Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Zvezdaš96 said: Kako se ovo sve menja. Juče se nervirali svi što Butler ide u Olimpijakos sigurno, danas do uveče tugovali navijači Olija, pa se sada i oni raduju.. Iz minuta u minut se menja situacija, valjda ce i Partizan dovesti, ili makar po ovim ,,ekskluzivama" dovesti tj. ,,dovesti" nekoga.. Mada ima još uvek se pokupiti par dobrih igrača na tržištu... Mi ćemo dobiti kocku šećera, drugi celu tortu, ali eto doce neko. 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Tex_Willer said: Mi ćemo dobiti kocku šećera, drugi celu tortu, ali eto doce neko. Realno ja sam se sinoć iskreno smorio za Butlera, jer meni je on ovde najbolji od ovih što su ispali iz NBA priče, čak sam hteo u Zvezdi Batlera pre Dividja i zbog godina izmedju ostalog, ovaj već u 33.ušao.. Tako da možda neće Divindi u Oli, možda se preokrene i ovo.. Dok klubovi svi zvanično ne saopšte nisam siguran. A što se centra tiče, ja sam ubedjen da vi dovodite centra i to solidnog, nema šanse celu sezonu da sa Tajrikom gurate.. Ako smo mi našli centra makar i za pozajmicu, jer su nam 2 glavna centra teško povredjena, onda ćete i vi, makar centara ima i u EC, NBA, Fiba LŠ itd
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 hours ago, kendrick duckworth said: Svi troškovi koje klub ne ispegla preko sponzora ili su nekakve donacije ulaze u trošak, da li dnevni, mesečni ili godišnji, nije toliko ni važno. Letovi, busevi, smeštaji, stručni štab, mlađe kategorije, zakupi, servisi, platforme... 3 hours ago, Alek The Great said: Obicno oko 65% sveukupnog budzeta ide na plate igraca. Ostalo na plate strucnog staba, plate ostalih zaposlenih, putovanja, stanove za kosarkase, zakupi hala itd. Znam tu kalkulaciju ali mi je uvek bilo smešan taj zahtev da se tipa 65% mora trošiti na plate a ostalo na druge rashode. Pa onda ispada da ako imaš budžet od 15M pet milki ide na putovanja i ostalo a ako ti je budžet 30M onda 10M daješ na te troškove. To je naravno farsa kao i sve ostale priče o projektovanim i raspodeljenim budžetima. 4 hours ago, wrach said: Ne znam ni sto poredim ono sto je iz aviona jasno - nevezano za Zvezdu, Real, Asvel ili MZT - mi smo u ovu sezonu usli sa nikad vecim budzetom - a sa nikad ociglednijim rupama. Dodao bih, nevezano i za bilo kog igrača koji se spominje (sad kapiram zašto je mnogima u komšiluku muka od tog besomučnog licitiranja i sanjarenja), poentu si istakao - nikad veće priče o parama, cene karata i slično, a rupčage u sastavu kao na srpskim putevima. Edited 3 hours ago by Barkley#34 Slova 1
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Zvezdaš96 said: A što se centra tiče, ja sam ubedjen da vi dovodite centra i to solidnog, nema šanse celu sezonu da sa Tajrikom gurate.. Ako smo mi našli centra makar i za pozajmicu, jer su nam 2 glavna centra teško povredjena, onda ćete i vi, makar centara ima i u EC, NBA, Fiba LŠ itd Ali vidiš, to je i fora sa Željkom. Čovek ne želi da dovede centra. Kao da se inati navijačima, saigračima ili kome već. Mi doveli Motijunasa i čovek nam preokrenuo sezonu. Ajde, ne mogu da kažem da je samo zbog njega tako, ali čovek je vrlo koristan kao centar u svojoj 36. godini. Odma bačen u "vatru" sa jednim treningom i odmah pokazao da je klasa. A i on je bio nuđen Partizanu, Željko odbio. Imali su Lovrenja, Željko odbio. Lagano su mogli kasnije dovesti nekog, da se pojačaju a da sa njim "premoste" neko vreme. Ma kakvi, Željko i dalje nije hteo. I sad si u kurcu jer ti hitno treba plej koji će da odma doprinese i bude skoro 50% tima kao što je to Karlik. Umesto da si barem centra rešio, pa da ti ne duva promaja tu, ti sad moraš dve pozicije da rešiš. I obe moraju da budu top pojačanja da bi se čekanje isplatilo. Svakako meni ovo miriše da je Dividin Partizanov. TeleSport objavio da je je Olimpijakosov, pa ćeš videti kako će samo otići u Partizan. Ispašće da su Željko, Ostoja i Zoran prejebali Efes, Oly, Panatu.... sve žive za Dividinja. Edited 2 hours ago by Summerfunk 1
