NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam ispratio sta se desava sa forumasem Papanikolesku (nmg ni da ga tagujem), zasto njega nema? Kontam da ili se jos nije otreznio ili ste ga spalili za primer Zeljkohuljenja?
fillam Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, NikolaTest said: Nisam ispratio sta se desava sa forumasem Papanikolesku (nmg ni da ga tagujem), zasto njega nema? Kontam da ili se jos nije otreznio ili ste ga spalili za primer Zeljkohuljenja? 11 hours ago, le piaf said: Ako ostavimo po strani očigledno neizbežan folklor, koji je bio apsolutno nepotreban za okupljanje koje za svrhu ima drugu vrstu emocije; neke istine se moraju izreći. Došlo je dosta roditelja sa decom, između ostalog i mala Minja, kao svojevrstan prikazatelj emocije koju Partizanovi navijači imaju prema Želimiru Obradoviću. U nekim drugim okolnostima ne bih bio pobornik, na neki način guranja deteta i igranja na tu kartu, no ovde to nije bio slučaj. Došla je tu jer ga voli. I moja devojčica je vezana za njega, a ja nisam taj tata koji je otvarao ta vrata. Druga stvar, nakon jučerašnje ostavke, dobrom delu je došlo iz dupeta u glavu, po onoj staroj ali istinitoj - ne znaš šta imaš dok ne izgubiš. Već sam rekao da sam potcenio ljubav partizanovaca prema Obradoviću, i usuđujem se reći da niko nikad nije bio ni blizu, niti će ikada biti, ni Đorđević ni Vujošević, ni Saša Ilić. Ljudi su tužni. Mislim, ono, nije čovek umro, samo je otišao iz kluba. Ali ih svejedno boli. Ima i samosažaljenja. Sa strane - patetika 1/1. Samo što nije, jer ljudi ga mnogo vole. Osećaju da gube nešto. Loš je osećaj. Mislim da je on svoju odluku već doneo. Treba biti i čovek, poštovati neke stvari, pustiti, i ne otežavati mu. On je dokazao svoju veličinu, i sinoć. Želimir nije veći od Partizana, Želimir je Partizan- pa tako sam i ja pogrešio kada sam ih rasčlanjavao. Rebrendirao se Papa, tu je i gađa žicu.. 1 1
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ovu vest čekaju svi navijači Partizana: Poznato kada Obradović seda za sto sa upravom crno-belih i donosi odluku Quote ...Ponudio je neopozivu ostavku koju je Ostoja Mijailović, predsednik kluba, brže, bolje priznao na društvenim mrežama, da bi dan kasnije na sednici na njegov predlog bilo odlučeno da ona bude odbijena. Onda se pojavila informacija kada se Obradović vraća iz Atine, pa ga je hiljade navijača sačekalo na aerodromu „Nikola Tesla“ dok je on pokušavao da ne zaplače. Sve ovo će svoju kulminaciju imati od 13.00 kada će Obradović sesti za sto sa članovima kluba i doneti odluku.. Edited 2 hours ago by fancy
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da primer u Feneru nije dobar primer.Tamo ga nisu busili nego jednostavno je dosao tj bio bas los period. Ovde u KKP-u ga buse svesno.I sad ako bi se vratio opet ne bi bilo nista od sezone jer ovi bi nastavili a a opet da ih stavis par njih na tribine opet bi bilo jebeno(iako zasluzuju)...
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, NikolaTest said: Nisam ispratio sta se desava sa forumasem Papanikolesku (nmg ni da ga tagujem), zasto njega nema? Kontam da ili se jos nije otreznio ili ste ga spalili za primer Zeljkohuljenja? Presvukao se u strahu od odmazde ali nije se dobro sakrio. 😁 Bespotreban potez inače jer mi volimo i crne ovce u porodici i ne odustajemo od njih tek tako. 🖤 Mada vidim da se sam doveo u red, propade mi trud da napravim ovo... 😛 1 1 3
sinisat5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Don Dusko said: Mislim da primer u Feneru nije dobar primer.Tamo ga nisu busili nego jednostavno je dosao tj bio bas los period. Ovde u KKP-u ga buse svesno.I sad ako bi se vratio opet ne bi bilo nista od sezone jer ovi bi nastavili a a opet da ih stavis par njih na tribine opet bi bilo jebeno(iako zasluzuju)... Stalno se provlači da ga neki igrači buše,koji konkretno?Ne mislim da imaš informaciju nego koji bi mogao bolje igrati a namjerno igra slabo? 1
