Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imao sam prilike da ga onako povrsno upoznam bas na nekim basket terenima, pre par decenija.

Ne volim generalno takve karaktere ali jedan deo toga je i borba do poslednjih granica ... taj tesko odustaje.

Verovatno je provalio da je kraj i da nema dalje sa ovim likovima, koje je doduse sam birao. A i opste okruzenje mu ne ide na ruku.

Skurcilo se coveku sve ... da je mladji, verovatno bi gurao jos ...Β 

Β 

• Like 4
Posted

Od svega u zivotu najvise mrzim poraz... a ovo je sustinski poraz... ne rezultatski... ovo je poraz od svega loseg, svega kratkorocnost, svega "modernog", svega nekosarkaskog, svega na sta mi ovde nismo navikli...

Β 

ovo je poraz koji govori da odluke nikad ne treba donositi prema emocijama, i da ce te prodati prvi oni kojima si pruzio sansu...

Β 

postujem krilaticu "kralj je mrtav, ziveo kralj" al mi je zivotno bliza "vrijeme je majstorsko reΕ‘eto"
Β 

pozdrav ljudi... kao sto napisah danas pre svega ovoga, drzite se grobari, bolje biti nece...

Β 

Β 

Posted

Dao je klubu je apsolutno sve sto je mogao i mislio da je za dobrobit kluba i tima... Gresio je dosta sa zatvaranjem rostera iz godine u godinu, bio tvrdoglav, plus ogromna nesreca sa povredom Karlika, losa procena celog kluba za cupavog beskrvnika, kasne reakcije, gomila bezobraznika u igrackom kadru koji su se sami razotkrili u celoj ovoj savrsenoj oluji sranja i malera...

Β 

Nista od loseg ne menja cinjenicu da je Zeljko Obradovic aosolutno najvece ime u istoriji kosarkaskog kluba Partizan (pa onda za njim Sale). Verovatno i celog SD.

Β 

Verujem da ce i poΕ‘umljeni 'der sada da beΕΎi jer je ostao bez svog kiΕ‘obrana.

Posted

A igraci ako su ga busili...bolje bi im bilo da im je Zeljko zaista nesto pakosno uradio, pa zato. Jer ukoliko je razlog standardni crnjsko-sindikalni (ne radi ih vise njegov vajb), jbm ja njima sve po spisku bezmozgaskom.Β 

Β 

Videcemo. Ako proigraju ubrzo, tek im tad treba zvizdati.

• WOW 1
Posted

Što se tiče pretpostavki da Željko baca igrače pod autobus, kako nemaju dovoljno slobode kod njega i da im on ubija samopouzdanje svojim vikanjem... Treba posluőati őta su o njemu govorili i őta govore igrači koje je prethodno trenirao. 

Β 

Ah da, ima jedna mala, malecna začkoljica - ti bivΕ‘i igrači su profesionalci sa velikim, uspeΕ‘nim karijerima. A zajednički im je stav da su ObradoviΔ‡u uvek mogli da se obrate za sve, kao i im je uvek čuvao leΔ‘a, uprkos tom povremenom vikanju. James je u jednom intervjuu rekao da ljudima sa strane izgleda kako on njih maltretira dranjem, ali je zapravo vrlo pristupačan i zaΕ‘titnički nastrojen prema igračima. Čovek za 30+ godina rada ni sa kim nije ostao u loΕ‘im odnosima (osim večitog talenta Tristana VukčeviΔ‡a, izgleda). Čak je i u situaciji sa Spanoulisom on bio taj koji nije ΕΎeleo da razgovara sa Bilijem, ne other way around. U svakog svog igrača, čak i ovu ekipu, Ε½eljko je verovao viΕ‘e nego Ε‘to su oni verovali u same sebe.

