Four Elements Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 34 minutes ago, Coz29 said: Odmah bih potpisao da budemo zadnji na tabeli u EL, samo da Željko sazove jednu konferenciju, i oplete po svima koji su zaslužili. Bio bi red da jednom u zivotu oplete i po sebi malo. 6 1 1 1
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Four Elements said: Bio bi red da jednom u zivotu oplete i po sebi malo.  Rekao je danas da je sa igračima direktniji u svlačionici. Tako i sebi svašta kaže u ogledalo. 2 1 1 2
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Kad se steknu uslovi za sportska nadmetanja bavićemo se rezultatima, do tada samo još jače pumpanje, podrška studentima, Štimari, Hrki i svima koji doprinose da ovo govno što pre crkne od zlobe ili završi tamo gdje treba da završi. Ni uz najbolju volju ne mogu da prihvatim aboliranje igrača i stručnog štaba od povremenog padanja u malodušnost ili bolekurciju, zato što su druge stvari urgentne. Nije jedno vezano sa drugim. 3
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 16 minutes ago, Four Elements said: Bio bi red da jednom u zivotu oplete i po sebi malo. Jos jedan dobronamerni komsija da nam ukaze na greske naseg trenera 🙂. Daleko od toga da je savrsen i bez mana, ali je bez premca najbolje resenje koje mozemo da zamislimo na toj poziciji.  Isto tako se nadam da vi necete celavog terati sa klupe posle neke losije serije, koja ce se neminovno desiti, kao i svim ekipama u ovoj izjednacenoj ligi. Isto tako, ne mogu da zamislim boljeg coveka za tu pociju od njega. Edited 3 hours ago by TripleJ 1
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Ni uz najbolju volju ne mogu da prihvatim aboliranje igrača i stručnog štaba od povremenog padanja u malodušnost ili bolekurciju, zato što su druge stvari urgentne. Nije jedno vezano sa drugim. Vjerovatno ne, mada bih volio da osvane dan da nam jaja nisu u procjepu pa da budem siguran u to.  Ako me je život pod žvalavim ičemu naučio to je da ništa ne mora da bude paranoja i da je sve moguće.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I da je vezano, ako ljudi mogu da ih podrĹľe uz konstantnu borbu protiv reĹľima i odvajanje za ulaznice, i oni treba da budu na nivou, bez obzira na sve okolnosti. Â Uostalom, kako Bonga moĹľe? 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dzabari Parker je potresen represijom nad omladinom Srbije, on svoju platu celu daje studentima zato I ide busom, zato i nosi cipele iz 87-me na trenerke... Â Â 6
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne secam se kad je Partizan ovoliko bio potcenjen po kladionicama kao sutra, kvota 4,70?! Sto je najgore Olimpijakos uopste ne igra dobro u zadnje vreme, Furnije se raspada a i Vezenkov ne blista, Dorsi ih je vadio neke prosle meceve. Ne bih ja bacao nijednu utakmicu u Evroligi unapred bez obzira sa kim se igra i gde.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja bih se najiskrenije iznenadio da je jabari neprofesionala sto se tice treninga  asocijalan da cudan da tezak za uklapanje u drustvo da ne rade ga navijaci da ne radi ga lozenje saigraca da  Ali neprofesionalan stvarno bih se iznenadio 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, La mano de Dios said: Ne secam se kad je Partizan ovoliko bio potcenjen po kladionicama kao sutra, kvota 4,70?! Sto je najgore Olimpijakos uopste ne igra dobro u zadnje vreme, Furnije se raspada a i Vezenkov ne blista, Dorsi ih je vadio neke prosle meceve. Ne bih ja bacao nijednu utakmicu u Evroligi unapred bez obzira sa kim se igra i gde. Na nas protiv Fenera je bila 5,20
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ja bih se najiskrenije iznenadio da je jabari neprofesionala sto se tice treninga  asocijalan da cudan da tezak za uklapanje u drustvo da ne rade ga navijaci da ne radi ga lozenje saigraca da  Ali neprofesionalan stvarno bih se iznenadio Šćepan optimista na forumu. Šćepan in RL: 4
