Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 4 minutes ago, JPM said: Gledam celu utakmicu. Premekani ste. Mi smo sinoc dobili na odbranu, vi odbranu ne pipate. Uz ogradu da je Hapoel ipak nivo iznad Asvela, veoma je razocaravajuce koliko ste mekani. Pa kad je glavni igrac mekan jbg.Sa ove tacke gledista uvek bi birao borbenog ali manje talentovanog(a opet dobrog igraca) nego tehnicara koji zna u teoriji sve al jbg. Inace gledao sam i tuga je bas da je njima bilo dovoljno 7-8minuta angazovane kosarke da sa lakocom prelome. Edited 5 hours ago by Don Dusko
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, jedibojan said: A nije da nemamo s kim... Klasicna talacka kriza Bonga je srce i dusa ovog tima ali ne moze on sve da pokrpi jbg
jedibojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Bonga je srce i dusa ovog tima ali ne moze on sve da pokrpi jbg Niko tu pojedinacno nije krater osim Dzabarija, koliko mi kolektivno ne licimo ni na sta 2 1
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 hours ago, NikolaTest said: Ovo si mogao napisati i na nasoj temi, nije da ne slavimo πΒ πΒ Ja ozbiljno mislim da je Nik dobro resenje za KKP i verujem da ce to i pokazati. Kad se sprdam to drugacije deluje, nisam trolovao komsije, pisao sam o Niku ovde i obrazlozio zasto ovo mislim.Β Β E sad, mozda me ispali pa ispadnem glup, ali hajde da vidimo. 3
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, jedibojan said: Niko tu pojedinacno nije krater osim Dzabarija, koliko mi kolektivno ne licimo ni na sta Dzabari je stvarno bas los,znao sam da jeste ali za njega je nas Jago defanzivna zver.
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sem Washa ova ekipa nije mekana uopste. Samo je do zalaganja i stava. A on je bas los i neke hail mary sekvence u par utakmica to kriju.Β Β A zasto su zalaganje i stav losi pa jos na startu sezone, nije mi bas najjasnije. Nije bas za potpuno povlacenje paralele ali stav i hemija deluju kao kod nas od kupa do odlaska Sfera.Β Β Samo kao i u nasem slucaju, uz povredae kljucnih igraca nije moguce pricati o bilo cemu ozbiljnom, samo je nekako za ocekivati da se ostatak ekipe skupi i u nekoj meri na muda nadoknadi izostanak saigraca. Β
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne zajebavam se mislim da ce vam Kalates mnogo toga donetiΒ
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Sem Washa ova ekipa nije mekana uopste. Β Parker je ultra mekan. Ali generalno da, atleticizam ne manjka. Postoji opravdanje za nekreativnost u napadu, ali za ne igranje odbrane bas ne postoji. 1
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jabulah smeΔar ima na kraju sezone da ode kao najvece razocarenje u istoriji KKP, onda Δe da proigra u sledecem timu i da nas najstraΕ‘nije natrpa kao kaznu Ε‘to je kod nas bio smeΔe. UobiΔajeno poznato.
jedibojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nista jbg. Ocekivan poraz. Barsa sa Shakeom i mocnim grkom se mora dobiti. Zeljko, bila prica sa ogledalom i prosle sezone. I one tamo... Mi svi mazohisti u iscekivanju da se NJEMU kockice sloze (kao onda kad smo prosuli 18 u Madridu valjda)
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ko je gledao Jabarija, ni Calathes mu nece tesko pasti 3
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali Jabari kada je dolazio pricao u fazonuΒ znam gde dolazim i kod kojih navijaca dolazimΒ Β i onda mu stav na terenu totalno suprotan....
Bode Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Zasto Dylan Osetkowski nije odigrao ni minut u drugom, da li mozda neko zna? Izuzetni procenti u prvom Edited 5 hours ago by Bode 2
Patriota iz kauca Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mi smo baΕ‘ jedna slaba ekipa, sa igraΔima koji ne mogu da razumeju, trenerom koji viΕ‘e ne ume da objasni i uz to nemamo sreΔe.
Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, jedibojan said: *pusi kurac ostoja! To za njega nije uvreda π 3
Jakob Aman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Postali smo potpuno negledljivi. Mislim da Zeljko jedva ceka kraj sezone da ode, iz vise razloga.
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vala neka ide i on i VuΔiΔ, i Ostoja i svi zajedno u 3 kurca Β I da ne igramo EL, al da ne moram da gledam neke preplacene vucibatine koje kurcu ne vrede. Β Aba liga, daj 12 naΕ‘ih klinaca i teraj ove sve u kurac smuΔili su mi se svi do jedno 2
Ljusha Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Bode said: Zasto Dylan Ostekowski nije odigrao ni minut u drugom, da li mozda neko zna? Izuzetni procenti u prvom Zato sto se sa njim na parketu topila prednost koju smo imali, ocajno je igrao odbranu,ne moze protiv Motlija. Uzasno je izgledala ekipa sa njim na petici i Jabarijem na cetiri.Β 1
Papanikolesku Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ε½elimire, jel opet Δekamo 3-9? Razum je rekao rutinsko odraΔivanje Hapoela, srce se pak nadalo neΔemu. Mislio sam da Δe ova sezona biti novi poΔetak, taΔnije ubedili su me da Δe biti tako, meΔutim - ista priΔa, isti problemi, isto je sve.Β Β Jebi ga.Β
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jabari Parker vise puta potegne Ε‘ut nego Ε‘to stane u stav. U treΔinu stava. Lik ga ne jebava da se savije u kolenima. On ukupne ne provede vise od 6 sekundi sa telom u iole savijenim u kolenima...
Plant Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Jel ovo Loncar stajlingom konkurise onom Asvel Seljosu od sinoc ? Edited 5 hours ago by Plant 1 2
Recommended Posts