Stiletto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Da li ce nas űber sposoban klub uspeti da Max Payne zaigra u petak? 2 1 1
le piaf Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Pa bio mu je trener pre par godina u Baskoniji, poznaju se. A od koga će najpre saznati šta se dešava među igračima ako ne od kapitena? Ali on ne zna. Što se njega tiče, ekipa daje krv, srce i znoj, tamo gde je bitno.
Pikac Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bio banovan(ne skapirah zasto) 10 dana ali sam citajuci upise video na nasoj temi pokusaj da se Zeljko predstavi kao strucnjak koji je "mnogo gresaka napravio"u izboru igraca a niko da napise da je busen od strane drzave jos od slucaja Mirotic(stara plan ina,popovi,Hulja,Ultracopovi) pa se onda posezalo za alternativama(Kaminski)...Ne znam da li da napisem da na nasim utakmicama nema skandiranja"ko ne skace taj je plenum"(da opet ne bi bio banovan)...sem dva ćacija na celu K.K.P i K.K.C.Z ne bi se slozio da je sve ostalo u klubovima isto...sigurno drzava ne gleda istim ocima klub koji "se ne mesa u politiku" i klub cini navijaci prozivaju Hulju vec 13 godina...a Limarcinu bi pitao da sam novinar sta mu znaci ono sa konferencije"7 miliona rashodi kluba"...cak sam i ubedjen da za razliku od Drcele Limar krade novac iz K.K.P...Dreceli je tu mozda i suzen prostor jer su sezonske bile mnogo jeftinije...ovaj nas izblajhani je uzimao kintu na dnevnim kartama,marketingu,raznim Part+ sranjima itd... 1 4 1
SteveFrancis#3 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mi smo jedan toliko tuzan klub... iz meca u mec ocekujes novu bruku, novo nemanje postovanja ni prema sebi ni prema navijacima... Novo ruglo i novu depru... Ocekujes Sandija Cenova na poluvremenu... Strasne, strasne stvari. 1
NikadProtivŽelimira Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sandi Cenov - Popravi mi dan strašna numera.
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako je top što dovodimo mlohave i spore igrace, kao što su Milton i Parker... Prošlo leto upljuva se oko Stivensa, ako već i tad nisi mogao Monekea, dečko je stroj nazad, nije tup napadač ima top energiju i sajla je fina, ali neka ostade u g ligi... Robinson ko je gledao samo malo u Trapaniju mogao je sve videti, način na koji on deli lopte je sjajan, brzina i šut su takodje odlični, plus oba pomenuta igraca su u najboljim godinama i nisu fizički u padu kao gore pomenuti dvojac za koje smo dali ogroman novac. Batlera ne treba komentarisati to je klasetina od igrača, ali mi volimo ove od 30g iz Nba, bez fizike i u značajnom padu koji su 2020g i bili neko ime tamo... Daj bre ako se dovodii iz Nba, nek to budu momci u naponu snage, koji imaju neku falinku za nba, ali kod kojih vidiš da nisu olupine.
fancy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 14 hours ago, Elevator Operater said: Da li ce nas űber sposoban klub uspeti da Max Payne zaigra u petak? Sposoban ili ne, crta nam se Max pain 1
jedibojan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, Sinnerman said: Crta vam se Pain in the ass 😁 1
Pikac Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I pored silnih razocarenja veceras opet u Areni....ne ocekujem vise od 13,14.000 dusa...vidim na komsijskom forumu da teraju njihovog celavka...ja sam ubedjen da ce nas celavko biti jos krace u klubu...spremam se za ISO basket gde ce Vasington da prangija kao Majk Dzejms...ono kao zove u pik centra i naravno pripali za trojku...posle takvih nekoliko pozivanja u pik odjebace ga centri i krece prangijanje preko ruke...ostalih 4 igraca statiraju i cekaju odbitke...Nakic redovan na blagajni(misterija kada se vraca)a i kada se vrati realno nema mesta pored Vanje i Lakica u 12...sto se tice Lakica drzao bi ga veceras 20,25 minuta bez obzira na ucinak... 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 minutes ago, Pikac said: I pored silnih razocarenja veceras opet u Areni....ne ocekujem vise od 13,14.000 dusa...vidim na komsijskom forumu da teraju njihovog celavka...ja sam ubedjen da ce nas celavko biti jos krace u klubu...spremam se za ISO basket gde ce Vasington da prangija kao Majk Dzejms...ono kao zove u pik centra i naravno pripali za trojku...posle takvih nekoliko pozivanja u pik odjebace ga centri i krece prangijanje preko ruke...ostalih 4 igraca statiraju i cekaju odbitke...Nakic redovan na blagajni(misterija kada se vraca)a i kada se vrati realno nema mesta pored Vanje i Lakica u 12...sto se tice Lakica drzao bi ga veceras 20,25 minuta bez obzira na ucinak... Kako da ti kažem... igramo tek u petak. 2 13
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, Stiletto said: Kako da ti kažem... igramo tek u petak. Trebao si ga pustiti da ode 😄 . 6
Pikac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, Stiletto said: Kako da ti kažem... igramo tek u petak Prastajte😀...znam da je petak ali se posvetih pisanju o dva kouca i komsijskoj sinocnjoj utakmici pa u pisaniju permutovah...mozda i Pejn dobije koji minut...
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, TripleJ said: Trebao si ga pustiti da ode 😄 . Šta ću kad sam duša od čoveka... zato me i zovu dušmanin 4
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Kako da ti kažem... igramo tek u petak. Napokon !! Poslednji put kada je jedan tako brkao dane (ko li bese...😁), bila je sezona 22/23...i ovu smo poceli sa 4-9...😏 jk, nastavicemo da najebavamo.
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Pikac said: drzao bi ga veceras Tek u petak :) 1
Recommended Posts