YAO Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako je istina onda je to Parkerov zahtev,nema sanse da bi Partizan isplatio i njega i Ifea i reko im ne racunamo na tebe.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ma ajde sa Kkp gostuje Grcima i sad odjednom ovo sa acca sa 20 followersa... 1
Igor_ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 11/1/2025 at 12:05 AM, Igor_ said: Dzabari zreo za Kinu๐ Tad sam cuo da je Dzabariju receno da moze da ide ako nadje klub. Iskreno nisam verovao u to, kazu da vec ima spremna zamena ako ga uvale nekome.ย
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, ScepanScekicSto said: Telesport demantovao Jbg 1
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Au ลกta nam rade na 3-5. ล ta bi bilo da odemo na 10-5...
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, kendrick duckworth said: Au ลกta nam rade na 3-5. ล ta bi bilo da odemo na 10-5... ย Saznaฤemo ๐ 1 3 6
Plant Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, kendrick duckworth said: Au ลกta nam rade na 3-5. ล ta bi bilo da odemo na 10-5... ย Bezobrazluk stvarno ... btw, ko vas to minira ?
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Plant said: ย Bezobrazluk stvarno ... btw, ko vas to minira ? Moลพda je vlada Moลพda su srbi Moลพda masoni... 1 1
Plant Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 4 minutes ago, Luchifer89 said: Moลพda je vlada Moลพda su srbi Moลพda masoni... ย Bice da je ovo drugo, oni uvek sve sjebu. PS Nije daleko od istine
Son_of_a_gun Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Vidim da ljudi svaลกta lupaju ali ja bih stvarno napravio rokadu Parker - Shorts. 1 1
Don Dusko Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Meni je samo smesno sto bas sad izlazi info od nekog grckog novinara da je Parker na izlaznim vratima bas pred gostovanje Grckom klubu. Jes da izgleda lose ali ne verujem da Zeljko bas sad da sece preko kolena.
Recommended Posts