Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Ne sam Safete said:

ย 

Ustvari ovo sam viฤ‘ao viลกe puta pod ลฝeljkom uz odreฤ‘ene varijacije. Novo je ลกto je zapravo proลกlo.ย :kece:

52 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Wejvovan Precious Achiuwa

4iIKQE.gif

• Like 2
Posted

Baลก to @Son_of_a_gun

ย 

Sad ili nikad, my Precious!!

ย 

Oko utakmice - drago mi je ลกto je moj poznanik na svom prvom Grobarskom putovanju po ล paniji mogao da doลพivi jednu pobedu, ali realno niลกta nije valjalo. Strana pomoฤ‡i nije postojala, osim dva puta Murinen, prolaze nas u prvom driblingu kako hoฤ‡e, Jabari do poslednje ฤetvrtine nije mogao stolicu da saฤuva... ลฝivot mi je proลกao ispred oฤiju kod onog pasa Tajrika pre Dvejnove trojke, a da ne pominjem amaterizam toga da centar prenosi loptu u takvom trenutku. Ima mnogo rupa koje ฤ‡e bolje ekipe surovo iskoristiti, ali piลกi 3:2 i zaboravi sve...

Posted

U suลกtini ลฝoc Parkera ลพeli upotrebljivog odnosno da ga dovede u optimum za ekipu. I ลพuri sa tim jer trebaฤ‡e i centra ubaciti, plus Mika ฤeka svoje sunce. Oฤigledno je daย  Karlik/Milton,Dilan, Bonga, Sterling i Rike je petorka koja moze trenutno najviลกe. Vanja igra dobro tako da on i Sterling su beton na toj poziciji. Kljuฤ sezone je preoblikovanje Parkera i dobar jak centar. Ali nisam niลกtaย  rekao ลกto veฤ‡ ne znamo. Treba uklapati a da rezultat ne trpi.ย 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, odupri se ludilu said:

U suลกtini ลฝoc Parkera ลพeli upotrebljivog odnosno da ga dovede u optimum za ekipu. I ลพuri sa tim jer trebaฤ‡e i centra ubaciti, plus Mika ฤeka svoje sunce. Oฤigledno je daย  Karlik/Milton,Dilan, Bonga, Sterling i Rike je petorka koja moze trenutno najviลกe. Vanja igra dobro tako da on i Sterling su beton na toj poziciji. Kljuฤ sezone je preoblikovanje Parkera i dobar jak centar. Ali nisam niลกtaย  rekao ลกto veฤ‡ ne znamo. Treba uklapati a da rezultat ne trpi.ย 

i meni se ovo ciji apropo Parkera...

Posted
Just now, Son_of_a_gun said:

Hayes ๐Ÿ‘€

ย 

Molim te Sone uozbilji se, i pomoli se svim bogovima da tandem Saviฤ‡ ลฝelimir istovari torbu s lovom pravom igraฤu ๐Ÿซ