Β 

That being said, odlična je paralela koju je @Small OwlΒ povukao sa crvenom linijom koja se ne prelazi. I mislim da ona nema veze sa godinama, veΔ‡ sa njegovom procenom da viΕ‘e ne moΕΎe da pomogne ovim igračima, niti da utiče na njih na bilo koji način. Njegova uloga trenΓ©ra tu gubi svaki smisao i zbog toga je podneo ostavku. Da je osetio kako joΕ‘ uvek moΕΎe dopreti do njih, sigurno bi se borio.Β 

Β 

U okvirima evropske, pa i svetske koΕ‘arke, Ε½eljko ObradoviΔ‡ je veΔ‡i od Partizana. Za navijače kluba, naravno nije, a on sam je isticao kako nijedan pojedinac i ne treba da bude ispred kluba. Ali da se ne laΕΎemo, svojim povratkom je zaloΕΎio reputaciju, ime i koΕ‘arkaΕ‘ku auru za ovaj klub, da bi se on vratio u najjače evropsko takmičenje. Ceo medijski hype, organizacioni napredak i priča oko sezonskih ne bi bili moguΔ‡i bez njega.

Β 

Pre par dana je neko spomenuo kako se slabije govori o tome da je Partizan njemu dao őansu da napravi trenersku karijeru. I to jeste tačno, ali őta je on uradio sa tom őansom? Zgrabio je i nakon te prve osvojio joő 8 Evroliga. KK Partizan je do danaőnjeg dana ostao na jednoj tituli osvojenoj sa Željkom.

Β 

JoΕ‘ jedno pitanje je koliko je klubova u situaciji da im na klupi sedi veliki stručnjak, koji je ujedno najveΔ‡i navijač tog kluba? Mislim da niko od nas Partizan ne voli viΕ‘e od Ε½eljka.

Β 

Na kraju dana Δ‡e on biti jedini koji Δ‡e preuzeti odgovornost ovom ostavkom, jer je jedini i oseΔ‡a. Igrači i uprava kluba, očigledno, ne.

• Like 17
Posted

Kako ono kaΕΎu, čovek pravi planove a bog mu se smeje. Tako ja reΕ‘ih onomad da neΔ‡u viΕ‘e da troΕ‘im emocije na KKP.

Β 

U svakom slučaju, veoma mi je drago őto se Željko vratio i őto smo imali ovu zajedničku vožnju, uz sve őto nam je ta vožnja donela. Sanjali smo zajedno jedan davni san. Vredelo je, i to ni ovakav kraj ne može da izbriőe.

• Like 17
  • Love 8
Posted
3 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Kako ono kaΕΎu, čovek pravi planove a bog mu se smeje. Tako ja reΕ‘ih onomad da neΔ‡u viΕ‘e da troΕ‘im emocije na KKP.

Β 

U svakom slučaju, veoma mi je drago őto se Željko vratio i őto smo imali ovu zajedničku vožnju, uz sve őto nam je ta vožnja donela. Sanjali smo zajedno jedan davni san. Vredelo je, i to ni ovakav kraj ne može da izbriőe.

Β 

Β 

☹️

Β 

• Love 6
Posted
Spoiler

Pre nego Ε‘to udarite po svim igračima, i pored svega imamo kvalitetnih ljudi! Sterling Braun i Ajzak Bonga su na primer u svoje ugovore stavili klauzule da im se ugovor automatski produΕΎi za sezonu 2026-27 ako je Ε½eljko ObradoviΔ‡ trener! Time su dovoljno rekli i ne zasluΕΎuju jedan jedini zviΕΎduk!

Β 

Sad malo o onima koji zaslužuju.. Tajrik Džons nije igrao utakmicu sa Asvelom jer je sa agentom digao frku oko primanja.. proradio mu shaq-ego kada je nekako saznao da Fernando jma veći ugovor od njega!

Β 

Duejn Washington je unapred osudio malog Murinena zbog njegovog izgleda i lobirao kod ostalih da je mali uljez i da se ne uklapa u socijalnu koncepciju ekipe! Vanja je pokuΕ‘ao da prodrma DΕΎabarija pa je DΕΎabari prodrmao njega.. Poku je ΕΎeleo u Aris dok je Bogdan bio trener tamo, traΕΎio raskid ugovora, nije Ε½eljko ΕΎeleo da odustane od njega jer je on za Ε½eljka bio ono Ε‘to i Vanja! DomaΔ‡i igrač na duΕΎe staze u Partizanu! Malom Mitru je napunjena glava a to da do njega dopru je dozvolio lično gospodin predsednik, pa kada je Poku smiren onda je i mali traΕΎio raskid ugovora.. Od svih novih igrača jedino je Milton zalaganjem i stavom zavredio poΕ‘tovanje, dok Osetkovski niΕ‘ta pogreΕ‘no nije uradio ali jednostavno je ne snaΔ‘en (verovatno zbog činjenice da smo ga prinudno koristili na poziciji koja nije njegova prirodna)..

