odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobre su te zezancije, neke su prostačke i vulgarne ali ipak bezazlene iz perspektive današnje mladeži kao evoTigana sa desne strane. Bio onaj košarkaš Tkačenko mi ko djeca se zezali Skačenko opet skok u napadu. Već kasnije smo solo džokavac zvali Solozabal po poznatom španskom basket jugadoru. Kasnije je ipak teniser sa krajnje ilustrativnim prezimenom Dolgopolov pobijedio. 4 3
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meho Puzić, Risto Dugonjić, Himzo Polovina, Mile Kitić, Dragan Nikitović. Kolege, pronađite se sami 4
Princeton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Jakob Aman said: Sebastian Kurc Google-ovo sam bio Emuchella Kurtza, mislio sam da je neki lijevi bek.. zvucao poznato. 1 3
Barkley#34 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 1 hour ago, odupri se ludilu said: Boro Spužvić Kvaka 😅 Bora Spužić Kvaka.
Elevator Operater Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Uvaliće nama Bora Asvel kvaku u spužić sutra...samo vi šerujte taj boomeraj 🥲😁
kendrick duckworth Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 41 minutes ago, Princeton said: Google-ovo sam bio Emuchella Kurtza, mislio sam da je neki lijevi bek.. zvucao poznato. Sreća pa nisi guglao Fournier i kliknuo na Images...
Recommended Posts