realno *w Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Zašto moram da imam ovaj stres, svakih 6 meseci:
Tex_Willer Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 6 minutes ago, realno *w said: Zašto moram da imam ovaj stres, svakih 6 meseci: Jebiga nije realno da ostane, nadam se da je otkup oko milke barem... Alfa Dialo bi bio sjajna opcija, e sad bogatiji će ga naravno prvenstveno juriti. Alston iz Virtusa deluje takodje kao zanimljiva opcija.
realno *w Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Pa sad... Ima ugovor i nema klauzulu. NBA opt je imao samo prošle godine, do nekog datuma tokom leta. Plus, tu smo produžili ugovor i podigli mu platu. Nema razloga da sumnjam da je ta plata u najmanju ruku konkurentna. Samim tim, ne vidim razlog za puštanje, naročito je ne u drugi EL tim. Ako baš budu neke astronomske NBA ponude, onda možda razmisliti, uz to pomenuto obeštećenje. Što se Dialoa tiče, ako se Monako raspadne, mislim da će ga želeti svaka EL ekipa i da će to koštati papreno.
Recommended Posts