rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago poslednji ugovor sa knicksima je bio 3.1m dolara za godinu dana, pred početak prošle sezone. barem tako piše na stranici agencije. na kojoj btw ima svašta od imena, moguće da dinastija od mijailovića oće da stavi svoje selo na košarkašku mapu sveta pa se preko paynea ubacuje u bizMis. javlja mi se tako nešto
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, Igor_ said: Odakle info za cifru? Ja sam pre par dana cuo vecu cifru od ove. 32 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pise Telesport mislim i ova mi je suluda a ne jos vise no dobro, pare sad nisu problem Mislim da je to ta lova. Oko 1.2 miliona dolara, nego je Ostojinom Telesportu milije da se napise 950h eura, da ljudi ne bi pricali kako sada ima milion , a onda nije imao. Psiholoski momenat, kao u prodavnici 11.99, pa ti je lakse da kupis nego kada bi pisalo 12 😂
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pise Telesport mislim i ova mi je suluda a ne jos vise no dobro, pare sad nisu problem Vidim sad da objavili. Ja sam cuo kad je dogovren da je 220k mesecno, zato te pitam. 1
Stefi88 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Ozbiljan igrac, pretpostavljam da ce dovesti jos min jednog igraca. Videcemo za sta ce to biti dovoljno, ocigledno pare nisu problem.
Barkley#34 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 20 hours ago, Smrtokapa said: Dobro, ali koji su to mehanizmi? Željko je najtrofejniji evropski trener i neko ko ima neizmerno znanje o košarci. To je fakat i to niko ne spori. Njegovo prisustvo u Partizanu generiše hajp, interesovanje i veru u uspeh. Ali pretpostavimo da je, nekom magijom, trener Ataman. Neko ko je, u bliskoj prošlosti, kraćem vremenskom prozoru, čak i uspešniji trener. Bilo bi hajpa, bilo bi vere i interesovanja, ali ne ovog tipa i ne bi bilo ove konekcije. Ataman daje ostavku - bilo bi razočaranja, ali ne ovakvog odijuma i apokaliptičnog razmišljanja. Jedna od "zamerki" na igrače koja se ovde provlači je upravo ta - oni ne znaju gde su došli i ne znaju ko je Željko Obradović - odnosno njima fali taj doživljaj o njemu kao treneru koji nije samo običan trener, već nešto više, dakle nedostatak tog specifičnog doživljaja je jedan od razloga za neuspeh. Prosto, ja čisto sa sportske strane ne vidim taj drugi mehanizam. On postoji sa političke strane cele ove priče, ali mislim da se uticaj tog aspekta precenjuje u ovom konkretnom slučaju raspada. Ovo sad nije nešto što mogu da dokažem ne znam čime, u pitanju je osećaj. Ne mora Ataman, imali smo Trinkija u jednom periodu. Bilo je loženja, sezona je nesrećno završena, on je otišao pod ne sasvim jasnim okolnostima, gunđalo se na Ostoju ali se krenulo dalje. U vezi svega ostalog, navijači prosto znaju da je Željko više od trenera, kao što je ovde lepo napisano (mislim, Arsenije), on je bio brana da ne dođe do potpune ćacizacije. Šta je ćacizacija - evo, gledamo je: Ostoja glumi nobles, izvlači pare iz kluba, laže, spinuje, bahati se, beži od javnosti i odgovornosti (ne možeš da se kriješ od navijača koji su uneli koliko već miliona u klub ove godine)... Primeri toga su svuda oko nas. Svega toga je bilo i u prethodnim godinama, ali je Željko bio garancija da će barem neko u klubu davati sve od sebe i dovoditi stvari u makar 51/49 odnos. Pa i kad greši to neće biti zbog ofrlje pristupa. U vezi ove zamerke da igrači ne znaju ko je on i gde su došli, ja to vidim tako (a mislim da je i Žoca to razočaralo) da je on više video u njima nego oni u samima sebi. Otprilike kao da su neka verzija Gud Vil Hantinga koja se nikada ne opameti. Došli su na istorijsko mesto, koje je iznedrilo veliki broj legendarnih igrača, imaju šansu da rade sa jednim od najvećih imena Evro košarke, imaju u startu fanatičnu, skoro religioznu podršku, jer Željko stoji iza njih... i boli ih paja. Oni biraju da budu blejači iz huda, da gledaju samo da li im leže kinta na račun i da čekaju sledeću destinaciju. Pogledaj onaj komentar što je Eddard preneo, tačno se oseti gađenje u rečima tog Nemca. Imaš i kontraprimer, vidiš koliko puta se Lesor zahvaljuje na tome što je Željko verovao u njega. Toj zamalo izgubljenoj duši je trebalo samo da neko poveruje u njega i da mu pomogne da se ostvari, a dobio je najbolju moguću školu.
YAO Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 15 minutes ago, Stefi88 said: Ozbiljan igrac, pretpostavljam da ce dovesti jos min jednog igraca. Videcemo za sta ce to biti dovoljno, ocigledno pare nisu problem. Ne znam koliko si ga pratio ali on je daleko od nekog ozbiljnog igraca. Bice gomila suteva u tranziciji za 3,pa ako krene super. Vise mi lici na kidanje zivaca
Stefi88 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 22 minutes ago, YAO said: Ne znam koliko si ga pratio ali on je daleko od nekog ozbiljnog igraca. Bice gomila suteva u tranziciji za 3,pa ako krene super. Vise mi lici na kidanje zivaca Pa u ovom delu sezone kada je vec izbor suzen je odlican igrac, ima sut, ima energiju, ima dobar pregled igre, sta znam uz Karlika bice skroz druga prica nego sto su sada Kalates i Milton... Jedino sto je prvo trebalo da se otpuste 2-3 igraca, opet to je druga prica.
TripleJ Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago (edited) Klasicno SNS pranje, govnima. Padne nadstrsnica, ti pustas deonicu autoputa sa tunelom, bez dozvole. Tako i ovde, americki igraci ti sjebu najboljeg EL trenera, ti umesto da das par otkaza, na svoju stetu, posto ne moze drugacije, zadrzis trenera i okrenes se nekim drugim resenjima u vidu talentovanih evropskih i pre svega domacih igraca, ti dovedes jebenog Cameron-a Paynea. Prepustite licencu nekom drugom, bolje organizovanom klubu, i nazad u EC. Edited 2 minutes ago by TripleJ 1
Recommended Posts