Taki Posted yesterday at 07:04 AM Posted yesterday at 07:04 AM Jel vam ovo ovaj tips najavljuje pojacanje? izvinjavam se ako je u medjuvremenu zabranjen za prenosenje jer je imao promasaja.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 07:26 AM Posted yesterday at 07:26 AM (edited) Ja ne znam jel on kucu gde zivi pogodio ove godine Edited yesterday at 07:26 AM by ScepanScekicSto 7
Taki Posted yesterday at 07:49 AM Posted yesterday at 07:49 AM (edited) 23 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ja ne znam jel on kucu gde zivi pogodio ove godine Statisticki mora nesto i ubosti :) Imao je on dosta dobrih informacija ali onda je krenuo sve fulati, za Zvezdu je vecinu promasio, to jest ne sjecam se da je nesto i pogodio :) Edited yesterday at 07:50 AM by Taki
Elevator Operater Posted yesterday at 08:59 AM Posted yesterday at 08:59 AM @le piaf witness protection program. Ja sam probao sa istim anti-urokom pred sezonu, ispalo jos gore 🥲😆 1 1
fillam Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ludi Sava rešava Slukasa, kolorizovano. Edited 20 hours ago by fillam 1 12
TripleJ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago I, sta kazete, hoce li neko u poslednjem momentu pred tekmu da prijavi bol u primicacu ili cemo ipak prisustvovati neprijavljenoj kurcobolji za vreme tekme ? 1
kendrick duckworth Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago On 11/24/2025 at 1:00 PM, kendrick duckworth said: Molim za pozornost. Kladže nam daju 4.55 kvotu za pobedu sutra. U procentima, to je tačno 22%. Znate šta sledi. Reveal hidden contents I znate šta? Otprilike oko 22 časova, dobićemo po gusci 22 razlike. Uz Džabalebarijevih 22 poena. Meridijan, čuj me... daj kvotu za ovo. 1
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 9 minutes ago, kendrick duckworth said: I znate šta? Otprilike oko 22 časova, dobićemo po gusci 22 razlike. Uz Džabalebarijevih 22 poena. Meridijan, čuj me... daj kvotu za ovo. Ovde se negde krije forica sa Monako specijalom i serijom 0:22 ali bojim se da to vodi ka vašoj pobedi pa ništa onda 2
Shonewizard Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Quote “Da sam otišao u srednju školu, igrao bih samo protiv mlađih igrača. Sada svakog dana na treningu igram protiv najboljih košarkaša u Evropi. Takođe, mnogo više naučiš iz utakmica”, objasnio je Murinen. Kako je to sarađivati sa Željkom Obradovićem? “On je najbolji trener kog sam ikada imao. Van terena mogu da pošaljem poruku Obradoviću sa bilo kog mesta. Trener je dobar čovek i zna šta radi. Nisam došao ovde sa idejom da ću igrati 20 minuta u svakoj utakmici i odmah imati veliku ulogu. Došao sam da naučim što više i izvučem maksimum od najboljeg trenera u Evropi. Povratne informacije stižu direktno – bilo da su dobre ili loše. Važno mi je da trener ništa ne ulepšava niti umanjuje. Moram mentalno da rastem na terenu kako bih bolje čitao igru. Igram na tako visokom nivou da srednjoškolska košarka to više ne može da isprati. Moram mnogo dublje da razmišljam o košarci”, zaključio je Murinen. 12 1
Elevator Operater Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 32 minutes ago, TripleJ said: I, sta kazete, hoce li neko u poslednjem momentu pred tekmu da prijavi bol u primicacu ili cemo ipak prisustvovati neprijavljenoj kurcobolji za vreme tekme ? Da 1 3
le piaf Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 35 minutes ago, Shonewizard said: Nadam se da mali zaista ovo i misli, da nije izjava reda radi. Jer ako je ovako, onda ima pravi stav, može samo napred. Ajmo videti. Večeras izvestan poraz, ali bih zaista voleo videti napredak u utakmici gde nemaju šta da izgube. Valjda i Željko ima neki motiv vs Ataman, na mestu gde je takođe najveća legenda kluba. 3
Jakob Aman Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ocekujem da primicac ne da loptu nikome uz postignutih 20ak poena i slicnu razliku za njih na kraju.
