Pikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tuzno...umesto pleja sa jakim ulazom sa kontaktom i odlicnom poludistancom ti dovodis zamenu pleja bez ulaza i poludistance...pa jbt ako mi navijaci vidimo sta nam treba da li je moguce da su Zeljko i Savic slepi???Kalates sutem moze da ugrozi samo cillidersice i novinare iza kosa...najuris Ifceta(placas deo ugovora 500 doma),dovedes Kalatesa za 500 soma???pa gde vam je tu matematika????MI POSLE 13 KOLA E.L NEMAMO PRVU PETORKU!!!!!!! 1
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma kakve ostavke, čemu? Razriješiti stvari sa Džabarijem na bilo koji način, eventualno iskopati nekog igrača na pleju i guraj do kraja. Ako se nekim čudom izrodi neki plejin ili nešto više, pričamo za dalje, u suprotnom na kraju sezone krenuti u novu priču i novom čovjeku dati u ruke sastavljanje i vođenje tima od nule. Zašto trošiti neko ime sa ovim koncepcijski nakrivo nasađenim rosterom koji je pritom rezultatski već sad u solidnom kanalu? Nije kao da nam EL visi, imamo još sigurne 2 godine (praktično na hajp oko Željka). Naravno, sve ovo pod uslovom da sam Željko ne digne sidro po svaku cijenu... 1
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A da, zaboravih na 2 kurcobolje Vasingtona na odbrani Nana kada vam je ubacio 2 trojke. Kad malo bolje razmislim Vasington vas je bas unakazio. 4
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nemam šta pametno da kažem, drugovi i drugarice. Ovo je vreme patnje i moramo dostojanstveno da ga izdržimo. Ako uzmemo za konstantu da niko neće dati ostavku, a niti će želeti (a mi moći) da dovedu i neko pojačanje, ostaje nam jedino da gledamo i trpimo kako nas redom lupaju po ušima. Neće biti bolje, ali makar neka na pola sezone bude kristalno jasno da šanse ne postoje (mada rekao bih da je to već vidljivo), ne mogu opet da trpim neke preokrete, nadanja... Hoću ponovo da naglasim sraman odnos naše tzv Uprave prema svojim navijačima. Niste vi vredni nas (isto mislim i za komšije i njihovu tzv upravu). Žao mi je što ovo moramo da gledamo i trpimo ali pošto ništa ne možemo da promenimo, to je jedino što možemo. Život je uglavnom kofa govana, to je to Edited 12 minutes ago by Dzep 4
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Shonewizard said: Ma kakve ostavke, čemu? Razriješiti stvari sa Džabarijem na bilo koji način, eventualno iskopati nekog igrača na pleju i guraj do kraja. Ako se nekim čudom izrodi neki plejin ili nešto više, pričamo za dalje, u suprotnom na kraju sezone krenuti u novu priču i novom čovjeku dati u ruke sastavljanje i vođenje tima od nule. Zašto trošiti neko ime sa ovim koncepcijski nakrivo nasađenim rosterom koji je pritom rezultatski već sad u solidnom kanalu? Nije kao da nam EL visi, imamo još sigurne 2 godine (praktično na hajp oko Željka). Naravno, sve ovo pod uslovom da sam Željko ne digne sidro po svaku cijenu... I onda jako ulazimo u sezonu 26/27 da Zoc uzme 10-tu... Dokle bre jedno te isto, pa kako ne vidite da igramo najgoru košarku, da em primamo mnogo, al zato je fluidnost u napadu užasna... Nama je Milton najbolji organizator, jebeni diznilend smo.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad odigramo utakmicu sezone, kod kuce protiv Bajerna, ima da se stidite svega sto ste veceras napisali 😛 1
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, TripleJ said: Kad odigramo utakmicu sezone, kod kuce protiv Bajerna, ima da se stidite svega sto ste veceras napisali 😛 Sudar titana! 😂
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Inace, apropo mitskog pleja, sa ulazom i sutom za 2 i za 3, kojeg Pikac pominje, evo sta je izjavio Butler, koga su dovele komsije, kaze bilo je jos 3 kluba koja su poslala ponudu, Oly, Makabi i Dubai 😄 . Nidje nas. Znaci, Kalates je stigao po planu, zato molim vas, za mir u kuci, sve ide kako su se dogovorili, krijemo karte za februar, posle kupa. 1 1 2
kendrick duckworth Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije Big Z vrana, da mu Dozet i Bagzi uđu u igrača. 1
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, TripleJ said: Ovo je samo gomila prosecnih igraca, ovo sto mi sada imamo kod nas. Ovaj tim je daleko ispod onog kog smo imali pre 3 godine. Ali su rezultati i dalje razocaravajuci, s obzirom na njegov pedigre. Da, moj tatko ih je inace birao. Rez je neophodan. Pocev od Zorana Savica. 1
BattleBender Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Nema vremena za trening Zeljko, i igra na kartu da ce ova moderna generacija igraca da bude samoodgovornija, skoncentrisanija, i da ce brze, nego sto je realno, da pohvataju neke stvari. Ocekuje fokus i koncentraciju od nekog ko mozda nije sposoban da ga ima.... Sa druge strane igraci su namirisali da mogu da trpaju jednog kosaraskog velikana, sada kada ce svi da pricaju da je Zeljko gotov, da je proslo njegovo vreme itd. Da ne ponavljamo po hiljaditu put problem sa rosterom i formiranjem njega, ovo svakako moze bolje. Za pocetak se vidi da moze bolje jer Partizan igra egal kosarku sa najjacima tokom tekme. Sad 20min, prethodnih kola i po 30 min. U prvom poluvremenu se dobro koristilo odsustvo centra u PAO-u, i tu ne mislim samo na trazenje nekog viska blizu kosa, nego i defanzivno, i na bolju igru kroz i sa blokovima. I onda pad. Ne moze biti da nije vecinski do igraca. Naredna 5 kola definisu celu sezonu u EL, raspored nije tezak, i taj raspored moze biti mac sa 2 ostrice. Moze da se iskoristi za neko ozivljavanja. Sa 4-1, Partizan ide 8-10, i onda nailazi teskih 5 gde na krilima mogu da se naprave iznenadjenja, jos ako se vrati Karlik. Sa druge strane ako se laksi raspored ne iskoristi, i u naredne 5 tekme se napravi npr 2-3, onda je pritisak bas ogroman i stanje mozda bude jos gore (ako je to ikako moguce). U takvoj atmosferi sa 6-12, sa nadolazecim teskim rasporedom... bas jebeno. Zaista nije jos nemoguce da se povadi sezona, u pitanju je Zeljko Obradovic. Taj je i dalje tatko kosarke... Prosle godine ste bili na 2-8 pa ste se pocupali (pa ponovo usrali doduse).
DameTime Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 1 hour ago, TripleJ said: Ovo je samo gomila prosecnih igraca, ovo sto mi sada imamo kod nas. Ovaj tim je daleko ispod onog kog smo imali pre 3 godine. Ali su rezultati i dalje razocaravajuci, s obzirom na njegov pedigre. Upravo ovo. Šćepan pre neki dan spomenu kako je proigrala ekipa one sezone, pa bi tako mogli i ovo. A tu je petorka bila Exum-Punter-Nunnally-Leday-Lessort + odlična klupa. Pojeli bi ovogodišnji tim Partizana (sa sve Jabarijem) za doručak i samo ispljunuli koščice. To smo se mi nadali kako će Željko da izvede mađiju i od njih napravi igrače za krov Evrope. Naravno, sve ovo ne znači da treba baš ovoliko očajno da izgledaju.
Recommended Posts