Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Svojevremeno je Ninkovu spaljen dzip, Koromanu i Lazaru Markoviću lupani šamari zbog kurčenja, Šćepoviću su agresivno skidali traku..

Daleko od toga da pozivam na nasilje, ali previše mlake reakcije navijača na konstantno nenormalno ponašanje igrača. Čovek se vodji navijača i celoj prvoj ekipi unosi u facu, bas onako kurčevita reakcija i to ne prvi put. 
Biće zanimljiva reakcija veceras navijaca, pogotovo sto ce hala biti poluprazna gde se sve cuje. 

Edited by Petkovic Miroslav97
Posted

nisu to isti navijači, ti koji su radili to što opisuješ gore ne bi vikali protiv ostoje i napadali igrače (pretpostavka, a ne tvrdnja). ovi koji vode ovu kampanju protiv uprave i igrača na tribinama dolaze iz redova "normalnih"...

sa druge strane naravno da tržište jedva čeka kvalitetne prinove

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/tyrique-jones-olympiacos-kk-partizan-otkaz-transfer-ugovor-otkup-euroleague/

ovi grci sa kojima sam u kontaktu, ne nužno gavrimunje, potvrđuju da je oly ozbiljno narajcan na tajrika.

verujem da bi isti slučaj bio sa parkerom, sterlingom a naročito washingtonom.

Posted
20 hours ago, Guru said:

Marinković je u poslednjoj sezoni u Baskoniji igrao 25.5 mpg (3. minutaža u ekipi) i imao 11.0 ppg (3. strelac ekipe), uz 38.4% za tri iz 5.5 pokušaja (2. trojkaš). Baskonija je imala skor 18-16, završila je na 8. mestu i igrala plejof. Davidovac takvu ulogu i učinak nikada nije imao, niti će imati, u sezoni kada je imao najveću minutažu završili smo pretposlednji sa skorom 10-24.

Guru standardno kao Broj 1 vadi tefter i 

Policajče sa brojem značke 742

vidim da ste vredni, revnosni i da imate troje dece.

Šteta što će vam karijera stati tačno večeras.

Nema tog igrača kog neće ogoliti,pohvaliti tačnim opisom.

Posted (edited)
41 minutes ago, Čočo said:

nadam se da ce ih ispratiti govnjivom motkom i da nece biti poslednji iz ove ekipe koji ce tako otici.

Edited by wrach
  • Like 1
Posted
10 minutes ago, le piaf said:

Pridodati ovde Vošingtona i Marinkovića, i da se nekako može pratiti klub i gledati košarka. 

Za prvo si u pravu, za drugo bas i ne ... ipak je ovih 4,5 sindikalaca jedan nivo iznad ostatka, Carlik excluded.

Ni taj nece dugo, kad mu braca dobiju nogobulj

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Plant said:

Za prvo si u pravu, za drugo bas i ne ... ipak je ovih 4,5 sindikalaca jedan nivo iznad ostatka, Carlik excluded.

Ni taj nece dugo, kad mu braca dobiju nogobulj

Karliku ističe ugovor na kraju sezone, ne verujem da će ostati u Partizanu. Što se tiče drugog, jedan ne baš intelektualac je davno ispalio jednu zanimljivu za Marka Nikolića a koja ovog opisuje; šef ne voli p***ice, a ni ja nisam neki fan. 

Posted

Telesport prenosi pisanje meridijana za parkera, sterlinga i tajrika

meni tu fali duejn.. 

I to je to...

ne mora da dodje niko, a moze i neki miletic i sl. zaista mi je svejedno

ali za mene licno, uslov svih uslova, je da ode Ostoja

• Like 2
Posted

Fala kurcu nesto konkretno konacno. Od necega mora da se krene. Ne verujem da ce limar otici pre isteka mandata, iako je najodgovorniji. Sezona je vec propala, tako da bih pustio mladje da igraju, a imali bi i podrsku navijaca.