Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gnev veći nego zbog stanja u državi. Tviter i društvene mreže se usijale. Aca mora da popusti pod pritiskom virtuelnih sila. 

• Ha-ha 1
Posted
41 minutes ago, Jakob Aman said:

Limar sazvao upravni odbor. Sad ce bude mi mu kao ne damo da ide ali on insistira da ode. 

Kao sto vode i drzavu. Umesto da se resava problem sto pre, oni sada odlazu neizbezno i onda dolazi do jos vecih problema. Ja licno ne verujem da ce se Zeljko predomisliti i da je ovo samo sanacija stete koja je vec nastala, a vreme  vec prolazi.

Posted (edited)

Jedino što bi iz tog UO moralo da proizađe jeste:

1) Zahvalnica SD;

2) Imenovanje novog trenera, 

3) Ostavka UO (znam znam, koji će trener doći ako ide UO, ali jbg, snađite se, dogovorite neko prelazno rešenje za dobrobit kluba), i

4) Sazivanje Skupštine kluba i biranje novog rukovodstva.

Ain't gonna happen. Očekujem ostavku SD i imenovanje novog trenera (ukoliko Žabar u međuvremenu nije dobio poziv Efesa), klasično gašenje požara koficom vode.

Edited by Dzep
Posted (edited)

Волео бих током дана да неко од партизановаца на форуму окачи рекламу или поруку Вратија се Шиме. Волео бих да Жељко остане. Његових руку дело је трогодишња лиценца. Па нека све време буде тренер док лиценца траје. Наравно да постоји одговорност али 25 милиона на један тас а Жељко на други могу да замислим која би одлука гробара била. Тако да, управа са одласком Жељка не би имала легитимитет на неки начин тако да би постала мета за исфрустрирану масу у Арени.

Edited by suptil
Posted

Neko je na prethodnim stranicama rekao da je ovo kao kad raskines sa nekim koga volis, to je jedino resenje, i onda cim ta osoba zatvori vrata raspadnes se.

Ali ako gledamo racionalno, Obradovic je ove sezone zestoko fejlovao i nikog drugog na svetu ne bi trpeli ovoliko, niti bi doslo do toga da on podnosi ostavku, ona bi mu bila urucena u najgorem slucaju sad, ali vrlo verovatno jos pre mesec i kusur dana.

Obradovic je naravno najveci trener koji je vodio Partizan, i imao je uspeha u ovom mandatu. Dve titule ABA lige su masivne, imajuci u vidu dominaciju Zvezde pre nego sto je dosao, korak od F4 EL, ali ove sezone objektivno je zakazao zestoko.

Ne treba imati neke iluzije da je dobio sve sto je hteo, ali nije uspeo da napravi tim koji je ocekivao. Ovo su igraci koji mozda nemaju karakter kakav Partizan trazi, cast izuzecima, ali on ih je birao. Povrede su sastavni deo sporta i ne mogu se predvideti, ali razlika u tome sta mozes da uradis kada se dese nepredvidjene okolnosti se lepo ocrtava izmedju Zvezde i Partizana. Jedni su reagovali i nisu razmisljali sta ce posle sa tolikim igracima kada im se povredjeni vrate, i zato su sada na vrhu, a Partizan je kalkulisao i sezona u EL je veoma blizu da bude izgubljena. Kalates koji je i inace jedan od najprecenjenijih kosarkasa u istoriji EL, sigurno nije mogao da bude zakrpa za Karlika, cak i da to nije bila njegova ideja, ko ako ne on nema autoritet da trazi nesto bolje i vise.

Zanimljivo je da je ovo prvi put da Obradovic dozivljava brodolom u klupskoj karijeri. Nikada pre nije napustio klub pre zavrsetka sezone, a najcesce i pre kraja ugovora. Jedini drugi brodolom je bio sa reprezentacijom, svi ga se secamo. Mislim da ova dva slucaja imaju dosta slicnosti i da je oba puta kriva bila njegov tvrdoglavost (ne mogu da kazem naivnost, takav covek tesko da moze da bude naivan) i ocekivanje da ce se svi problemi resiti onako kako on smatra da treba, ali sada vidimo da ipak ne moze sve po njegovom.

Na kraju, stvarno su mi smesne price o tome da vise nije mogao sa cacijima. Culi smo svi intervju i sta misli o vlastima, ali on je ovde bio godinama, znao je gde dolazi, znao je kakva je situacija u zemlji i sportskom drustvu. Situacija se promenila u poslednjih godinu dana posle pada nadstresnice i deluje da rezim konacno ulazi u terminalnu fazu, ali da mu se smucilo da sedi sa cacijima, to bi se desilo u prva tri meseca posle pogibije tih ljudi, ne sad. Smucilo se njemu nesto drugo, da bude nemocan i gleda nemo sa klupe svoje akvizicije koje dopustaju serije 20-0 protivniku.

• Like 7
Posted

Nikada ne delim ovde insajderske info jer ih stvafno nemam, al evo danas.. provereno od samog igraca...

duejn se decko radovao kad je saznao za ostavku...

problemi su toliki da recimo dok je trening i cim se malo podigne ton i tenzija ide zaljenje, zvanje menadzera I sl...

dakle, ovo nije cuo neko od komsije koji je isto cuo neko... ovo je od samog igraca...

