Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 26 minutes ago, Sinnerman said: Ja sam mislio da smo mi na naลกoj temi prsli. Sad mi malo lakลกe.ย ย Jes vala, i lud je lakลกe biti u druลกtvu ๐
Eddard Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 14 minutes ago, Ludi za Poli said: Samo Air Force 1 braco i sestre.ย ย Au brate moj, retko neudoban komad obuฤe.
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago https://www.instagram.com/p/DQMoX3hDOdQ/?igsh=MXd5dGhtNnFnZW83 ย po ovome ne gledamo igrace sa nba cuta Vec pleja koji je pod ugovorom u Evropi
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Kalatesovih 50% sa linije bacanja ne znam kako cu podneti, ako dodje... ย P.S. Izvinjavam se na off topicu. Edited 12 hours ago by Xpert 12
Jakob Aman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 39 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DQMoX3hDOdQ/?igsh=MXd5dGhtNnFnZW83 ย po ovome ne gledamo igrace sa nba cuta Vec pleja koji je pod ugovorom u Evropi Ife๐ 12
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 29 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kazu da ie Seiben Li Ovaj klub ฤe me u grob otjerati. 1 2
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ovaj klub ฤe me u grob otjerati. ย Kapiram te, ali ja cu svariti sve lakse nego 37 yo celavog kamenoloma.ย ย *sa spontano otiฤuฤim kolenom 1
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 milke za Fernanda, neko se u klubu roka vlaลพnim spidom.ย 3 1
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Teleaport pise Bruno 3 m eura za ugovor ย kako se pravda budzet 1 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Previse bas previse.Da je upitanju neka klasa pa ajd.
Ne sam Safete Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: 3 milke za Fernanda, neko se u klubu roka vlaลพnim spidom.ย Na 7 godina? 4 6
Alek The Great Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago A pisu 1,2+1,9=2,9m Nesto su u skoli bezali sa casova matematike. 2
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pa jebote Real otpuลกta igraca i dobijaju obestecenje ฤak... ย ย
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 100.000 odsteta realu ย plej je iz NBA potvrdjeno
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Evo sad piลกu da dolazi plej iz NBA, nije Saben fala Ostoji. ๐
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ove stresove moze oprati jedino neko gazenje Pariza od 20 razlike (spoiler alert: lol) 2
bungalov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: 3 milke za Fernanda, neko se u klubu roka vlaลพnim spidom.ย ali nije trazio da igra. spreman je i da ne dolazi na utakmice za 3 miliona, ako nam to znaci. moze i video konf iz kopenhagena da prati treninge. ย mislim da nasi vise nikad nece stedeti pare i cekati nba cut. ni mo bamba, ni bol bol, ni apciha, ni oskar (ne taj), ni batler, ni sluga, ni dimdivindi... ispusili za medalju. ko bi rekao, nije samo do para. zadnja nada nam je bila da exuma katuju, kad ni to. eee nba kate, surov li si. ย sad daj bruna sa 4pts per game za 3 miliona. brunu usralo, izneverovao. ย eto vam! ko kaze da nemamo para! mazemo se njima! mazemo brunu!
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 45 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kazu da ie Seiben Li ย Sjeban Li? Malo li smo sami sjebani... ย Edit: sad iลกฤitah do kraja temu, piลกete neฤe (valjda). Edited 11 hours ago by Stiletto 1
Recommended Posts