Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 hours ago, Jakob Aman said: Ali kakvu je pricicu smislio limar za Bogdana. Trogodisnji ugovor od 6 miliona po sezoni iako se dobro zna da mu je sledeca godina deseta u nba i da stice beneficije... Jebusele je skoro nesto davao intervju u vezi s tim i nije pominjao 10 godina vec mislim 5. Moguce da su nesto menjali. Ali svakako, ne zavisi nista od Bogdana sto se tice njegovog ostanka u nba, sem njegove igre naravno, ali pitanje koliko on moze bolje tamo.
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Alek The Great said: Jebusele je skoro nesto davao intervju u vezi s tim i nije pominjao 10 godina vec mislim 5. Moguce da su nesto menjali. Ali svakako, ne zavisi nista od Bogdana sto se tice njegovog ostanka u nba, sem njegove igre naravno, ali pitanje koliko on moze bolje tamo. Imas razlicite beneficije u NBA za 3, 5 i 10 odigrenih sezona.
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Alek The Great said: Jebusele je skoro nesto davao intervju u vezi s tim i nije pominjao 10 godina vec mislim 5. Moguce da su nesto menjali. Ali svakako, ne zavisi nista od Bogdana sto se tice njegovog ostanka u nba, sem njegove igre naravno, ali pitanje koliko on moze bolje tamo. Ako Bogdan zeli da ostane u NBA, nece imati nikakav problem da nadje klub
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne verujem da ce Bogdan doci u Partizan dok je ova garnitura vlasti tu.
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ni ne treba da dodje. Em dolaskom u ovaj shithole kalja ugled i status kod ogromnog broja navijaca, em ce biti potrosen posto je sa ovom garniturom gmazova i nemaca pojma krah zagarantovan. I ovo nesto malo sto je Zeljko postigao bilo je uprkos, a ne zbog okolnosti i klime. To je savrseno jasno. Zasto bi neko zeleo da se jedna od najvecih legendi kluba u poslednjih xy godina vrati kako bi sluzila kao odvratni alibi i stracila poslednjih nekoliko godina karijere u putujucem cirkusu, sto je KKP postao. Niti to zelim Bogdanu, niti navijacima ovog kluba. Na stranu prica o tome koliko je to realno i zasto smo opet uhvatili da glodjemo tu kosku koju nam ovaj bilmez baca, da opet zaboravimo sustinu i prioritete... 4
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja definitivno nisam jedan od onih koji ce de mrze klub zbog pojedinaca i da navija protiv njega. Sutradan ce doci neki novi Ostoja koga isto necemo voleti, koga cemo terati. Nije ni prvi, ni poslednji.
rodriguez Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Jel bilo ovde još cigana koji su se u mom odsustvu iskreno radovali boljoj igri i pobedama Partizana, naročito protiv Itudisa? Smejali ste mi se kada sam napisao pre mesec dana da KKP kreće stazama oporavka.
Recommended Posts