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Barkley#34 said: I da je vezano, ako ljudi mogu da ih podrže uz konstantnu borbu protiv režima i odvajanje za ulaznice, i oni treba da budu na nivou, bez obzira na sve okolnosti.  Uostalom, kako Bonga može? Ma ne aboliram ih uopšte, kao što si rekao jedno nije vezano s drugim. Ipak biram da podržim klub u ovoj situaciji makar to bilo i samo zato što se žgadija okomila na njega i da nema ništa drugo. A ima.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Podrška klubu, svakako, ali bi valjalo da nam oni iz kluba ne uvaljuju po dršku.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ja bih se najiskrenije iznenadio da je jabari neprofesionala sto se tice treninga  asocijalan da cudan da tezak za uklapanje u drustvo da ne rade ga navijaci da ne radi ga lozenje saigraca da  Ali neprofesionalan stvarno bih se iznenadio Bukvalno, poslednji u ovoj ekipi za kojeg bi rekao da je neprofesionalan sto se toga tice. To sto je ovako flegma to je druga stvar, Kaminskog je isti takav utisak odavao ali to su igraci koji su max profesionalni i posveceni, da nisu ne bi nikad napravili u Nba to sto jesu.
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajde da vidim da puste startnu četvorku u sred sezone, u kakvoj god da je formi u ovom momentu. Ajde, budite imbecili, ogadite mi sve. 1
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Papanikolesku said: Ajde da vidim da puste startnu četvorku u sred sezone, u kakvoj god da je formi u ovom momentu. Ajde, budite imbecili, ogadite mi sve. Pušćaj ga!   3
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Papanikolesku said: Ajde da vidim da puste startnu četvorku u sred sezone, u kakvoj god da je formi u ovom momentu. Ajde, budite imbecili, ogadite mi sve. Covek je totalni minus, čak da je i napadacki dobar, njega konstantno pikaju defanzivno, ne može ga Željko nikako sakriti.  Ne vredi u kkp dovoditi tanke defanzivce, postanu još gori nego pre, zato bi nama bolje legao i Dzon Braun nego Parker.
PatrickStar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Demantovao i Mozzart. Demantovao Željko danas, valjda je sad kraj ovoj priči bez većeg pokrića. 2
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, Tex_Willer said: Covek je totalni minus, čak da je i napadacki dobar, njega konstantno pikaju defanzivno, ne može ga Željko nikako sakriti.  Ne vredi u kkp dovoditi tanke defanzivce, postanu još gori nego pre, zato bi nama bolje legao i Dzon Braun nego Parker.  Ma kažem, kakav god da je, kakvo puštanje u sred sezone igrača, pa još projektovanu startnu četvorku. Birao si ga, selektirao, skautovao, sad lepo živi s tim, i izvuci šta se može izvući. Pa oni ne mogu da zatvore roster 5 meseci već, sad još treba da traže još jednog, dočekali bi ga na kukovdan.  Svakako, nadam se da je zatvorena ova priča i da će se fokus prebaciti na dovođenje igrača tamo gde je neophodno - kao i na samu košarku, koju igramo užasno. 1
Jakob Aman Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago (edited) 2 hours ago, La mano de Dios said: Ne secam se kad je Partizan ovoliko bio potcenjen po kladionicama kao sutra, kvota 4,70?! Sto je najgore Olimpijakos uopste ne igra dobro u zadnje vreme, Furnije se raspada a i Vezenkov ne blista, Dorsi ih je vadio neke prosle meceve. Ne bih ja bacao nijednu utakmicu u Evroligi unapred bez obzira sa kim se igra i gde. Ne zajebavaj. Ni obrise nemamo tima koji bi bilo koga dobio u gostima a kamoli u Pireju. 15+ lagano za njih. Edited 3 minutes ago by Jakob Aman
wrach Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Jbt stvarno bi nam legao Shorts, neka da pare Ostoja i neka pusi kurac.
Recommended Posts