Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

ali ovo svodjenje na Cicvu nas izbusio mi je smesno, pa i otuzno.

Nije tuzno...bolesnik koji o Zeljkuย  prica u dnevniku 10 minuta i juri"Boru Konja" sa drustvenih mreza je na sve spreman ...

• Like 3
Posted
5 minutes ago, wrach said:

Uz duzno postovanje, svi treneri koji su prosli kroz KKCZ i dobili otkaz u prethodnih 10ak godina, zajedno - nisu velicina jednog Zeljka Obradovica. Tako da, ovo je neuporedivo.

ย 

To uopste nije pitanje i ne poredim.

ย 

Jeste li vi KK Partizan ili ste KK Zeljko?

ย 

Neki od vas su sami rekli - niko nije veci od Partizana i tako treba da bude. I ja se s tim slazem.ย 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, SuperTraktorko said:

ย 

Kolega, pusti ljude na miru veceras...

ย 

Nisam rekao nista sto i neki od njih vec nisu rekli. Pa eno, i Keni. Raspilavili su se.ย 

ย 

Necu ovde da glumim nekog dobronamernog komsiju i placem sa nekima od njih, tapsem ih po ramenu, uveravam da ce biti sve ok...ย 

ย 

Bice, mozda, ako se presaberu svi.

ย 

Zeljko je povukao prvi potez. I zbog toga imam veci respect za njega nego pre toga.

ย 

Sad sto pre moraju sledeci potezi da se povlace ali bez Zeljka. Nema mesta za neku kuknjavu.

Posted
1 hour ago, Elevator Operater said:

ย 

Ne znam jel ta Insta prepiska legit, ali svako od nas bi slicno reagovao. Jbt, najbolji igrac koji se pritom i trudi i dodje neki nepismeni majmun da mu sere u dm.ย 

ย 

Apsolutno, zaboravih da dodam ako je tacno, totalmo razumljiva reakcija i napuลกavanje kloลกara

• Like 1
Posted

Baลก sam skoro priฤao drugaru, bili smo zajedno u super ekipi na moru '21, divlja plaลพa, alkohol, divan dan, neลกto se ลกtekali za internet, osuลกim se i pripalim - kad ono zvaniฤno dolazi ลฝelimir. Jedan od najjaฤih dana poslednjih 7-8 godina instant postao joลก jaฤi - instant trans i maลกtanje nakon muฤne sezone sa ล ฤ‡epom, neshvaฤ‡enim veganom Filipovskim, praznim arenama, Krkaฤenja i 7. mesta...

Danas prenaporan dan, izobeฤ‡avao svaลกta, ne da mi se niลกta, kad eto vesti koju iako sam oฤekivao nakon sinoฤ‡njih dogaฤ‘aja, nikako nisam bio ลพeljan da varim.ย 

ย 

Meni je Partizan sinonim za vernost, porodicu i iracionalnu ljubav, ne zato ลกto se tako priฤuje, veฤ‡ zato ลกto sam ga tako i upoznao - kroz porodicu i u periodu deฤaฤke naivnosti. I nekako prirodno se tu uลกunjao i ลฝeljko Obradoviฤ‡ i vremenom postao tiha patnja, maลกta kojoj nikada nije bilo pravo vreme. Nije ni leta '21, zapravo je jedno od gorih vremena bilo, zbog ispraลพnjene kase, frustracija i koronke. Ali se dogodilo, jer je on zavrลกio neku svoju priฤu, rasla mu je ลพelja o decimi tamo gde je sve poฤelo, a mi ispruลพili ruku ka jedinom spasiocu.

ย 

Ne mislim da smo se kao navijaฤi ogreลกili, koliko god se neslagao sa nekim viฤ‘enjima pojedinih navijaฤa. Ekstremi i anomalije su svakako neลกto ลกto ne fermam u bilo kojem kontekstu. ลฝelimir nam je dao mnogo, dao nam je sve, a ako bih neลกto morao da izdvojim, to je vera i nada. Jer realno, sa njim fejlovao ili briljirao, je uvek sve moguฤ‡e, otvara vrata koja ni najuspeลกniji biznismeni, najtemeljniji treneri i najveฤ‡i grobari u klubu ne mogu, jer je 30 godina utemeljivao po kontinentu.

ย 

Ko zna ลกta bi bilo da podzemne vode ispod WiZink centra nisu podivljale ili da je Ljulj manji cigan nego ลกto jeste. Ostaฤ‡e jedan jak ลกbb kbb i uspomena na tako blizu, a tako daleko momenat kada je svaka utakmica pisala neku svoju priฤu.

ย 

Razlog zaลกto je meni ลฝelimir uvek yes, i na 4-9 i na rascepu ekipe, jeste ลกto se meni pale lampice u deฤaลกtvu, naivnosti i maลกti, ลกto proradi iracionalni grobar, ลกto baลก ลพelim sa njim da nam se desi neลกto veliko, da se deลกava neลกto dobro. Ima ovde matorijih i dosta matorijih, ali i sam sam propatio sa ovim klubom i ne bi bio prvi rodeo. Radije bih ฤetiri sezone trpeo i neke koji ne zasluลพuju to, a da se svake pete desi klik kao ลกto jeste pre par godina.ย 

ย 

Jebiga, ลพeleo sam da bude tu dokle god kognitivne moguฤ‡nosti mu to dozvoljavale, ali video sam sinoฤ‡ da je to to. I sa te strane sam miran, jer znam da odlazi bukvalno kada nema niลกta viลกe ลกto moลพe da se uradi ili promeni. Nisam skroz miran jer znam da kada ode, to je to, ta naลกa priฤa se zavrลกava i kakva god da bude sledeฤ‡a, neฤ‡e biti ta.