Β 

Stvari van terena - sve je počelo davanjem podrΕ‘ke studentima od strane Ε½eljka i Vanje kao kapitena! Zasvrbelo je prvu usniju smrdije pa je Ostoja dobio direktno nareΔ‘enje da se Vanja skloni sa kapitena (pisao sam veΔ‡ da se isto desilo kod cigana..).. Ε½eljko nije dozvolio taj scenario i zapretio je odlaskom joΕ‘ tada pa se limar povukao ali je zbog te neposluΕ‘nosti počeo da trpi klub i budΕΎet! DrΕΎava niΕ‘ta od predviΔ‘enih sredstava za tekuΔ‡u sezonu nije uplatila, sponzori su počeli da se zovu i da im se preti da novac namenjen nama kroz sponzorstva mora biti revidiran i ako je moguΔ‡e podeljen na ravne časti nama i ciganima.. BudΕΎet za ovu sezonu smo napunili mi kupovinom sezonskih karti..

Β 

Kada smo kod toga.. i kompanija six-tix, odnosno efinity, kao i kompanija koja je pokrenula platformu part+ DIREKTNO je u vlasniΕ‘tvu ostoje i njemu bliskih.. odeon koji organizuje privatne cartere takodje je fantom agencija na kojoj ostoja i njegovi partneri mlate kintu.. uglavnom sve sto vam je predstavljeno svih ovih godina u klubu kao novitet i raritet, u sve se ugradio ostoja ili je ugradio svoje.. zato mu je od izuzetnog znacaja prica da klub postane korporacija i da bude koliko je toliko moguce profitabilan.. promenio je identitet i sustinu Partizana, prodao nam je muda za bubrege i svojim "ja pa ja" umislio da je on sam zasluzan za sve i veci od svega pa i Partizana!

Onda se pojavljuju Δ‡aci na tribini i u hali.. Δ‡aci i batinaΕ‘i crnokapuljaΕ‘i se sa marakane prebacuju u Arenu, i samo zato Ε‘to smo ljudi sa stavom i kičmom taj performans im nije proΕ‘ao.. pokuΕ‘ao je onog mučenog navijača da okrivi za sve..

Β 

Ne mogu sada dublje i dalje, nemam volje, jednom cu nastaviti, ima tu jos toliko sranja koja je Ε½eljko hendlao..

Β 

Kompletna vrhuska kluba MORA DA NAPUSTI PARTIZAN! Dva imena koja vrede su SAΕ A PAVLOVIΔ† i NOVICA VELIČKOVIΔ†! Uz njih moΕΎe Milenko TepiΔ‡ i ljudi sa stavom!

Pre nego Ε‘to udarite po svim igračima, i pored svega imamo kvalitetnih ljudi! Sterling Braun i Ajzak Bonga su na primer u svoje ugovore stavili klauzule da im se ugovor automatski produΕΎi za sezonu 2026-27 ako je Ε½eljko ObradoviΔ‡ trener! Time su dovoljno rekli i ne zasluΕΎuju jedan jedini zviΕΎduk!

Sad malo o onima koji zaslužuju.. Tajrik Džons nije igrao utakmicu sa Asvelom jer je sa agentom digao frku oko primanja.. proradio mu shaq-ego kada je nekako saznao da Fernando jma veći ugovor od njega!

Duejn Washington je unapred osudio malog Murinena zbog njegovog izgleda i lobirao kod ostalih da je mali uljez i da se ne uklapa u socijalnu koncepciju ekipe! Vanja je pokuΕ‘ao da prodrma DΕΎabarija pa je DΕΎabari prodrmao njega.. Poku je ΕΎeleo u Aris dok je Bogdan bio trener tamo, traΕΎio raskid ugovora, nije Ε½eljko ΕΎeleo da odustane od njega jer je on za Ε½eljka bio ono Ε‘to i Vanja! DomaΔ‡i igrač na duΕΎe staze u Partizanu! Malom Mitru je napunjena glava a to da do njega dopru je dozvolio lično gospodin predsednik, pa kada je Poku smiren onda je i mali traΕΎio raskid ugovora.. Od svih novih igrača jedino je Milton zalaganjem i stavom zavredio poΕ‘tovanje, dok Osetkovski niΕ‘ta pogreΕ‘no nije uradio ali jednostavno je ne snaΔ‘en (verovatno zbog činjenice da smo ga prinudno koristili na poziciji koja nije njegova prirodna)..

