Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baš problem. A baš gledam na ovom turniru u Italiji, kako lepo funkcioniše sa ekipom, kako se baš vidi da je tu već drugu godinu...

Ako je ovo tačno, lagano propuštanje 3 utakmice sa ekipama koje su, barem u najavi, direktni konkuretni. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Onaj pbg pise da je laksa povreda, da je otputovao u Madrid na snnimanje vezano za sponzore Evrolige

Tyrique Jones, koji ima manjih problema sa povredom, je jutros otputovao za Madrid, gde ga očekuje snimanje aktivnosti vezano za Evroligine sponzore.

Nadam se da je tako.

Posted

Not great, not terrible što se ono kaže. 

Tajrik nam u ovoj situaciji treba na maksimalnom broju obrtaja od samog starta, a sada to sigurno neće biti realno.

Posted (edited)

Gledam Tajsa juče... doktor.

Trebalo mu je dati da sam upiše cifru.

Ja se još uvek nadam, juče Miroslav iz Basketball Sphere kaže da nije definitivno da ostaje u Monaku, spominje neki twit. 

Edited by dekifisher
Posted
3 hours ago, ScepanScekicSto said:

moguce da je istina, nema ga na snimcima sa trening

Da, da, vidim da su i pbgovci izbacili. Samo, nisam baš uveren da je samo 10ak dana, on mi kaže da može biti upitan i za početak EL, u zavisnosti koliko je mišić oštećen i da je neophodna određena pauza

Posted
15 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Tips pise da je Zofri blizu da potpise za nas

misko mu je menadzer

Pa to je to,nesto sto vam i treba sa te pozicije uz defanzivu koju covek nema ali izbor centara je ocajan svakako

Posted
9 minutes ago, Nini3112 said:

Pa to je to,nesto sto vam i treba sa te pozicije uz defanzivu koju covek nema ali izbor centara je ocajan svakako

kako nam to treba za defanzivu, a covek nema defanzivu...

Glup sam...

Mozda je nesfo kratkorocno...

Sta je tek Ibaka u odnosu na Zofria, al sta ja znam

Posted
27 minutes ago, ScepanScekicSto said:

kako nam to treba za defanzivu, a covek nema defanzivu...

Glup sam...

Mozda je nesfo kratkorocno...

Sta je tek Ibaka u odnosu na Zofria, al sta ja znam

Ne verujem da je kratkorocno,centara nema ali da slazem se da bi vama vise legao Ibaka,ko zna mozda razmislja i o kraju karijere

Posted

Ako ce doci Lovernj ja se zaista nadam da dolazi jos jedan defanzivni centar.

Jer ako ne dolazi tacno su se popisali na sve sto su uradili do sada

Posted

Lovernj, koliki god bio partizanovac, i to pravi, iskreni, je apsolutno pogrešan izbor ako je planiran za bekap peticu. Ako će da uskoči na Balšino mesto, trećeg centra, okej, što mislim da neće biti slučaj - kako zbog reputacije, primanja tako i jer ne verujem da je on u svojoj glavi prelomio da bude maltene pa poslednja rupa na svirali. Stvarno, ali stvarno želim da verujem da nećemo napraviti ovakav fejl na ovakav prelazni rok. Nije on još uvek ispušena muštikla, ali kao bekap petica kluba velikih ambicija (Želimir) koji pretenduje na visok plasman, kontinuitet u igri, rezultatu, trofejima - nedovoljno dobro ili nedovoljno kvalitetno. Ako im je Lovernj jedina preostala opcija - onda jebi ga, bolje da smo završili nekog Hejsa dok je još bilo vreme; a koji iz trenutne perspektive i ove priče oko Žofrija zvuči kao Rodman. 

Opet, ako će da bude osigurač od povreda za Tajrika i još jednog igrača na toj poziciji, nemam ništa protiv. 

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

Zar Zeljko nije imao bas lepo iskustvo sa njim u Feneru?

Zasto bi ga sada kada je dosta stariji dovodio u Partizan?

To su sve palanačke priče, ima li neka izjava, bilo šta, bilo koga merodavnog na temu? 

To što je imao manju minutažu - jer Želimir, kod njega u principu sve dobijaš po zasluzi, koliko pružaš i daješ na treninzima, kako se ponašaš na utakmicama, iskačeš li iz šablona blabla

A dovode ga, pretpostavljam (ako ga uopšte i dovode), jer smo izduvali za sve opcije za koje smo se uhvatili preko bare; jer, ili ih boli k za Evropu, a prioritet im je NBA, obezbeđeni su dovoljno da mogu da čekaju neku povredu i upadanje u rotaciju neke franšize u nekom decembru

Mislim, kritično što postoji mogućnost da nam u 2025. bekap centar bude Lovernj, koji teško da može da izgura pola sezone bez povreda - a pretendujemo na trofeje, pa može se reći u svim takmičenjima koje igramo. 

Malo ozbiljnosti od sportskog sektora, Savića i Želimira i da nas ne počaste ponovo nekim fiks idejama, pomeranja za po poziciju igračima - jer to smo već gledali i nijednom se nije završilo dobro.