Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 33 minutes ago, Elevator Operater said: Boli danas jos jace. Mislim da ćemo sve ovo jednom sa vremenske distance posmatrati sasvim drugačije. Sve prave ljubavi bole pa i ova, ali vrijeme sve liječi. Ko se od nas danas sa gorčinom sjeća prve ljubavi, pa niko, bez obzira šta je bilo i kako je završilo. Fact check, mi smo, i ne samo mi, imali ovakvih i mnogo težih poraza otkad postojimo, boli uglavnom samo posljednji a i to do sljedeće utakmice. Volio bih da mogu da vam kažem da je ovo zadnji put ali nije. Biće još mnogo poraza dok ne bacimo kašiku, vjerovatno i mnogo težih. Pa zašto to sebi radimo? Zato što je s druge strane skale isto toliko jako osjećanje sreće, koje isto tako ne traje dugo ali ga se rado i često sjećamo, i potičemo evociranje tih sjećanja i rado ih dijelimo sa drugim ljudima. U ovom slučaju mogu odgovorno da tvrdim da će biti još mnogo takvih osjećaja u našim životima, skupljajte ih i njegujte i sjećajte ih se, pogotovu u trenucima kao što je ovaj. Mogu samo da se nadam da ću biti ovdje i da ćete biti ovdje, pa da ih zajedno doživimo. Ok, mi smo ovdje izvorno zbog Partizana ali tu ljubav svako od nas nosi u sebi nevezano za forum, tako da volim da vjerujem da je svako od nas ovdje zato što je našao nešto u drugima, vrijednosti koje međusobno dijelimo a koje se prostiru dosta šire i dublje od puke navijačke pripadnosti. Istrajte braćo dan-dva, u ponedeljak ćete već uhvatiti sebe da u po bijela dana, na poslu, u prevozu, u prodavnici razmišljate kako protiv Dubaija, igra li Milton, hoće li Jabari pročepiti i sl. Pa ćemo se u 17:00 opet naći ovdje da zajedno podijelimo sudbinu kluba, ma kakva ona bude. @Elevator Operater tebe znam lično i znam da si izuzetan lik, usudiću se da ti dodijelim titulu najboljeg navijača Partizana na ovom forumu, jer ok, svako proživi utakmicu ovako i onako, neko pati neko se ljuti, ali kad mi izgubimo svaka riječ u tvom postu je patnja. Volio bih da sam ti bliže da te zagrlim k’o brata. Iz sopstvenog iskustva vam govorim svima, poraz i bol je sastavni dio života, usmjerava nas i formira naše ličnosti isto koliko i radost i uspjeh. Život je kao praćka, što dublje potonemo više će nas izbaciti u nebo nakon toga, i više ćemo uživati u tom letu. Istrajte braćo, vrijeme da letimo stiže. 5 7 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 fantastican post, nevezano za ovaj naš zadnji deo. A za taj deo veliko hvala na lepim recima i misljenju 🖤🤍 1 1
Coz29 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobra tekma juce, borili su se momci sa 100%. Dobri smo bili na skoku, po prvi put je bilo neke smislene igre u napadu sto pokazuje i 14 asistencija u prvom poluvremenu. Bruno ce biti dobro pojacanje, od nove godine ce biti jos bolji. Kalates je klasa i bas ono sto nam je trebalo. Asistencija, protok lopte, mali faul. Vasingtonu je ovo kosarkaski gledano najbolja i najzrelija utakmica koju je odigrao kod nas. Povratkom Miltona, a kasnije i Karlika spoljna linija ce biti lepo zaokružena, bez obzira da li ce dovesti jos jednog niskog u sta cisto sumnjam da ce se desiti. Sto se tice Parkera, gorak ukus u ustima, ljudski gledano ne treba ga odmah divljem i kamenjem, covek je klasa to je sigurno, da li ce kliknuti sa Zeljkom i ekipom to cemo jos videti, nadam se da hoce. Mislim da ce na podizanje njegove forme najvise uticati dolazak Kalatesa. Zeljko je i ovakav i onakav, ali glup nije i klasa je od trenera sta god mi ovde palamudili, od nove godine, kapiram da cemo krenuti da meljemo jako. Samo da budemo u prvih 10 nakon regularnog dela, nakon toga verujem da je sve moguće. EL je ove godine po meni najizjednacenija ikada, nema apsolutnih favorita, forme su promenljive, a Zeljko je majstor u tempiranju iste. Stekao sam jedan utisak, da kada Sterling isporuči svoje mi dobijamo, kada se on muci mučimo se i mi kao tim, kompletiranjem bekovskih pozicija rastereticemo Sterlinga da ne mora da se muci sa prenosom i organizacijom vec da radi ono sto najbolje zna, da trpa! 3
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Son_of_a_gun said: Zapravo je bilo obostrano, Nik pozove napad a ovi se gledaju njih trojica, gdje ko treba da ide i šta da radi. Dal je moguće da Nik na prvoj utakmici zna više Željkovih akcija od igrača koji su tu preko godinu dana? Pa, s nama je sve moguće. da ne znas koji minut jenu pitanju?
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 9 hours ago, Small Owl said: Ali ovi momci što se ganjaju sa ćacijima..alal im vjera. Imaš sa druge strane BIAu, muriju, kriminalce, huligane..znaš da ih je par 10ina, vjerovatni su i fizicki spremni, mozda i sa bokserima, nozevima, sprejevima..i ti opet krenes na njih, znas da sigurno mozes racunati mozda na druga sa kojim si dosao gledati utakmicu. Stvarno treba imati muda do zemlje. Bog dao zdravlja tim frajerima. Onom ološu kada su skinuli kačket da mu vide oči procvileo je u istoj sekundi i skupio ramenca kao poslednja hijena. 300-400e su im dnevnice... sve ih strošili po apotekama gnomi raspali. Bar na zavoje, longete i analgetike...da ne poganim usta ovde. Edited 3 hours ago by Wingwalker 8
Recommended Posts