Neko je povukao paralelu sa raskidom/emotivnim rastancima, i to realno jeste to, verujem za veฤ‡inu nas. Nije the one that got away jer je prsten stavio joลก '92, ali nije doฤekao zlatnu svadbu i to je sada realnost.

ย 

Na kraju dana, radio je sve ลกto je u njegovoj moฤ‡i, na parketu to nije bilo dobro, a oฤigledno ni u svlaฤionici. Idu neki novi dani, proลกli smo veฤ‡ teลกke momente, ali ovaj se stvarno ฤini najteลพi, emotivno. Patetika je zaista neizbeลพna jer realno - nema veฤ‡e ljubavne priฤe za sve Partizanovce od ove. I treba da je ฤuvamo, pamtimo i... da nam bude drago ลกto se desila.ย 

Gugla breakup coach poslove...

• Like 6
  • Love 8
Posted

Ja sam inace dosta teska zena na suze, ali sam se rasplakala na ovaj oprostajni video, ali i Kendrikov postย ย ๐Ÿ˜ญ

ย 

Skontala sam i da, posto sam bila u nedelju na utakmici, sam nenadano bila.na poslednjoj Zeljkovoj utakmici u Areni pa mi dosao jos veci bedak sve

• Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, kojihit said:

Ja sam inace dosta teska zena na suze, ali sam se rasplakala na ovaj oprostajni video, ali i Kendrikov postย ย ๐Ÿ˜ญ

ย 

Skontala sam i da, posto sam bila u nedelju na utakmici, sam nenadano bila.na poslednjoj Zeljkovoj utakmici u Areni pa mi dosao jos veci bedak sve

ย 

A jaย lakaย na suzama, jbg... ๐Ÿ™ˆย Skrolujem Instagram i ลกmrckam.ย โค๏ธโ€๐Ÿฉน

Posted

Razumem vaลกe reakcije. Mislim, nemojte se ljutiti, da nije stvar u ลฝeljku kao treneru. Treneri stalno dolaze i odlaze, takva im je sudba. Ovo je mnogo ozbiljnija stvar koja mene okorelog zvezdaลกa plaลกi. Ovo je napad na ฤoveka koji od nikog ne zavisi, koji je do uspeha doลกao iskljuฤivo svojim radom i talentom. To ฤ‡aciji ne praลกtaju. Morodor je udario prvo na vas. Mi smo sledeฤ‡i. Neka je svima nama Bog u pomoฤ‡i!ย 

• Ha-ha 2
Posted

Bogu hvala, zelimir nie umro. Da nam zivi jos 100 godina.

ย 

Dosao je kad niko koje zelimo da dodju ne dolaze. U naponu snage, spreman da krunise svoj legacy u svom klubu.ย 

ย 

Instant nam je doneo reanimaciju i od zivog lesa nas vratio u zivi klub.ย 

ย 

Ocekivanja su bila velika. Ocekivao je on, ocekivali su oni koji su s njim radili, ocekivali smo mi koji smo uz njega i takve kao on, taj klub.ย 

ย 

I uz turbulentan, neprijatan, los pocetak, to smo i dobili. 4-5 meseci najboljeg euro basketa jos od vremena... Kad je zeljko igrao nakbolji basket u feneru. Basketa koji vraca veru u basket kao igru. Lepu igru.ย 

ย 

Osecali smo da je to to. Sad tj tad ce zeljko uzme, nama da i odjase u sunset. I onda ono. I nebi to. I jbg.

ย 

SVE pre, a ubi boze posle, nije valjalo bas nista. Sto se zeljka tice. Narcisoidnost, tvrdoglavost, nadrkanost... dostae ๐Ÿ™‚ a ima jos ๐Ÿ™‚ nisu i to stvari koje smo ocekivali i koje su nam trebale od najveceg europskog trenera i nase zive legende. Nesto drugo smo ocekivali i zeleli. Za njega. I za nas.

ย 

Jbg. Nije to doneo. Veliki neuspeh. Njegov. I nas. Ali to je sport. Da neuspesi nisu vako gorki, uspesi slatki bili ne bi.ย 

ย 

Ako je otisao. Trebao je ranije.ย 

ย 

Hvala mu sto je bio i sta je uradio za klub van terena.ย 

ย 

Sledeca tekma mora pocne sa 5 minuta ovacia: Obradovic Zeljko!

ย 

A nije ovo fmp, gde sklonis grka i ekipa prodise. Ovde pola stvarno treba prodise, al pola treba zadaviti. To tamo nije situacija.

ย 

Inace, vrlo cudna i interesantna situacija tamo jeste. Moram je jednom izanalizirati. Kad jbno ukapiram sta se desava. Posto ovo sto kod njih ide od ocekivanog raspada na pocetku, do fenomenalnog basketa vcrs, ja gledo ranije cesto i nisam ๐Ÿ™‚

ย 

ย 

ย 

ย 

ย 

ย