Kooineeperk Posted yesterday at 05:03 PM Posted yesterday at 05:03 PM 2 hours ago, DameTime said: Branko Lazić ima više talenta da bude model/maneken nego košarkaš. I mnogo bi bolje prošao sa tom karijerom. Ja se secam neke price da je Branko Lazic bio veoma perspektivan kosarkas u mladjim kategorijama, da ga je FMP doveo jer je na nekim turnirima postizao tipa 20+ poena, punio kolone... kako je postao ovakav defanzivac i coskara u napadu - ne znam, ali osim talenta sve je postigao i ozbiljnim radom. One price da ne bi igrao EL ni u jednom drugom klubu vec samo u Zvezdi mozda i stoje, jer je on postao igrac Zvezdinog sistema, i kao takav nije bio potreban drugima. Dobric i Davidovac su to shvatili ali nakon krace ekskurzije. 6
Dzep Posted yesterday at 05:17 PM Posted yesterday at 05:17 PM (edited) Što se utakmice večeras tiče, očekujem plus 10 Žalgirisa nakon 15min igre i rutinsku pobedu Zelenih do kraja. Kod nas očekujem ponovo Washovu privatnu utakmicu, ukoliko Jabari bude igrao očekujem da ga buše svaki napad, i tako, klasika. Ono što bih želeo da se desi jeste rotacija Milton-Kalates, Brown-Wash, Vanja-Mitar, Bonga-Lakić, Bruno-Dilan, da možda i Mijailović dobije minute (ako je uopšte otputovao) a da Jabalebari ne dobije ni sekunde i bude premešten iza doktora Mome. Nemam neke druge posebne želje osim da mučenje što brže prođe. Eventualno da i Brown zasedne do Jabarija, ali teško... Edited yesterday at 05:18 PM by Dzep 2
Alek The Great Posted yesterday at 05:30 PM Posted yesterday at 05:30 PM 25 minutes ago, Kooineeperk said: Ja se secam neke price da je Branko Lazic bio veoma perspektivan kosarkas u mladjim kategorijama, da ga je FMP doveo jer je na nekim turnirima postizao tipa 20+ poena, punio kolone... kako je postao ovakav defanzivac i coskara u napadu - ne znam, ali osim talenta sve je postigao i ozbiljnim radom. Ne znam za mladje kategorije, ali u FMPu je cesce bio u minusu nego u plusu po indeksima. Znam to jer sam igrao fantazi na fantaziranje.com i sa'ranio me uvek kad sam ga stavio. 1
le piaf Posted yesterday at 07:34 PM Posted yesterday at 07:34 PM Vošingtonu, Sterlingu, Parkeru i ostalim govnima želim sve najgore do kraja karijere. Vaške jedne bez karaktera, bez obraza, bez poštovanja, bez samopoštovanja. Bezobzirne amebe, klošari, ološ. 4
jedibojan Posted yesterday at 07:41 PM Posted yesterday at 07:41 PM U okviru dugogodisnje saradnje kosarkasi Partizana su i ove godine bili u poseti sticenicima doma za nezbrinutu decu "Drinka Pavlovic". "Srce mi je prepuklo kada sam video njihova beznadezna apaticna lica" - Jovan, 6 godina 5 7 2
Shonewizard Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM Možda nije glavni problem, sigurno ne bi riješilo ovu gomilu drugih problema, ali Željku zamjeram samo što nije precrtao Jabarija početkom novembra kad su krenule prve priče da želi da ide.
Barkley#34 Posted yesterday at 07:49 PM Posted yesterday at 07:49 PM Nemoj da je neko zviždao igračima, rastužiće se. 2 1 1
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Srecom da mi tek sad igramo utakmicu pa nema odmah dobronamernih komsija da se sjate ovde. A kad sam vec tu... Spoiler Zezam se, ne znam sta bih rekao... a i da imam, svakako bih iskulirao.
wrach Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Daj nekako da se organizuje kolektivni odlazak iz hale nakon himne, ni sam vise nisam pametan sta uraditi ovoj gamadi. 2
wrach Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I da, bilo bi epic da Ocokoljic da ostavku, da dodjemo do presedana da ove nece niko da trenira. 6
YAO Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, wrach said: I da, bilo bi epic da Ocokoljic da ostavku, da dodjemo do presedana da ove nece niko da trenira. Nema taj slifa za to. On je Ostojin vojnik 1
le piaf Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago "Ono što je najbitnije je da ćemo mi izaći tamo gde je najbitnije i dati krv, telo i sve za ovaj klub. Ja prvi!" Vanjica Marinković, kapiten. 1 2 2
Ne sam Safete Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 20 minutes ago, wrach said: Daj nekako da se organizuje kolektivni odlazak iz hale nakon himne, ni sam vise nisam pametan sta uraditi ovoj gamadi. Ista stvar mi je pala na pamet.
le piaf Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 23 minutes ago, wrach said: Daj nekako da se organizuje kolektivni odlazak iz hale nakon himne, ni sam vise nisam pametan sta uraditi ovoj gamadi. Apsolutno treba da se ide na svaku utakmicu. I da se radi ono što se radilo protiv Bajerna prvo poluvreme. Red zviždanja, red pederovanja, red napušavanja limarčine, red pumpanja, repeat. 1
Luchifer89 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Šta kažu forumska pravila, jel za banovanje ukoliko se svima ,izuzev Bonge, poželi ruptura prednjih ukrštenih na obe noge istovremeno za novu godinu ili krisms? Pitam čisto informativno... Edited 22 hours ago by Luchifer89 1 1
jedibojan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jebeno je samo sto zivimo u uredjenoj prosperitetnoj drzavi pa ne znamo kako da kanalisemo sav ovaj bes 2
ScepanScekicSto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Mozdw igraci bojkotuju ostoju dw se zeljko vrati 😂😂😂😂😂
Recommended Posts