Plant Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imao sam prilike da ga onako povrsno upoznam bas na nekim basket terenima, pre par decenija. Ne volim generalno takve karaktere ali jedan deo toga je i borba do poslednjih granica ... taj tesko odustaje. Verovatno je provalio da je kraj i da nema dalje sa ovim likovima, koje je doduse sam birao. A i opste okruzenje mu ne ide na ruku. Skurcilo se coveku sve ... da je mladji, verovatno bi gurao jos ... 3
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ili jednostavo toliko voli Partizan jer zna da su narednih 5 utakmica kljucne i da bi neka sok terapija mogla da urodi plodom.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od svega u zivotu najvise mrzim poraz... a ovo je sustinski poraz... ne rezultatski... ovo je poraz od svega loseg, svega kratkorocnost, svega "modernog", svega nekosarkaskog, svega na sta mi ovde nismo navikli... ovo je poraz koji govori da odluke nikad ne treba donositi prema emocijama, i da ce te prodati prvi oni kojima si pruzio sansu... postujem krilaticu "kralj je mrtav, ziveo kralj" al mi je zivotno bliza "vrijeme je majstorsko rešeto" pozdrav ljudi... kao sto napisah danas pre svega ovoga, drzite se grobari, bolje biti nece...
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dao je klubu je apsolutno sve sto je mogao i mislio da je za dobrobit kluba i tima... Gresio je dosta sa zatvaranjem rostera iz godine u godinu, bio tvrdoglav, plus ogromna nesreca sa povredom Karlika, losa procena celog kluba za cupavog beskrvnika, kasne reakcije, gomila bezobraznika u igrackom kadru koji su se sami razotkrili u celoj ovoj savrsenoj oluji sranja i malera... Nista od loseg ne menja cinjenicu da je Zeljko Obradovic aosolutno najvece ime u istoriji kosarkaskog kluba Partizan (pa onda za njim Sale). Verovatno i celog SD. Verujem da ce i pošumljeni 'der sada da beži jer je ostao bez svog kišobrana.
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Valjda se ovako preuzima odgovornost Ne prepoznaju ljudi taj cin, nisu navikli.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A igraci ako su ga busili...bolje bi im bilo da im je Zeljko zaista nesto pakosno uradio, pa zato. Jer ukoliko je razlog standardni crnjsko-sindikalni (ne radi ih vise njegov vajb), jbm ja njima sve po spisku bezmozgaskom. Videcemo. Ako proigraju ubrzo, tek im tad treba zvizdati.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Što se tiče pretpostavki da Željko baca igrače pod autobus, kako nemaju dovoljno slobode kod njega i da im on ubija samopouzdanje svojim vikanjem... Treba poslušati šta su o njemu govorili i šta govore igrači koje je prethodno trenirao. Ah da, ima jedna mala, malecna začkoljica - ti bivši igrači su profesionalci sa velikim, uspešnim karijerima. A zajednički im je stav da su Obradoviću uvek mogli da se obrate za sve, kao i im je uvek čuvao leđa, uprkos tom povremenom vikanju. James je u jednom intervjuu rekao da ljudima sa strane izgleda kako on njih maltretira dranjem, ali je zapravo vrlo pristupačan i zaštitnički nastrojen prema igračima. Čovek za 30+ godina rada ni sa kim nije ostao u lošim odnosima (osim večitog talenta Tristana Vukčevića, izgleda). Čak je i u situaciji sa Spanoulisom on bio taj koji nije želeo da razgovara sa Bilijem, ne other way around. U svakog svog igrača, čak i ovu ekipu, Željko je verovao više nego što su oni verovali u same sebe. That being said, odlična je paralela koju je @Small Owl povukao sa crvenom linijom koja se ne prelazi. I mislim da ona nema veze sa godinama, već sa njegovom procenom da više ne može da pomogne ovim igračima, niti da utiče na njih na bilo koji način. Njegova uloga trenéra tu gubi svaki smisao i zbog toga je podneo ostavku. Da je osetio kako još uvek može dopreti do njih, sigurno bi se borio. U okvirima evropske, pa i svetske košarke, Željko Obradović je veći od Partizana. Za navijače kluba, naravno nije, a on sam je isticao kako nijedan pojedinac i ne treba da bude ispred kluba. Ali da se ne lažemo, svojim povratkom je založio reputaciju, ime i košarkašku auru za ovaj klub, da bi se on vratio u najjače evropsko takmičenje. Ceo medijski hype, organizacioni napredak i priča oko sezonskih ne bi bili mogući bez njega. Pre par dana je neko spomenuo kako se slabije govori o tome da je Partizan njemu dao šansu da napravi trenersku karijeru. I to jeste tačno, ali šta je on uradio sa tom šansom? Zgrabio je i nakon te prve osvojio još 8 Evroliga. KK Partizan je do današnjeg dana ostao na jednoj tituli osvojenoj sa Željkom. Još jedno pitanje je koliko je klubova u situaciji da im na klupi sedi veliki stručnjak, koji je ujedno najveći navijač tog kluba? Mislim da niko od nas Partizan ne voli više od Željka. Na kraju dana će on biti jedini koji će preuzeti odgovornost ovom ostavkom, jer je jedini i oseća. Igrači i uprava kluba, očigledno, ne. 8
