VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Kooineeperk said: 2/3 navijaci Zvezde 🙂 Pa kad su svi navijaci Partizana na aerodromu 🤣 5 minutes ago, Eddard said: Avion zajebava, obrće oko Bg. Pilot Cigan. Reko vrhovnik da mora da sleti u Nis 😂
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva montaza SK, hajlajtuje koliko ga ekipa ne jebe ni 2% 3
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 hours ago, ScepanScekicSto said: https://youtu.be/c_GnZU5IG0g?si=-5h04x8re4iItM_m Gresim ili ih je tad bese ispalio?
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Nate said: Gresim ili ih je tad bese ispalio? ja mislim da ih je ispalio , ako je tacno pre 13 godina snimak, to je sezona 2011-12 kad je izgubio finale, i posle toga ipak nije ostao.
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Secanje je varljivo, ali meni se cini da ih je ipak odjavio nakon ovoga
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U svakom slucaju ovo je zasluzio, pa kako bude 4
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo bas dobar snimak jbte, bas je tesko 😞
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako i ostane pri svome, makar je ovim dobio fantastican ispracaj i podsetnik koliko vredi nama i Partizanu. Za slucaj da mu se to zamaglilo jer svakodnevno radi sa ljudima kojima izgleda on ne znaci nista... 18 5 2
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo bas dobar snimak Veri difikult tu translejt, maj frend! 6 5 1
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 42 minutes ago, VISOKOLETAC said: Možeš li da nam objasniš šta je poenta ove fotografije? 1
dzakala Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je istina da je Trinkieri odbio Partizan(odnosno da ste mu nudili) a da nakon toga ide taj upravni odbor , ova saopstenja podrske, i sve ovo sa Obradovicem, stvarno jedna velika sramota sta jedan limar radi za Zeljkom, i kako pokusava da ga iskoristi. Sto neko rece, komsije, ako nista drugo priredili ste mu spektakularan rastanak, i slike koje ce obici svet.
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, VISOKOLETAC said: Kako mislis da ti objasnim? Sta treba da se objasnjava? Zeljko Obradovic na celu navijaca Partizana. Prestanite da mislite da je sve lose sto neko napise. Vec sam na ivici da pocnem da se sprdam sa vama. Posle onih ruznih skandiranja na aerodromu kada su vasi navijaci zeleli da umru sva deca navijaca Zvezde, pa samim tim i moje dete ja sam pokusao da pronadjem za mene divnu sliku i sliku sa toliko prenesenog znacenja. Sliku koja pokazuje sve ono zasta se vi zalazete i ti si pronasao nesto lose u tome. Svaka cast. Iskreno sam se bas iznervirao. To počeću da se sprdam bi značilo da zapravo na ovoj temi vodiš neku konstruktivnu diskusiju od kad se pojavila vest da Obradović ide. I opet ova nebuloza sa skandiranjem. Vidim da vas je baš pogodilo šta je neka grupica maloumnika skandirala na aerodromu. Evo da pitam i ja ponovo, je l' kad na svakom derbiju puna hala skandira da su svi koji navijaju za Partizan silovani kad su bili mali, prvo staviš čepiće za uši, a onda dođeš na forum da dižeš halubuku oko toga? 1 1 1
ScepanScekicSto Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago https://www.instagram.com/stories/supermariohezonja/3775295232385257765?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXd4eHVvamxzMjU1NQ== jbg... ostoja ovo pare ne kupuju 1
kendrick duckworth Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/stories/supermariohezonja/3775295232385257765?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXd4eHVvamxzMjU1NQ== jbg... ostoja ovo pare ne kupuju I Mario je...
VISOKOLETAC Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 9 minutes ago, robespierre said: To počeću da se sprdam bi značilo da zapravo na ovoj temi vodiš neku konstruktivnu diskusiju od kad se pojavila vest da Obradović ide. I opet ova nebuloza sa skandiranjem. Vidim da vas je baš pogodilo šta je neka grupica maloumnika skandirala na aerodromu. Evo da pitam i ja ponovo, je l' kad na svakom derbiju puna hala skandira da su svi koji navijaju za Partizan silovani kad su bili mali, prvo staviš čepiće za uši, a onda dođeš na forum da dižeš halubuku oko toga? Ako ti je lakse da brises moje odgovore da bi postigao poentu, tek onda pokazujes ko si. ainace ja ne skacem i ne skandiram nista, jer mi je ispod casti. Verovatno je tako kako kazes, ali ovde je bila poenta da sam u necem ruznom za mene nasao nesto lepo, a ti si i u tome nasao nesto ruzno.
Recommended Posts