Jump to content

Recommended Posts

Posted

Komsije,navijate za veliki klub i to radite cisto iz srca najjace sto moze.Izbacili ste ćacije sa tribine i vi ste za mene trenutno pobednici ovog takmicenja.Dok citam da se danas ostavi politika na vratima Arene gubim interesovanje za ovo takmicenje jer nam je zemlja na ivici gradjanskog rata.Proci ce i ovo zlo pa cemo igrati kosarke.Jebes sva pojacanja i sve kalkulacije kad se neko sprda sa zenom koja je izgubila dete.Uhvatim kako sam sebe nazivam licemerom dok navijam za klub koji je zaposeo sns isto kao i vas.Ipak nas je vise i pobedicemo najvecu utakmicu kad se oslobodimo mafijaskog kartela.Sa duznim postovanjem pozdrav od matorog Ganfera.

• Like 4
  • Love 3
Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ovo resherovanje ove baš mlake objave pa još uz muziku Anice ćaci Dobre je baš ono minimum minimuma, ali daj šta daš.

What?! Otkad? 😳

Btw, slažem se, veoma mlako. Ovo ne zaslužuje nikakvu specijalnu pohvalu, eto podelio si IG objavu, bravo ti ga majstore.

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa zar nije njen muž onaj muflon Mića Softić? Jbte, zamisli da si udata za takvog konja

Jbg,konj galopira sa mnogo meleona u slamarici.

To je možda jak afrodizijak za Dobru nam Anicu.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Razveli su se, ima tome dosta. Drugo, nije njena muzika, ona samo peva u filmu. Treće, jeste sve mlako ali bi me najviše porazilo ako se bivši saigrači nisu lično javili Štimčevoj ženi i ponudili pomoć, platili advokata (kao gest, naravno) i šta već. To ne znamo, jelte.

Plus ovo što kaže Safet, gde su druge objave?