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako ono kažu, čovek pravi planove a bog mu se smeje. Tako ja reših onomad da neću više da trošim emocije na KKP. U svakom slučaju, veoma mi je drago što se Željko vratio i što smo imali ovu zajedničku vožnju, uz sve što nam je ta vožnja donela. Sanjali smo zajedno jedan davni san. Vredelo je, i to ni ovakav kraj ne može da izbriše. 10 5
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Arsenije Pesic said: Kako ono kažu, čovek pravi planove a bog mu se smeje. Tako ja reših onomad da neću više da trošim emocije na KKP. U svakom slučaju, veoma mi je drago što se Željko vratio i što smo imali ovu zajedničku vožnju, uz sve što nam je ta vožnja donela. Sanjali smo zajedno jedan davni san. Vredelo je, i to ni ovakav kraj ne može da izbriše. ☹️ 5
zorex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Trenutni osećaj - kao da sam pojeo kofu punu govana. Željko podnosi ostavku u Partizanu. Jezivo gde smo stigli. 3 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo malo i grka pominju drzavy https://www-gazzetta-gr.translate.goog/basketball/euroleague/2494067/omprantobits-giati-elege-stin-athina-pos-toy-kanei-polemo-i-kybernisi?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp&google_abuse=GOOGLE_ABUSE_EXEMPTION%3DID%3D73c67547e9322b2e:TM%3D1764184002:C%3Dr:IP%3D2a09:bac2:5056:478::72:f2-:S%3DGjteh-oKpB4n3bVdMicvpVc%3B+path%3D/%3B+domain%3Dgoogle.com%3B+expires%3DWed,+26-Nov-2025+22:06:42+GMT 2
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Studentska lista upravo dobila još jednog grka pored Novaka 6 2
ScepanScekicSto Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Ovo je treca verzija te prepiske da sam video
ChrisJudd Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Željka je nažalost pregazilo vreme. Ali ne zato što je on loš, loše je vreme. 2 2
Luchifer89 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Spoiler Pre nego što udarite po svim igračima, i pored svega imamo kvalitetnih ljudi! Sterling Braun i Ajzak Bonga su na primer u svoje ugovore stavili klauzule da im se ugovor automatski produži za sezonu 2026-27 ako je Željko Obradović trener! Time su dovoljno rekli i ne zaslužuju jedan jedini zvižduk! Sad malo o onima koji zaslužuju.. Tajrik Džons nije igrao utakmicu sa Asvelom jer je sa agentom digao frku oko primanja.. proradio mu shaq-ego kada je nekako saznao da Fernando jma veći ugovor od njega! Duejn Washington je unapred osudio malog Murinena zbog njegovog izgleda i lobirao kod ostalih da je mali uljez i da se ne uklapa u socijalnu koncepciju ekipe! Vanja je pokušao da prodrma Džabarija pa je Džabari prodrmao njega.. Poku je želeo u Aris dok je Bogdan bio trener tamo, tražio raskid ugovora, nije Željko želeo da odustane od njega jer je on za Željka bio ono što i Vanja! Domaći igrač na duže staze u Partizanu! Malom Mitru je napunjena glava a to da do njega dopru je dozvolio lično gospodin predsednik, pa kada je Poku smiren onda je i mali tražio raskid ugovora.. Od svih novih igrača jedino je Milton zalaganjem i stavom zavredio poštovanje, dok Osetkovski ništa pogrešno nije uradio ali jednostavno je ne snađen (verovatno zbog činjenice da smo ga prinudno koristili na poziciji koja nije njegova prirodna).. Stvari van terena - sve je počelo davanjem podrške studentima od strane Željka i Vanje kao kapitena! Zasvrbelo je prvu usniju smrdije pa je Ostoja dobio direktno naređenje da se Vanja skloni sa kapitena (pisao sam već da se isto desilo kod cigana..).. Željko nije dozvolio taj scenario i zapretio je odlaskom još tada pa se limar povukao ali je zbog te neposlušnosti počeo da trpi klub i budžet! Država ništa od predviđenih sredstava za tekuću sezonu nije uplatila, sponzori su počeli da se zovu i da im se preti da novac namenjen nama kroz sponzorstva mora biti revidiran i ako je moguće podeljen na ravne časti nama i ciganima.. Budžet za ovu sezonu smo napunili mi kupovinom sezonskih karti.. Kada smo kod toga.. i kompanija six-tix, odnosno efinity, kao i kompanija koja je pokrenula platformu part+ DIREKTNO je u vlasništvu ostoje i njemu bliskih.. odeon koji organizuje privatne cartere takodje je fantom agencija na kojoj ostoja i njegovi partneri mlate