Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, Tex_Willer said: dok za mlohave igrace sa manjom energijom to je sve suprotno, pa pored užasne odbrane i napadacki budu prosek cist. A onda iz sezone u sezonu dovodimo takve, iz neobjašnjivih razloga.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima rezona Hoću da vrištim a ne mogu sam Ljudi su danas osetljivi na zvuke Jer je noć, noć, noć, noćTotalni je mrak Ništa se više ne vidi u tami
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Jos pamtim Bonginu izjavu u Madridu "da smo se dobro spremili i da cemo pobediti taj mec". Ja se majmun primio, pomislio top, konacno neki novi KKP i mindset, mora da je Zeks bas spremio utakmicu to tancina. Narocito nakon 2 vezane pobede priotiv izuzetno jakih ekipa i to u neizvesnoj zavrsnici... A onda bi ono. Tako da, Sterling (izjava pred Monako) moze da mi garantuje hipotekom, ne verujem nista vise dok ne vidim. Za pocetak da vidimo kako ide taj arhineprijatelj zvani zicer, najveci neprijatelj posle promaje (u reketu). Edited 3 hours ago by Elevator Operater
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako je nekom bilo mrsko da čita sa slika, Rujević je otključao tekst na sajtu vremena. https://vreme.com/vreme/ostoja-izmedju-dve-vatre/ 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 hours ago, La mano de Dios said: Razmisljao sam i ja o tome ali sam gledao Makabi-Monako i nema sanse da odigram nakon svega sto sam video kako se covek raspada, moze da udje al za mene su sigurniji pikovic Nedovic + i Petrusev + sutra. Ti bese zvezdas? Jedino to objasnjava ovo. Ako nisi njihov... 1
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 54 minutes ago, Elevator Operater said: Ti bese zvezdas? Jedino to objasnjava ovo. Ako nisi njihov... Ako Mirotic naprasno proigra veceras posle onoga sto sam gledao prethodnih nedelja od njega ja prestajem pratiti kosarku, nije to da njega nije hteo sut pa da kazes varljiva kategorija, govor tela mu je 5x gori nego kod Parkera, ali ajde da vidimo.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, La mano de Dios said: Ako Mirotic naprasno proigra veceras posle onoga sto sam gledao prethodnih nedelja od njega ja prestajem pratiti kosarku, nije to da njega nije hteo sut pa da kazes varljiva kategorija, govor tela mu je 5x gori nego kod Parkera, ali ajde da vidimo. Pa ako ga cuva Parker i hoće, a staviti potencijalno Parkera na Dialoa je isto užasno... Bolje da bude Tajrik na njemu, nego Dilan i Parker.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma Mirotic je tu najmanji problem, njihova bekovska linija je kljuc ovde, koliko mogu da se zaustave Okobo i Dzejms.
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nismo mogli nezgodnijeg protivnika dobiti za situaciju u kojoj se nalazimo. Imaju i glavu i rep. 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Srećno večeras komšije. Dobijate ovo. Dzejms kao po običaju protiv vas u minusu.
Recommended Posts