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zao mi je zbog Karlika, tek sam danas popodne cuo za povredu, ubi me posao. Izuzetno cenim njegove igracke kvalitete, iako je po mom ukusu previse "neozbiljna glava", gde pritom ne mislim na neke stvari koje su se desile van terena. Neuporedivo vise da nego sto prospe, ali ume da izabere trenutak za ovo drugo samo tako. Uz Bongu i Sterlinga on je najuticajniji na igru Partizana i mislim da ce se njegovo odsustvo jako osetiti. Sa druge strane, vidite i sami da su obe nase EL ekipe u fazonu "sipaj, ne pitaj" kada su ulaganja u pitanju, gde se spominju do skoro neka nerealna imena. Licno mi je malo muka od toga, ali jasno je da je doslo neko drugo vreme. Ne mogu da se otmem utisku koliko se igraci povredjuju. Kako izgledaju njihovi treninzi kada za to ima uslova, oporavak, pripreme za treninge i mec, ja zaista ne znam, ali ovo je neverovatno. 1
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da vam kažem ja nešto, bez ljutnje, sve ovo, sa obe strane brda, je poprilično nadrealno. I to nadrealno u smislu bolesno, trulo, pokvareno. Nije to moj Partizan. Možda je romantizovanje, idealizovanje i ostale stilske figure, ali jebo ti ovo. Leba i igara, život u iluziji neke klase, bar u nečemu, kad je sve ostalo bedno. Sve manje imam želju da pratim, a znam da ne mogu bez. 27 1 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Jakob Aman said: Nema potrebe da dovode samo reda radi. Izgleda da Željko Obradović nije pristalica onoga ,,Ko prvi devojci.." , on izgleda čeka da sve ekipe fino proberu šta žele, pa ako pretekne nešto, preteklo je da dodje u KKP...
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 59 minutes ago, La mano de Dios said: Zato imamo tebe da nam das dijagnozu 🤣 Evo listam šifrarnik... Ne nalazim nijednu odgovarajuću. Moraćemo da smislimo neku novu 1
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, DameTime said: Evo listam šifrarnik... Ne nalazim nijednu odgovarajuću. Moraćemo da smislimo neku novu F117 - nevidljivi plej i centar 2
fedor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 14 minutes ago, Elevator Operater said: Jel se to Efes i Zvezda ljube??? A ipak ne vidim dobro 😄 Tacno mozemo samo da ukrstimo ruke sa efesom... Edited 2 hours ago by fedor
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Elevator Operater said: Logičan sled događaja je da se poljube Efes i KKP, znači da nam lepo prepuste igrača... 15 minutes ago, Luchifer89 said: F117 - nevidljivi plej i centar PNRSP - PostNekompletiranRoster Stresni Poremećaj 1 2
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, DameTime said: PNRSP - PostNekompletiranRoster Stresni Poremećaj ZOCD... Sam cu izaci 6
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, fedor said: Jel se to Efes i Zvezda ljube??? A ipak ne vidim dobro 😄 Tacno mozemo samo da ukrstimo ruke sa efesom... Ne, Efes vreba s leđa vi ste ovde u ulozi Vujadina.. 2
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Elevator Operater said: Wait a sec... Na šta se odnosi ovo harder? Ako je dovoljno hard, možda i dovedu tog pleja i centra.
fedor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Postajemo crveno-bela sekcija foruma 😄 Lagano klizimo u taj limbo... Obustavljaj 😄 Kakav crni plej, kakav centar, vracajmo se na fabricka podesavanja! Koji vam je omiljeni parfem? 😄 1 2
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, mister-no said: Ne, Efes vreba s leđa vi ste ovde u ulozi Vujadina.. Svrši nam na zvezdu Na grbu. 12
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Svrši nam na zvezdu Na grbu. Ih ne može to tako precizno, može samo po grbu pa razmazujte gde hoćete 🙂 1
Recommended Posts