• Tuzno 1
  • WOW 1
Posted
4 minutes ago, Igor_ said:

Marko Barac je ime koje se pominje. Al ima ugovor.. 

Sigurno ima nekog sposobnog menadžera koji može da mu nađe izlaz iz postojećeg ugovora radi prelaska u veći, bolji i trofejniji klub čijeg je trenera sprdao po društvenim mrežama...oh wait

• Ha-ha 6
Posted (edited)
5 minutes ago, NMX said:

Sigurno ima nekog sposobnog menadžera koji može da mu nađe izlaz iz postojećeg ugovora radi prelaska u veći, bolji i trofejniji klub čijeg je trenera sprdao po društvenim mrežama...oh wait

Bas tako, i meni cudno.. 

Navodno su i selektora pitali za zdravlje😁

Mada sad idu razne price.. 

Edited by Igor_
Posted

Pre svega pozdrav svima, lomih se i prelomih da napišem prvi post ovde posle 2 godine čitanja foruma kao (drug)član... 

Neverovatno je to što je Željko doneo u klub kad je došao, kao i to što sa njim odlazi, teško je i sebi objasniti a kamo li nekome kome crno bele boje nisu najdraže. 

Ono što želim ovim postom da kažem je da pored ovoga što se juče dogodilo, a za šta nismo spremni, ono što narednih dana sledi je isto tako bitno i može odrediti sudbinu našeg Partizana, a to je reakcija nas navijača, jer sada samo mi ostajemo na braniku kluba. 

Ne smemo dozvoliti da ovo prođe kao sa generalom, da ne osete bes koji godinama imamo u sebi, setimo se Duletovog upoređivanja Partizana sa oprugom, koliko ga stisneš tolika će i još veća snaga otpora da se stvori, mi smo ta snaga i ta opruga. 

Ako klub ostane bez nas i pune arene oni koji se salju sa zadatkom na tribine će vremenom ućutkati ono malo ljudi koji ostanu, klub će potpuno zavisiti od države, nepomenik će sa zadovoljstvom na sva zvona pričati kako i koliko je 'pomogao', a ćaci iz kluba će ništa manjom zvonjavom objavljivati zahvalnice, trofeji će biti predaleko, poznat šablon, zar ne? 

Zato arena mora da bude puna i treba im j m, redom i redovno. 

• Like 4
Posted
2 hours ago, kendrick duckworth said:

Ma prazna priča, ljudi pokušavaju da izanaliziraju nešto što bi im imalo smisla, zaboravljajući da imamo 3% uvida u situaciju, klasika. Igrom slučaja sam u 20 minuta pročitao od 1. Vujaka 2. ljudi koji su prisustvovali 80% treninga pod Željkom poslednjih godina kako je taj people management pristup potpuno drugačiji nego što je bio pre 20 godina, promenio se i on zajedno sa igračima i vremenom. 

Možeš misliti, pametan i uspešan košarkaški trener konta sve kompleksne košarkaške setove, ali ne konta da ne može da se izdernja Karliku kao što je onomad Slukasu i sl.

Ali opet, klasika, Želimir je ujedno i 1. previše dozvolio strancima i 2. previše zatezao/numeo da se navikne na moderne trendove. 

15 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Nikada ne delim ovde insajderske info jer ih stvafno nemam, al evo danas.. provereno od samog igraca...

duejn se decko radovao kad je saznao za ostavku...

problemi su toliki da recimo dok je trening i cim se malo podigne ton i tenzija ide zaljenje, zvanje menadzera I sl...

dakle, ovo nije cuo neko od komsije koji je isto cuo neko... ovo je od samog igraca...

samo je jedan način da se ove nedoumice reše

Spoiler

makes-what.gif

Posted
7 minutes ago, Igor_ said:

Bas tako, i meni cudno.. 

Navodno su i selektora pitali za zdravlje😁

Mada sad idu razne price.. 

Nemoraju se sve price prenositi ovde jbt. Idu jos neke price al nisu za forum.

Posted
2 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Моцарт јавља да управни одбор није прихватио оставку.

Cestitam im 🙂 

• Ha-ha 1
Posted

Naravno da nije prihvatio, da neće slučajno oni sami da se nose sa pobesnelim Grobarima?

Ono što je UO morao da kaže jeste 'idemo sad da ga molimo da se vrati, a i ako se vrati i ako ne, SD je bivši, UO je u ostavci do izbora novog UO'

• Like 4
Posted (edited)

Kako ću da likujem ako ispadne tačno moje rezonovanje da je ovo uradjeno da se razmrda ekipa, da se stavi do znanja koliko je ozbiljna situacija i da se Željko u subotu veče vraća za Bg direktnim letom iz Atine, u nedelju u 6 ujutru već zakazan trening. Ocekujem da me Keni lično dočekuje ovde na topiku kada budem dolazio.  
Sad bez zezanja, meni lično je zanimljiviji KKP tj slađa mi je pobeda protiv vas kada je Željko na klupi nego recimo Džile ili Trinkijeri. 

Edited by K.Dot
  • Like 1
  • Ha-ha 1