Coz29 Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Kakva lopovska bagra Dobra borba Realno je da je nekih 10 razlike trebalo da bude. Dajte tog rezervnog pleja i centra idite vise u picku materinu 3
Don Dusko Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Cestitke al bih se zabrinuo da od +20 dodjete da ovi imaju sut za pobedu. Sreca pa moja Zvezda jos gora.
TripleJ Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 (edited) Tko nije gledao KKP taj ne zna sta je patnja :). Sudije su se bas proslavile. Onaj sto je svirao imaginarni faul nad Bolmarom ne bi smeo da sudi narednih 5 kola, bar. Prva pobeda, to se pise. Idemo dalje. Edited October 2, 2025 by TripleJ 4
le piaf Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Ovo je sramota šta su nam uradili ovi pljačkaši u sred Beograda. Sram vas bilo. BRAVO ZA POBEDU!! 1-1! 6
NikadProtivŽelimira Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Pad u igri, greške, epska krađa i Gudurić za pobedu. Sve nam se crtalo braćo, ako smo ovo preživeli, možda je ovo stvarno ta sezona. 9 2 2
Alek The Great Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Ovo je bolje nego da je bilo stoka razlike. Nadam se da ce ovo malo opametiti ekipu. Sad su videli da mi na terenu imamo 8 protivnika. Kriminalne odluke na kraju. 1
Marvin Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Lepo je i dobiti neku neizvesnu završinicu 😅 5 1
PatrickStar Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Kakva sramna liga, bravo za ekipu, za borbu, za 30 minuta dobre igre, za toliko je bilo energije. Neće ovo da ide ako centar ne dodje bad brzo. 2
Jakob Aman Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Dilan, Dujan i Dzabari kriminalni! Srećom pa su tu i dalje Karlik, Sterling i Bonga. Sejk gotiva.
le piaf Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Još nešto. Ne mogu da opišem koliko volim Isaka Bongu 🖤🤍. Dres koliko sutra. 13 1
DameTime Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Još slušam Sterlinga u postgame intervjuu. Prelep je... 1
Marvin Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Ono Dujanovo nevraćanje u odbranu je jezivo bilo, ne znam šta bih uradio da sam mu saigrač 2
Elevator Operater Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Ako klub ne ulozi zalbu na sudjenje i ne istera je do kraja, pasce u mojim ocima svi do jednog. 7
Coz29 Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ako klub ne ulozi zalbu na sudjenje i ne istera je do kraja, pasce u mojim ocima svi do jednog. Popularna borba kroz institucije haha Nema brate od toga nista
Alek The Great Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 A neka se sami jave oni koji su hteli Duana pre Dorsija.
PatrickStar Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 3 minutes ago, Elevator Operater said: Ako klub ne ulozi zalbu na sudjenje i ne istera je do kraja, pasce u mojim ocima svi do jednog. Ja se iskreno nadam da ce Zoc na konferenciji da provuče nesto. 2
jedibojan Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Bilo bi dobro da ne krenemo iz ozbiljnog minusa. Potpuno druga energija u odnosu na Dubai. Shake i Parker su ok nadogradnja, opet mnogo zavisi od pleja i centra. Wash glupan. Dylan silom prilika prevelika uloga... Jednu po jednu. E da, EL je jedna amaterska organizacija. Hrk pu 1
kockooblastiŽelimir Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Aman ljudi, nismo ispustili 20p zato što nismo kupili centra, nego zato što nam je odbrana truba. Ne znam da li je i realno da bude bolja u ovom delu sezone + ove je sralo za medalju+zaista fin zločinački uradak sudaca u zadnjih 5 minuta.
Volter Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Čestitam komšije! Junački, bio je pokušaj krađe, ali pravda je pobedila. Svako dobro vam želim. Ljubim vas. ❤️ 1 12 1
Xpert Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 Jako bitna pobeda. Necu joj gledati u zube, nimalo. Za mesec dana niko se nece secati ovog meca. 1-1 nakon ovog duplog kola. Prihvatam. 4 minutes ago, Coz29 said: Popularna borba kroz institucije haha Nema brate od toga nista Nema od zalbe nista, al bar treba reci govnetu da je govno. Pa makar i formalno. 5
Stiletto Posted October 2, 2025 Posted October 2, 2025 (edited) U pizdu materinu kakvo kidanje živaca, što od naše igre na mahove, što od sudijskih gluposti. Makar nisu bezmudo izašli, tukli su se i borili i izvukli pobedu na kraju. Ali jebem mu miša kako ovo normalno pregurati. Edited October 2, 2025 by Stiletto 3
Recommended Posts