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Mislim da primer u Feneru nije dobar primer.Tamo ga nisu busili nego jednostavno je dosao tj bio bas los period. Ovde u KKP-u ga buse svesno.I sad ako bi se vratio opet ne bi bilo nista od sezone jer ovi bi nastavili a a opet da ih stavis par njih na tribine opet bi bilo jebeno(iako zasluzuju)... Uvek prisutna prica o busenju kad god neki trener ide iz kluba. Nema veze sto je Obradovic ko zna koliko puta rekao da je zadovoljan rosterom i sto je vise od pola igraca kroz izjave pricalo pozitivno o treneru, ipak vise volimo da se bavimo svakakvim teorijama. Mislim, ne kazem da nije bilo nekih problema, ali to je sve u domenu traceva i teorija dok god neko iz kluba javno ne kaze da postoji problem. Pisao sam i pre neki dan, odlasci trenera su normalna stvar. Retko koji trener ode iz nekog kluba sa gomilom pehara i pobeda u ruci. To sto jedan tim ne funkcionise ne znaci da su losi igraci ili da trener ne radi dobro ili da se medjusobno buse ili nesto cetvrto... Prosto nekada ne kliknu stvari kako treba i to je to. U svakoj grupi pojedinci donose razlicite navike i osobine koje nije lako uklopiti tako da svi budu zadovoljni. Isto tako i sa kosarkaskim kvalitetima, koliko dream teamova je propalo bez nekog posebnog objasnjenja. Prosto ne ide i to ti je. Zocu je ovo peta sezona i po tome je daleko najuspesniji/najizdrzljiviji trener u srpskom sportu u proteklih recimo 10 godina. Jedino mi pada na pamet Vujosevic u ovom veku da se zadrzao duze u jednom klubu. Ovo spominjem zato sto postoji termin zasicenje, a Zeljkov izraz lica u mecu protiv Panate kada je skoro celo drugo poluvreme presedeo na klupi je pokazatelj zasicenosti. Mnogim trenerima je bilo dosta posle godinu ili dve, njemu je ocigledno dosta posle nesto malo jace od 4 godine. Ovo moljakanje uprave da ipak ostane je rezultat ogromnog razocarenja i besa navijaca. Prvo su se uredno oprostili od trenera, a kada su videli reakciju jasno im je da jedino mogu da smire masu ako ubede Obradovica da ipak ostane. Sto se njega tice, mislim da bi bilo neozbiljno za jednog zrelog coveka i takvog trenera da pogazi svoju rec vec posle dva dana, i da je u pitanju bilo koji drugi klub verujem da ne bi uopste razmisljao, a ovako pored glave ucestvuje i srce u odluci. 1
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 10 minutes ago, Ne sam Safete said: 40 000 eVara kazne zbog Murata E jbg, a već se radi priprema za štampu kako Prle i Tihi šmajserom kidaju Hitlera i Gebelsa za Bajern Edited 1 hour ago by Luchifer89 1 9
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Don Dusko said: Mislim da primer u Feneru nije dobar primer.Tamo ga nisu busili nego jednostavno je dosao tj bio bas los period. Ovde u KKP-u ga buse svesno.I sad ako bi se vratio opet ne bi bilo nista od sezone jer ovi bi nastavili a a opet da ih stavis par njih na tribine opet bi bilo jebeno(iako zasluzuju)... pisao sam vec. sta je jedna sezona spram celog zivota i postavljanja stvari na svoje mesto.. ovde je borba za osnove kluba, a to je da svim igracima sadasnjim a i buducim mora biti jasno da ovde nikad ali nikad ne sme ds se dozvoli kurcobolja i/ili busenje trenera ma kako se on zvao a pogotovo ako je to Zeljko Obradovic. x puta sam napisao, klub koji dozvoli da mu igraci buse i smenjuju trenera, nije klub to je predmet sprdnje. za mene licno, je to vaznije od bilo kojeg rezultata. Znsci ja dobijem info da se Duejn radovao odlasku zelja obradovica, da se Tajrik buni zbog Fernandovog ugovora, da Pokusevski hoce da ide u Aris...i cekaj zeljko preuzme odgovornost za sve to, i onda ja treba da podrzim iste te igrace? Pa sta sam ja? debil? ili ne daj Boze za Ostoju? ne sprdajte se ljudi.... ovde je situacoja jako zajebana, ako zeljko ne popusti, ja ne znam sta ce biti.... nijedan normalan trener nece preuzeti ovu grupu gradjana, pogotovo posle zeljka i ovakvog odlaska... i zar se niko nije zapitao, zasto su mu bivsi igraci pruzili podrsku? Ne treneri, kolege, nego igraci? Jel te igrace vikao? Jel kod tih igraca bio generaxijski jaz? Ne... stvar je stava i vaspitanja... govno kad je govno, ono je govno na mestu predsednika drzave, prednednika kluba, igraca, cistacice, domara... da je zeljko gresio jeste, da je on birao te igrace, jeste, sto se mene tice, moze ponovo jos 10 puta 1
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, sinisat5 said: Stalno se provlači da ga neki igrači buše,koji konkretno?Ne mislim da imaš informaciju nego koji bi mogao bolje igrati a namjerno igra slabo? Ja bušenje ne doživljavam nužno kao: ajde namerno da igram loše; nijednom igraču to nikada nije u interesu, jer im je opis posla takav da su konstantno u izlogu. Bušenje je sam odnos prema svom poslu na dnevnom nivou, odbijanje da slušaš, prihvatiš i uvažiš kritiku, problem sa autoritetom, neslaganje sa saigračima, podele na klanove, narušavanje atmosfere, gušenje mogućnosti stvaranja timske hemije i nekog kolektiva, sve u svemu - nedostatak nekih elementarnih stvari koje su neophodne za uspeh jedne