Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Tex_Willer said:

Godinu dana pauza, sjajan posao kluba koji je doveo igraca iako je znao da ima taj problem i eto zamislite da smo na poziciji komšija i da je on igrac od 20-25 min...

Uvalio ga zalizani govedar, eno ga i pre neki dan je imao samopromociju kako nam je samo pokusao da pomogne, da dovedemo extra igraca za manje para jer je u problemu. Pa sad smo mi u problemu, spali smo sa Dzabule, Dilana na 4 na nejakog Popusevskog. 

Tragicna sezona. Kako god da se zavrsi.

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Dzep said:

Prvo, svi znamo da mangovina nije doping i to mora da bude sledeća stvar koju će EL, po ugledu na NBA, morati da uvede kao novinu.

Mada, drugo, ako su ga stvarno navatali, ko ga jebe kad je glup. To bi bilo to 

Jason Williams pao na koledžu za istu stvar dva puta. Otac ga napao/ružio.

Ovaj mu govori - pa kontrolisali su me jednom, ja sam mislio neće više.

• Ha-ha 5
Posted

Pravda za gandžu!

Nikad se neću pomiriti sa kategorizacijom marijuane kao vrstom dopinga, ali to nam ne znači puno u ovom slučaju.

Koliko smo proklet klub, kao da je neko tamo u Španiji gledao kako se Osetkovski raspada i čekao, a onda ga sasekli u momentu kada je krenuo da igra.

Kako god, treba videti može li se neko dovesti. Možda probati Pavla Nikolića iz Borca?

• Like 2
  • Love 1
Posted

Znam da je registracija do kraja februara, ali pocetak godine je trebalo da bude igrac odregistrovan (kao sto je odradjeno sa Radanovom). Vaze li ista pravila i za prelazak iz EC u EL?

Posted
3 minutes ago, realno *w said:

Pravda za gandžu!

Nikad se neću pomiriti sa kategorizacijom marijuane kao vrstom dopinga, ali to nam ne znači puno u ovom slučaju.

Koliko smo proklet klub, kao da je neko tamo u Španiji gledao kako se Osetkovski raspada i čekao, a onda ga sasekli u momentu kada je krenuo da igra.

Kako god, treba videti može li se neko dovesti. Možda probati Pavla Nikolića iz Borca?

Nikolić je još i najrealniji, ili neko iz prosek kluba u Italiji npr, Grej iz Aeka nema sile.

Posted

Kad je bal...

Kakva sezona naseg kluba.

Nadam se da smo svu losu karmu, sve gluposti, sve malere, sve povrede i generalno sve lose stvari potrosili na ovu sezonu.

Nadam se da niko od nasih nije u Epsteinovim fajlovima (osim ostoyah).

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
1 minute ago, Durlanski_Jordan said:

Kad je bal...

Kakva sezona naseg kluba.

Nadam se da smo svu losu karmu, sve gluposti, sve malere, sve povrede i generalno sve lose stvari potrosili na ovu sezonu.

Nadam se da niko od nasih nije u Epsteinovim fajlovima (osim ostoyah).

Ostoja može samo da bude u Diddy files...

Posted
33 minutes ago, realno *w said:

Pravda za gandžu!

Promeniću nick u Marcus Williams da bih lajkovao ovo.

Spoiler

Neću

Posted
1 hour ago, Dzep said:

Nikada nisam bio teoretičar zavera, šta više, apsolutno ne podnosim te ljude koji u svemu vide zaveru.

Do I have some news for you 🫠