kintu.. uglavnom sve sto vam je predstavljeno svih ovih godina u klubu kao novitet i raritet, u sve se ugradio ostoja ili je ugradio svoje.. zato mu je od izuzetnog znacaja prica da klub postane korporacija i da bude koliko je toliko moguce profitabilan.. promenio je identitet i sustinu Partizana, prodao nam je muda za bubrege i svojim "ja pa ja" umislio da je on sam zasluzan za sve i veci od svega pa i Partizana! Onda se pojavljuju ćaci na tribini i u hali.. ćaci i batinaši crnokapuljaši se sa marakane prebacuju u Arenu, i samo zato što smo ljudi sa stavom i kičmom taj performans im nije prošao.. pokušao je onog mučenog navijača da okrivi za sve.. Ne mogu sada dublje i dalje, nemam volje, jednom cu nastaviti, ima tu jos toliko sranja koja je Željko hendlao.. Kompletna vrhuska kluba MORA DA NAPUSTI PARTIZAN! Dva imena koja vrede su SAŠA PAVLOVIĆ i NOVICA VELIČKOVIĆ! Uz njih može Milenko Tepić i ljudi sa stavom! Pre nego što udarite po svim igračima, i pored svega imamo kvalitetnih ljudi! Sterling Braun i Ajzak Bonga su na primer u svoje ugovore stavili klauzule da im se ugovor automatski produži za sezonu 2026-27 ako je Željko Obradović trener! Time su dovoljno rekli i ne zaslužuju jedan jedini zvižduk! Sad malo o onima koji zaslužuju.. Tajrik Džons nije igrao utakmicu sa Asvelom jer je sa agentom digao frku oko primanja.. proradio mu shaq-ego kada je nekako saznao da Fernando jma veći ugovor od njega! Duejn Washington je unapred osudio malog Murinena zbog njegovog izgleda i lobirao kod ostalih da je mali uljez i da se ne uklapa u socijalnu koncepciju ekipe! Vanja je pokušao da prodrma Džabarija pa je Džabari prodrmao njega.. Poku je želeo u Aris dok je Bogdan bio trener tamo, tražio raskid ugovora, nije Željko želeo da odustane od njega jer je on za Željka bio ono što i Vanja! Domaći igrač na duže staze u Partizanu! Malom Mitru je napunjena glava a to da do njega dopru je dozvolio lično gospodin predsednik, pa kada je Poku smiren onda je i mali tražio raskid ugovora.. Od svih novih igrača jedino je Milton zalaganjem i stavom zavredio poštovanje, dok Osetkovski ništa pogrešno nije uradio ali jednostavno je ne snađen (verovatno zbog činjenice da smo ga prinudno koristili na poziciji koja nije njegova prirodna).. Stvari van terena - sve je počelo davanjem podrške studentima od strane Željka i Vanje kao kapitena! Zasvrbelo je prvu usniju smrdije pa je Ostoja dobio direktno naređenje da se Vanja skloni sa kapitena (pisao sam već da se isto desilo kod cigana..).. Željko nije dozvolio taj scenario i zapretio je odlaskom još tada pa se limar povukao ali je zbog te neposlušnosti počeo da trpi klub i budžet! Država ništa od predviđenih sredstava za tekuću sezonu nije uplatila, sponzori su počeli da se zovu i da im se preti da novac namenjen nama kroz sponzorstva mora biti revidiran i ako je moguće podeljen na ravne časti nama i ciganima.. Budžet za ovu sezonu smo napunili mi kupovinom sezonskih karti.. Kada smo kod toga.. i kompanija six-tix, odnosno efinity, kao i kompanija koja je pokrenula platformu part+ DIREKTNO je u vlasništvu ostoje i njemu bliskih.. odeon koji organizuje privatne cartere takodje je fantom agencija na kojoj ostoja i njegovi partneri mlate kintu.. uglavnom sve sto vam je predstavljeno svih ovih godina u klubu kao novitet i raritet, u sve se ugradio ostoja ili je ugradio svoje.. zato mu je od izuzetnog znacaja prica da klub postane korporacija i da bude koliko je toliko moguce profitabilan.. promenio je identitet i sustinu Partizana, prodao nam je muda za bubrege i svojim "ja pa ja" umislio da je on sam zasluzan za sve i veci od svega pa i Partizana! Onda se pojavljuju ćaci na tribini i u hali.. ćaci i batinaši crnokapuljaši se sa marakane prebacuju u Arenu, i samo zato što smo ljudi sa stavom i kičmom taj performans im nije prošao.. pokušao je onog mučenog navijača da okrivi za sve.. Ne mogu sada dublje i dalje, nemam volje, jednom cu nastaviti, ima tu jos toliko sranja koja je Željko hendlao.. Kompletna vrhuska kluba MORA DA NAPUSTI PARTIZAN! Dva imena koja vrede su SAŠA PAVLOVIĆ i NOVICA VELIČKOVIĆ! Uz njih može Milenko Tepić i ljudi sa stavom! Evo malo pikanterija koje kruže 1
wrach Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Veliko postovanje i ljubav za Zeljka Obradovica. Nadam se da neki igraci mogu da dobiju ostavke koliko sutra. Pre bih da gledam Mijailovica i da nas nabijaju 30 razlike nego neke polupane igracice koji nikad nista nece osvojiti a drznuli su se da misle da znaju o kosarci vise od najveceg.
Recommended Posts