robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, KockoOblo said: Kakve su šanse da neko od moderatora,ili zatvori ovu temu do daljnjeg,ili odstrani ovu jadnu ekipu kursadzija, pre nego što ovo malo groblja što je ostalo ne podobija trajne banove?Hvala unapred. Trudimo se da uklonimo sve trolove i nameran bezobrazluk, ako misliš da smo nešto propustili prijavi postove.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ako je tako evo i mene 😂 Izvinite morao sam. Odlazim 😂 Dođi slobodno, dogovorićemo se za dnevnicu. Samo stajanje u smeni od 2h = 20EUR Da sediš ceo dan, spavaš kući = 60EUR (ali moraš da vičeš u kameru "verujem Žocu više nego ocu") Da spavaš u Žocilendu = 100EUR 1
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, DameTime said: Donosim princes krofne i mađarice. Reveal hidden contents Iz Lidla. Ove princes krofne nam je donela jedna divna bAAAka dAAAme time 2 4
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo, pa ko hoce i misli da treba. https://sportal.blic.rs/prica/udarna-vest-zeljko-obradovic-se-vraca-za-beograd-2025112713561763456 1
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 😄 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/ostoja-mijailovic-limar-kk-partizan-krivicna-prijava-zeljko-obradovic-rusenje-partizana-aleksandar-vucic/ 2
le piaf Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Od 17h, 17:15 Aerodrom Nikola Tesla. Pa ko želi a u mogućnosti je - može da ga dočeka, pozdravi, poruči 1 1
The_Big_S Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Stvarno ne volim iz komšiluka da se oglašavam na vašoj temi, ali ovo svaljivanje krivice za lošu igru i lošu selekciju igrača na Savića je degutantno i toliko smešno da nije realno.. Sad ćete da smenite njega, postavite Novicu i time "sperete" odgovornost sa Željka ? Svi zadovoljni, Ostoja i dalje jaše, Željko se predomislio ...veliki Grobar Novica na mestu zlog Savića koji je za sve kriv... ta daaaaaaa ... Nisam siguran da li je Ostoji ovo smislio Dragan J Vučićević, ili Đuka Bizon, ali je genijalno! 1
sinisat5 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Just now, The_Big_S said: Stvarno ne volim iz komšiluka da se oglašavam na vašoj temi, ali ovo svaljivanje krivice za lošu igru i lošu selekciju igrača na Savića je degutantno i toliko smešno da nije realno.. Sad ćete da smenite njega, postavite Novicu i time "sperete" odgovornost sa Željka ? Svi zadovoljni, Ostoja i dalje jaše, Željko se predomislio ...veliki Grobar Novica na mestu zlog Savića koji je za sve kriv... ta daaaaaaa ... Nisam siguran da li je Ostoji ovo smislio Dragan J Vučićević, ili Đuka Bizon, ali je genijalno! A mi godinama sve svaljujemo na Bagzija i Dozeta a sad niko da ih pohvali 🙂
Patriota iz kauca Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Rekao sam neću da pišem do kraja sezone, s obzirom da je ovo nezvanični kraj sezone.. Željko nije veći od KK Partizan ali je veliki bar koliko i KK Partizan. Sve sto je došlo sa Željkom, odlazi sa Željkom. Edited 38 minutes ago by Patriota iz kauca
kendrick duckworth Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 1 minute ago, Patriota iz kauca said: Rekao sam neću da pišem do kraja sezone, s obzirom da je ovo nezvanični kraj sezone.. Željko nije veći od KK Partizana ali je veliki bar koliko i KK Partizan. Sve sto je došlo sa Željkom, odlazi sa Željkom. na aerodrom.
zorex Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Željko se vrati. Uvode nam sankcije. Zna se šta sledi.
Elevator Operater Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Kakav bre Barac, nemojte me jebati zauzetog.
Eddard Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Kakav bre Barac, nemojte me jebati zauzetog. Wtf is Barać?
NMX Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Quote Ponuda Željku: Promeni ceo tim ako treba! Čelnici srpskog evroligaša rešili su da pruže punu podršku Obradoviću da nastavi s radom u klubu kojem je doneo titulu prvaka Evrope pre 33 godine, a prema saznanjima Mozzart Sporta, njihova vera da će popularni Žoc i dalje voditi ekipu je velika, toliko da se na sastanku Upravnog odbora nisu ni pominjala imena potencijalnih naslednika. Poslednja dešavanja u Partizan Mozzart Betu izazvala su i buru emocija, pre svega kod navijača crno-belih, pa osim neverice zbog Obradovićeve odluke preovladavaju i velike kritike na račun većine članova igračkog kadra. Navijači Parnog valjka, naime, smataju da košarkaši koji su odlično plaćeni za evropske uslove, nisu pružili ni delić od onoga zbog čega su navedeni, a da je vrlo upitan i trud, kao i odnos prema dresu Partizana. S dobrim delom takvih konstatacija su izgleda saglasni i predsednik Mijailović i drugi članovi Uprave, pa „apsolutno poverenje“ neće biti samo fraza, već će Obradoviću biti predočeno da će, ako povuče ostavku, imati odrešene ruke i punu podršku (u svakom smislu) da se zahvali na saradnji svakome za koga smatra da dosašnjim igrama i zalaganjem nije opravdao poverenje. Pa i da zameni kompletan tim, ukoliko je potrebno. Željko se vraća, dnevne karte idu na 500 evra, Limar dobija nobela iz ekonomije, spušta se zavesa 2 4
Elevator Operater Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Nikada ne delim ovde insajderske info jer ih stvafno nemam, al evo danas.. provereno od samog igraca... duejn se decko radovao kad je saznao za ostavku... problemi su toliki da recimo dok je trening i cim se malo podigne ton i tenzija ide zaljenje, zvanje menadzera I sl... dakle, ovo nije cuo neko od komsije koji je isto cuo neko... ovo je od samog igraca... Zeljko sa svojim igracima otvoreno vec decenijama ima drugarski/ocinski odnos. U porodici se ponekad vikne, toga su prakticno svi njegovi igraci (kroz karijeru) svesni... Ovi su izgleda glupi kao kurac i van terena. Ili prosto najbezobraznija skupina koju ke ikada vodio. Voleo bih da znam ko ti je preneo, ali naravno da ces to cuvati za sebe, i treba. A ako je istina, Wash neka ga poduva. Steta sto ova prica nece otici u etar, za docek protiv Bajerna. Uz Dvejna nek se nose u qrac i najsnaznije ruke koje ne umeju da cuvaju loptu. Odavno je taj vidno postao bezobrazan. Vise ne bih ni da iznosim zelje ko da ostane sledece sezone (svega su mi 4-5 igraca na spsiku), jer ne znam vise ko ga je sve minirao... 3
Eddard Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 8 minutes ago, NMX said: Ponuda Željku: Promeni ceo tim ako treba! Wait a minute.... 🤔 1 7
Mile1 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 54 minutes ago, le piaf said: Od 17h, 17:15 Aerodrom Nikola Tesla. Pa ko želi a u mogućnosti je - može da ga dočeka, pozdravi, poruči Mislio sam da se sprdas a onda sam na tviteru video da se stvarno sprema docek. Vi ste zaista fenomen hahaha
Luchifer89 Posted just now Posted just now 2 minutes ago, Mile1 said: Mislio sam da se sprdas a onda sam na tviteru video da se stvarno sprema docek. Vi ste zaista fenomen hahaha A što se ne bi spremao?
Recommended Posts