Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Barkley#34 said:

Šta misliš, da li zna kad je dozvoljeno da primi loptu kod izvođenja iz auta, nakon što stane jednom ili s obe noge na parket? :classic_biggrin:

Vidis da ni mi ne znamo 😄 

Posted (edited)

Znate šta drugovi i drugarice, ovaj trener deluje kao stabilna, racionalna i obrazovana osoba. Iskreno, od jednog Španca (Katalonca) ništa manje nisam ni očekivao, ali sviđa mi se kako razmišlja. Međutim, sudiće mu rezultati a još i više će mu se suditi prema tome kako će upravljati igračima.

Mada svejedno, Ostoja odlazi, a za ostalo ćemo da vidimo.

Edited by Dzep
  • Like 4
Posted

Takođe, ni od Pejna nisam očekivao ništa više od ghetto lobanje, ali zvuči mnogo pametnije nego što izgleda 😂 

Videćemo kako će da igra, ne očekujem ništa spektakularno, čak bih bio zadovoljan i nekim suvim prosekom, bez izgubljenih lopti, tipa 8p 2asist 2skoka, fine by me za početak

• WOW 1
Posted
2 hours ago, Dzep said:

Takođe, ni od Pejna nisam očekivao ništa više od ghetto lobanje, ali zvuči mnogo pametnije nego što izgleda 😂 

Videćemo kako će da igra, ne očekujem ništa spektakularno, čak bih bio zadovoljan i nekim suvim prosekom, bez izgubljenih lopti, tipa 8p 2asist 2skoka, fine by me za početak

ja bih vise voleo 6p 6a ako moze. Svih 6 za Dzabulu, da debela tetka proradi, i umesto pundje namesti ruku, nabijem ga.

• Ha-ha 2
Posted
9 hours ago, Dzep said:

U sustini, sam je sebi najveci neprijatelj, a ne pomaze sto odavno nije ni igrao neku takmicarsku kosarku nit imao preveliku ulogu. Bojim se da dok ne prodje taj period adaptacije na evropsku kosarku i ekipu, bice kasno.

https://skautsport.com/skautiranje/kameron-pejn-je-stigao-jesteplej-ali-da-li-krpi-sve-rane-partizana 

Drug mi je jedan nesto kratko napisao o njemu, tako da koga interesuje, nek baci pogled da zna otprilike sto tu moze da se ocekuje. Mislim da kad se vrati Carlik njih dvojica bi mogli i zajedno da igraju pa cemo vidjeti kakav je plan tu kod novog coacha.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, MrTwister said:

Mislim da kad se vrati Carlik njih dvojica bi mogli i zajedno da igraju pa cemo vidjeti kakav je plan tu kod novog coacha.

Plenićete lepotom spoljne linije.....😍

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
7 minutes ago, rodriguez said:

Plenićete lepotom spoljne linije.....😍

Pazi, oni liće kao braća blizanci, ako Karlik dobije 5 faulova rano (spoiler: neće napraviti 5 faulova do kraja sezone, al ajde), samo uzme Pejnov dres i nastavi da cepa.

Odjednom igra ima smisla, a Pejn postade kvalitetan dodavač.

Zapratite me za još out-of-the-box ideja.

• Like 1
  • Ha-ha 9
Posted
4 hours ago, MrTwister said:

U sustini, sam je sebi najveci neprijatelj, a ne pomaze sto odavno nije ni igrao neku takmicarsku kosarku nit imao preveliku ulogu. Bojim se da dok ne prodje taj period adaptacije na evropsku kosarku i ekipu, bice kasno.

https://skautsport.com/skautiranje/kameron-pejn-je-stigao-jesteplej-ali-da-li-krpi-sve-rane-partizana 

Drug mi je jedan nesto kratko napisao o njemu, tako da koga interesuje, nek baci pogled da zna otprilike sto tu moze da se ocekuje. Mislim da kad se vrati Carlik njih dvojica bi mogli i zajedno da igraju pa cemo vidjeti kakav je plan tu kod novog coacha.

Dobra analiza igrača 👏

Posted (edited)

Baja koji menadžeriše Penjaroju isto radi i za Pabla Lasa pa se može reći da je KKP izbegao najgore, da na klupi ima trenera upitnog zdravlja.

Sa druge strane ima zanimljivih imena igrača iz španske lige. OK nema Super Marija ali ima Gabija Deka ako mu oprostite ružnu prošlost.

Edited by rodriguez
Posted
21 minutes ago, rodriguez said:

Baja koji menadžeriše Penjaroju isto radi i za Pabla Lasaa pa se može reći da je KKP izbegao najgore, da na klupi ima trenera upitnog zdravlja.

Sa druge strane ima zanimljivih imena igrača iz španske lige. OK nema Super Marija ali ima Gabija Dela ako mu oprostite ružnu prošlost.

Zamisil taj scenario, kako bi ga Wash nekim potezom sve sa Paljom poterao na urgentni.

• Ha-ha 6
Posted

Ja imam neku morbidnu radoznalost kako cemo da izgledamo.

Vecini ovih igraca zelim najgore u daljim karijerama, ali kad igra KK Partizan, ja moram da navijam da moj klub pobedi. Ova skupina bednika nije veća od toga.

Najradije bih da pobedimo sa 2-0, autokošem Makabija, ali na žalost ne može. Bezobraznici će se svakako dobro prodati na leto, pa onda makar nek izvuku što bolji rezultat za naš klub (mada su male šanse da ne bude daljih blamiranja).

• Like 1
Posted

meni tek sad zena rekla "pa zar ne ides na utakmicu u 6?"

da mi nije rekla ne bih ni znao kada je. A i zasto idem, ne znam - osim da pumpam ako se bude pumpalo.

• Like 1
Posted

E da, pisam se na upravu koja nije mogla jedno javno Hvala Ocokoljicu koji je odlucio da radi mesec dana sa ovim djubretarima.

• Like 6