Stvari van terena - sve je počelo davanjem podrΕ‘ke studentima od strane Ε½eljka i Vanje kao kapitena! Zasvrbelo je prvu usniju smrdije pa je Ostoja dobio direktno nareΔ‘enje da se Vanja skloni sa kapitena (pisao sam veΔ‡ da se isto desilo kod cigana..).. Ε½eljko nije dozvolio taj scenario i zapretio je odlaskom joΕ‘ tada pa se limar povukao ali je zbog te neposluΕ‘nosti počeo da trpi klub i budΕΎet! DrΕΎava niΕ‘ta od predviΔ‘enih sredstava za tekuΔ‡u sezonu nije uplatila, sponzori su počeli da se zovu i da im se preti da novac namenjen nama kroz sponzorstva mora biti revidiran i ako je moguΔ‡e podeljen na ravne časti nama i ciganima.. BudΕΎet za ovu sezonu smo napunili mi kupovinom sezonskih karti..

Kada smo kod toga.. i kompanija six-tix, odnosno efinity, kao i kompanija koja je pokrenula platformu part+ DIREKTNO je u vlasniΕ‘tvu ostoje i njemu bliskih.. odeon koji organizuje privatne cartere takodje je fantom agencija na kojoj ostoja i njegovi partneri mlate kintu.. uglavnom sve sto vam je predstavljeno svih ovih godina u klubu kao novitet i raritet, u sve se ugradio ostoja ili je ugradio svoje.. zato mu je od izuzetnog znacaja prica da klub postane korporacija i da bude koliko je toliko moguce profitabilan.. promenio je identitet i sustinu Partizana, prodao nam je muda za bubrege i svojim "ja pa ja" umislio da je on sam zasluzan za sve i veci od svega pa i Partizana!
Onda se pojavljuju Δ‡aci na tribini i u hali.. Δ‡aci i batinaΕ‘i crnokapuljaΕ‘i se sa marakane prebacuju u Arenu, i samo zato Ε‘to smo ljudi sa stavom i kičmom taj performans im nije proΕ‘ao.. pokuΕ‘ao je onog mučenog navijača da okrivi za sve..

Ne mogu sada dublje i dalje, nemam volje, jednom cu nastaviti, ima tu jos toliko sranja koja je Ε½eljko hendlao..

Kompletna vrhuska kluba MORA DA NAPUSTI PARTIZAN! Dva imena koja vrede su SAΕ A PAVLOVIΔ† i NOVICA VELIČKOVIΔ†! Uz njih moΕΎe Milenko TepiΔ‡ i ljudi sa stavom!

Evo malo pikanterija koje kruΕΎe

• Like 2
  • Ha-ha 3
  • WOW 2
Posted

Veliko postovanje i ljubav za Zeljka Obradovica.

Β 

Nadam se da neki igraci mogu da dobiju ostavke koliko sutra.

Β 

Pre bih da gledam Mijailovica i da nas nabijaju 30 razlike nego neke polupane igracice koji nikad nista nece osvojiti a drznuli su se da misle da znaju o kosarci vise od najveceg.

Posted

Bio sam ubedjen da mu Hulja ne moze nista...ispao naivan...tek sada ce krenuti svim sredstvima na Partizan...oterani Δ‡aci sa tribine,pumpa se svaku utakmicu,daje se podrska studentima...ne pise nam se dobro...

• Ha-ha 1
Posted

Sad Δ‡e da krene prljav veΕ‘ da izlazi, ako, i treba, sve napolje pa da vidimo na čemu smo. Ja sam uvek za to da navijači moraju sve da znaju, za apsolutnu transparentnost - tipa neki zakasni na trening, odmah info (doduΕ‘e i odmah kazna). Naravno, ne bukvalno sve, privatne stvari i privatni problemi igrača i trenera ne, ali sve vezano za igru ili trening da

• Like 4