ekipe... Ovih dana je bilo nemoguće ne naleteti na razne 'insajderske' informacije, a poslednje što je kružilo je da je Dwizz jedva dočekao Željkovu ostavku. Neke druge stvari se i poklapaju sa viđenim, pa i reakcijama na konferencijama, te me ne bi čudilo da je Tyrique bojkotovao Asvel zbog Fernandovog ugovora, kao da je i bilo varnica na relaciji Vanja-Jabari. Sve te informacije treba uzimati sa maksimalnom rezervom, jer su plod napisanog na internetu. Ne bih ni pisao o tome ovde, ali po svemu što sam imao prilike da vidim, šteta je već načinjena i uveliko se trabunja o reakciji publike protiv Bajerna. Jako nezahvalna pozicija za Željka. Svi znamo njegov karakter, a ako je on odlučio da prizna poraz, situacija mora da je baš kritična. Ja se lično nadam da će da prelomi da ostane, jer sam svestan scenarija koji sledi ukoliko je odlazak definitivan. Po svim dosadašnjim reakcijama partizanske javnosti, nesumnjivo bi dosadašnja frustracija zbog pomračenja u igri bila ništa u odnosu na sve negativno do daljnjeg. Utakmice će se svoditi na istresanje žuča besne grobarije po igračima, bez obzira na dalje rezultate i nevezano za to da li su neke stvari istina ili ne. Neki su već etiketirani kao krivci što je Željko prvi put u karijeri odustao i jedini koji može toga da ih sačuva je upravo Željko. Edited 1 hour ago by fillam 2
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 59 minutes ago, sinisat5 said: Stalno se provlači da ga neki igrači buše,koji konkretno?Ne mislim da imaš informaciju nego koji bi mogao bolje igrati a namjerno igra slabo? Dobrodosao u pracenje aktuelnosti. Ako tacno za Vasingtona u vezi Mike, ako je tacno za Tajrika (a vidi se da jeste), to je kvarenje timske hemije i samim tim, sabotiranje Zeljka
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Za njega nemam nikakav info, ali stvarno i iskreno mislim, da on nije glavni problem Edited 1 hour ago by ScepanScekicSto 1
sinisat5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Elevator Operater said: Dobrodosao u pracenje aktuelnosti. Ako tacno za Vasingtona u vezi Mike, ako je tacno za Tajrika (a vidi se da jeste), to je kvarenje timske hemije i samim tim, sabotiranje Zeljka Mislim da Parker ne sabotira nego da ga je ovo sve pojelo,bukvalno ne pripada ovdje,slično kao kod nas Nejpjer.Slazem se sa konstatacijom da vjerovatno svojim ponašanjem ne doprinose stvaranju hemije u ekipi,vjerovatno ima nekih klanova i td,ali to sa sigurnošću ne znamo.. Gledajući teren i pojedinačni učinak meni se čini da oni svi igraju u skladu sa svojim mogućnostima,timski ne izgledaju dobro ali pojedinačno to je otprilike to,jedino Bogina igra izgleda kao da on sabotira a baš on ne izgleda kao neko ko bi to radio.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.instagram.com/reel/DRmFq4xCHVX/?igsh=eHlwdXEzeWZxamV2 da presecemo malo... rade zagorac o Madaru ali i malo o Zeljku 9
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: da je on nije glavni problem Cekaj, polako, jeste ili nije?
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Cekaj, polako, jeste ili nije? ispravio sam 1
Plant Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne bih da vam solim pamet ali ajd' sklonite to drvo, da bi videli sumu. A u sumi ... obojici, i Zeljku i limaru, ugovor istice na kraju sezone. Mozsedesi da i nepomeniku isti istekne sa ovim tupavim plebsom ... a mozda i ne. U obe varijante, finansije vise. Bez istih je nemoguce promeniti skoro ceo tim a vi vidite koliko sa ovim Zeljko dobacuje. On je sve sem naivan covek, i ovu prostu jednacinu odlicno kapira ... i ko zna cime sve moze da je zacini.
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je neko od igraca busio Zeljka Obradovica on ne treba da igra za KK Partizan, ma po koju cenu, makar to znacilo da smo poslednji, da nemamo nego za juniore itd. 1
ScepanScekicSto Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) Ovo ovako treba pustati... lebd mekani sta je ovo... i znate sta je zajednicko svakoj situaciji? Sve su to igraci iz prosle sezone Edited 33 minutes ago by ScepanScekicSto 1
Ne sam Safete Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 15 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ima i jačih scena, ne znam hoću li uspjeti sad da pronađem...Ludi Savo glavna uloga. 1
ScepanScekicSto Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Za ovo pustanje Nana da sutira, za tako nesto se ispred zgrade na basketu, dobijaju samari, tamo gde sam ja odrastao barem
Recommended Posts