Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

simpa lik, 2 noge na zemlji.

kupio me odbijanjem da uskoči na vagon obaveznog patriotskog hejlovanja srpske trenerske škole, nego je loptu vratio na španske trenere koji su trenutno daleko jači i relevantniji.

PS. jedino što mnogo liči na jocu ajkulu iz gifta, biće mnogo pošalica na tu temu

Edited by rodriguez
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Penjaroja kaže da zna da atmosfera u timu nije dobra i da prvo mora da od pojedinaca stvori ekipu. Znači, ili mu je neko objasnio ili je na prvom treningu primetio "sindikate".

Posted

Ohrabrujuce :D. Vec vidim kako mu kradu po 2-3 lopte na prenosu. Opet nam ne gine Brick kao najsigurnija opcija da se lopta dokotrlja na protivnicku polovinu.

O stilu košarke i prilagođavanju na Evroligu...

"Dok sam bio u NBA ligi sam ulazio u igru sa klupe i nisu ljudi iskakali na mene (tip odbrane) i biće malo drugačije u tom aspektu. Biće drugačije u smislu čitanja defanzivnih taktika i moram da budem spreman. Trebalo bi da bude sve kako treba, video sam i da su pravila drugačija, pre pet minuta sam saznao da igrači ne mogu da zovu tajm-aut. Imam pet faulova i onda letim napolje i tako dalje. Spreman sam da igram košarku", kaže Kameron.

Posted

Jedino mogu da mu aplaudiram ako razbije sindikat i insistira na adekvatnom sankcionisanju.

P.S. Jedino sto mi dobro dodje s njim je sto sam se vratio prelepom spanskom, dobro je, nisam zardjao.

• Like 2
Posted
23 minutes ago, TripleJ said:

Ohrabrujuce :D. Vec vidim kako mu kradu po 2-3 lopte na prenosu. Opet nam ne gine Brick kao najsigurnija opcija da se lopta dokotrlja na protivnicku polovinu.

O stilu košarke i prilagođavanju na Evroligu...

"Dok sam bio u NBA ligi sam ulazio u igru sa klupe i nisu ljudi iskakali na mene (tip odbrane) i biće malo drugačije u tom aspektu. Biće drugačije u smislu čitanja defanzivnih taktika i moram da budem spreman. Trebalo bi da bude sve kako treba, video sam i da su pravila drugačija, pre pet minuta sam saznao da igrači ne mogu da zovu tajm-aut. Imam pet faulova i onda letim napolje i tako dalje. Spreman sam da igram košarku", kaže Kameron.

Valjda su mu rekli i da se utakmica igra 40min a ne 48. Mogli bi da mu kazu da se razlikuje i distanca linije za 3p. Cisto jos neke te osnovne stvari 😄  

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Stiletto said:

Penjaroja kaže da zna da atmosfera u timu nije dobra i da prvo mora da od pojedinaca stvori ekipu. Znači, ili mu je neko objasnio ili je na prvom treningu primetio "sindikate".

Zapravo, on je na pitanje o Parkeru rekao da vidi da lose igra ali da je za njega Parker jednak ostalim igracima i da ce on proceniti situaciju i ako treba, doneti odluku koja je vazna za ekipu, nevezano ko je individua koja je afektovana odlukom.

Jer ovaj lik pored nije bas lepo preveo neke stvari, sto je normalno, nisu pravili pauzu na pravim momentima + ovaj lik nije prevodilac.

• Like 1
Posted
1 hour ago, wrach said:

Jedino mogu da mu aplaudiram ako razbije sindikat i insistira na adekvatnom sankcionisanju.

P.S. Jedino sto mi dobro dodje s njim je sto sam se vratio prelepom spanskom, dobro je, nisam zardjao.

Ti li si onaj novinar koji ga je pitao na španskom? :smiley2:

Posted
3 hours ago, Kooineeperk said:

Valjda su mu rekli i da se utakmica igra 40min a ne 48. Mogli bi da mu kazu da se razlikuje i distanca linije za 3p. Cisto jos neke te osnovne stvari 😄  

Šta misliš, da li zna kad je dozvoljeno da primi loptu kod izvođenja iz auta, nakon što stane jednom ili s obe noge na parket? :classic_biggrin:

• Ha-ha 4
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
5 minutes ago, Barkley#34 said:

Šta misliš, da li zna kad je dozvoljeno da primi loptu kod izvođenja iz auta, nakon što stane jednom ili s obe noge na parket? :classic_biggrin:

To je gathering, legit potez skroz. 🤮