VISOKOLETAC Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Parker povreda ala Dejo Savicevic... Boli me primicač Sto bi nasi rekli 4 do 6 nedelja, Game time decision 😂
Goofy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Ovo prosto nije tačno. Od ostalih vesti, moja keva (koja inače navija za KKCZ), insistira da večeras gledamo Partizan, kaže vama više treba pobeda, mučenici... Prihvatam da možda nije tačno, i rekao sam da je to samo moj utisak. A ovo drugo, što nam više cigana želi dobro (a ima ih u poslednje vreme, nakotili se), to smo više najebali. 2
Luchifer89 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 7 minutes ago, Ne sam Safete said: Izgleda bez Vanje i Parkera. Do q više Došao čovek po novembarsku platu i paljba Edited 10 hours ago by Luchifer89
Jakob Aman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dzabari primicac. Ja bih mu dao momentalni odmicac. Nek se tera u kurac vise. 6
TripleJ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Opet ulazimo u problem i u timu imamo samo 9 upotrebljivih igraca na EL nivou.
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, Goofy said: (a ima ih u poslednje vreme, nakotili se), Ajde izbegavajte ove termine molim vas
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da napisem pre nego sto pocne.. danas slavim, a imam bas neki blah osecaj u vezi utakmice... mozra me osecaj vara 1
VISOKOLETAC Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 minutes ago, Goofy said: nakotili se Moras priznati da ovo bas i nije lepo.
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Da napisem pre nego sto pocne.. danas slavim, a imam bas neki blah osecaj u vezi utakmice... mozra me osecaj vara Srecna slava i da uteras u sebe dovoljno anestezije do 20:30. A dzabari i vanja nek se teraju u kurac. Narocito prvi,mangup ne razume pitanje na kzs, ali zato je sisa nevidjena. Izgleda anestezija proradila kod mene 1
Goofy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 minutes ago, Don Dusko said: Ajde izbegavajte ove termine molim vas 5 minutes ago, VISOKOLETAC said: Moras priznati da ovo bas i nije lepo. U pravu ste, izvinjavam se. 1 1 1
Stiletto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Srecna slava i da uteras u sebe dovoljno anestezije do 20:30. Hvala na čestitkama, ovo drugo odradio.
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 31 minutes ago, Goofy said: što nam više cigana želi dobro (a ima ih u poslednje vreme, nakotili se), to smo više najebali. komšo, nek je sa srečom...😎 Edited 9 hours ago by Wingwalker
deez nuts. Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 42 minutes ago, DameTime said: Ovo prosto nije tačno. Od ostalih vesti, moja keva (koja inače navija za KKCZ), insistira da večeras gledamo Partizan, kaže vama više treba pobeda, mučenici... I keva provalila da nisi neutralna? 1
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Rekoh.. blah osecaj sve je u ovom klubu pogresno u ovom momentu, i starosedeoici, i tzv pojavanja, i trener, i navijaci i sbe... i nista ovde stvsrno ne bi bilo problem, trpao je nas fener oduvek, ali problem je stav, govor tela, ne razmisljanje... iskreno, mene bi bilo sramota, al njih boli kurac.. stvarno sramota... 2
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nemam šta više da kažem, ispričah se sam sa sobom na lajvu. Sve je jasno, ko hoće da vidi. Bednici, svi do jednog.
Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da sam ikad pomislio da će KKP sa Željkom da mi ubije želju za gledanjem košarke... Prejadna skupina mlohavih kurčeva. 1
Ljusha Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gledanje tekme sa teskom gorcinom.Nesto mora da se menja,nazalost, svi znamo sta i ko.
Marvin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na onom sudijskom tajmu Željko čak ni ne pokušava da kaže nešto igračima. Kraj
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sve je ovde loše, trulo. Svaka čast onima koji su utakmicu odgledali do kraja, bilo u hali ili preko TV-a/laptopa. Ja nisam mogla. Nešto mora da se menja, ovako više ne može. Koliko god da je Željko odgovoran, meni je neshvatljivo kako igrači u nekim situacijama nemaju dovoljno ponosa, želje i samosvesti da odigraju utakmicu na makar pristojnom nivou. Na kraju dana, ne igraju oni za trenera ili nas navijače, nego za sebe. 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Best case: Zeljko - hvala Limar - mrs Slatkorecivi - dobro dosao Not gonna happen though. Pre ce 1 Obradovic da ode i preda se po prvi put na pola sezone, nego da ode alavi ćaci.
Marvin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Best case: Zeljko - hvala Limar - mrs Slatkorecivi - dobro dosao Not gonna happen though. Pre ce 1 Obradovic da ode i preda se po prvi put na pola sezone, nego da ode alavi ćaci. Prihvatam i 2/3
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago PPP iliti pošumljena prislonička pederčina neće nigde, taj obraza nema
Recommended Posts