Dzep Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sva sreća pa je bilo posla danas, da ne razmišljam o lomu koji će uslediti za nekih pola sata... Anyway, ajde samo da pokušamo da izgledamo kao iole ozbiljna ekipa, napravite faul kad treba, odbrana 1 na 1 da se ne šetaju kao na modnoj pisti, Jabari brate ajde malo da te ne probija svako kako želi, i tako, proste, ali puste želje... Ubiće nas Kendrick puškom
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, Shonewizard said: Izgleda Murinenu nisu dojavili da Želimir ne zna gde bije.
Shonewizard Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago On 11/23/2025 at 1:02 PM, fedor said: Ima jedna zanimljiva prica, necu da kazem da je istinita niti da cu da kazem da ima neke veze sa ovim. Bio jedan momak, generalno dobar lik, nesto mu na poslu nije kako treba, pa se jos razboli, pa dobije lose vesti iz rodnog grada. Poslodavac mu dozvoli da uzme par dana slobodno da ode kuci, isprati tu blisku osobu kako dolikuje, a i malo se psihicki stabilizuje i povrati, da bude sa porodicom koja mu mnogo fali. Momak sve to tako uradi, pa se posle toga vrati u firmu spreman za svoje radne zadatke. Medjutim pred prvi radni dan nakon povratka, neko spomenu u prolazu da ce mozda sutra doci ljudi iz centrale da nasumicno testiraju na neke nedozvoljene supstance, a on se seti da je kuci boravio u jednoj maloj prostoriji u kojoj su ljudi uzivali neku supstancu koje je tamo apsolutno legalna i normalna, ali ovde na poslu je iz nekog razloga ne dozvoljavaju. Onda mu jedan pametan covek iz firme kaze, ma nemoj ti ni sutra dolaziti za svaki slucaj, ko zna koga ce ovi nasumicno izabrati, a mozda si u prolazi udahnuo nesto nenamerno i eto tako nas junak dobi jos jedan slobodan dan neplanirano. Je li možda ta firma odradila neko interno tesitranje, rezultate spakovala u fioku i sad ima da kažemo neki vid prednosti u svim budućim pregovorima sa tim korektnim momkom? Pregovori kao što su recimo sporazumni raskid ugovora i tome slično. 🙂 1 2
Elevator Operater Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kako li ce ova ekipa uopste naci snage i motiva da izadje na sledeci mec? Sa kojom verom u sebe? Odigraju dosta dobro poluvreme (nije prvi put) i odjednom gledaju sebe kako u 3-4 min bivaju apsolutno zgazeni. I iznova i iznova. Nema ovde mentalnog prostora da bude bolje. Jer, nijednom se nije dogodilo ovoj skupini u pojam ubijenih "kosarkasa" da izadju iz velikog minusa i vrate se u igru, sebi tako pokazu da mogu...jedino Real, mada je to bilo vise fiktivno. Verujem da vecina, a mozda i svi vec sada jedva cekaju kraj sezone. A znaju da nemaju kud i da moraju da igraju jos 20+ kola i da se paralelno mrcvare u aba. Preklinjace i Bonga i Braun i Karlik da izadju iz ugovora sa ovim ukletim klubom na leto, ma koliko para da imaju i da im se ponudi.
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9.000 metara duboka je rupčaga Partizanova Mi smo grobari umorni od sranja na ivici komatoznog stanja 3 2 2 2
Dzo23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Sad ste na 4-9 bas kao i one sezone... A kreće serija objektivno laksih utakmica. Ova ekipa je prepuna dobrih igrača. I gotovo svaku utakmicu ima period ozbiljno dobre košarke. I odjednom kao da neko stisne prekidač, i raspad sistema nastupi. Nevjerovatno zaista. Mislim da se Željku mota po glavi, bar takav utisak stičem kad ga je kamera na kraju prikazala onako utučenog, da momentalno da ostavku. Edited 15 hours ago by Dzo23
kendrick duckworth Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 25:0 u 3/4 Od 4/6 do 4/24 za 3p 17:11 skokovi na poluvremenu, 44:22 na kraju juancho 15 skokova za 21 min, ceo KKP 22 skoka za 40 min
Tex_Willer Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Najveći dokle? Čoveku pik brane odlični defanzivci i spolja i unutra i mi i na osnovu toga smo užasno busni i iz laganog rola nas useravaju... Covek se opasno ali opasno sramoti, ali bitno je da iz ek ili fiba ls nema igraca, top je davati milione na mlohavce i nba macke u džaku koje su u padu... Ogadi mi covek i košarku, gori je demagog od zvalavog, a i narcis je sličan njemu iskr 2
Recommended Posts