JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ova pitanja koja pitaju Rada i Rajko su ili provokacija ili su oboje retardirani. Pazi pitanje, jel je moglo malo bolje da se brani sut. Moglo je. Sledece pitanje. Bukvalno kao da te neko pita sto ste izgubili, i ti sta da odgovoris? Zato sto su oni dali vise poena. 9
Cavani Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Stiletto said: S Partizanom ne ide. Pratim ovaj klub skoro 50 godina. Video sam stotinu ovakvih poraza. Naplatili smo samo jednom, Đorđević u Istanbulu. Nikad više. Bila je i ona Kecmanka 🙂
Bode Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Ova pitanja koja pitaju Rada i Rajko su ili provokacija ili su oboje retardirani. Pazi pitanje, jel je moglo malo bolje da se brani sut. Moglo je. Sledece pitanje. Bukvalno kao da te neko pita sto ste izgubili, i ti sta da odgovoris? Zato sto su oni dali vise poena. Mene je sramota da slusam, majke mi. Sto kaze Loncar, vise konstatacije nego pitanja. 2
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, JPM said: Ova pitanja koja pitaju Rada i Rajko su ili provokacija ili su oboje retardirani. Pazi pitanje, jel je moglo malo bolje da se brani sut. Moglo je. Sledece pitanje. Bukvalno kao da te neko pita sto ste izgubili, i ti sta da odgovoris? Zato sto su oni dali vise poena. Dobijes dagger sa 11m i posle samo 30 min slusas ovu kako provocira i njega koji kao da tek uci da govori (profi novinar). Zeljku kapa dole. Ja bih na njegovom mestu uzeo onaj cuveni svezanj kljuceva i bacio na Rajka.
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ljudi manite se Rajka i Rade, ja sam šokiran kako se oni uopšte bave ovim poslom i to još na sportklubu. Bukvalno njih dvoje ni na konkursu za posao na Informeru ne bi prošli... 1
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago U ovakvoj utakmici mnogo toga odluči, ne samo tih lopta-dve na kraju. Pre bih rekao da je do nas 45 primljenih poena u 2/2, 14 IL i 30% šuta za tri. Ne možemo da održimo fokus pa to ti je. 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, kendrick duckworth said: I večeras ima stvari koje su do nas, poput volšebno omašenih zicera, nepravljenje faula odmah nakon jednog u poslednjem napadu... kada bi se to rešilo, onda bih očekivao da negde naplatimo, u suprotnom, na fortunu se ne bih kladio, prestao sam negde nakon Nolana Smitha. Jbg Klejburnovo jeste user jer jbg 10-11m...Ali ti kad promasis 5-6 zicera(tu ukljucujem i Sterlingovo) nije sreca jbg.Bolno jeste al nije sreca. 1
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Dobijes dagger sa 11m i posle samo 30 min slusas ovu kako provocira i njega koji kao da tek uci da govori (profi novinar). Zeljku kapa dole. Ja bih na njegovom mestu uzeo onaj cuveni svezanj kljuceva i bacio na Rajka. Treba njima odgovarati u stilu Grunfovih pošalica, praviti ih smešnima. 1 1
Grobarcina1992 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Realno poglupa smo mi ekipa od leta 2021, kad je dosao Željko iste stvari se ponavaljaju nebitno koji su igraci na terenu. Edited 12 hours ago by Grobarcina1992 1
Patriota iz kauca Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Drugari, ja se povlačim ove sezone. Mnogo glupa ekipa i vrlo stresno za gledanje. 1 1
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Jbg Klejburnovo jeste user jer jbg 10-11m...Ali ti kad promasis 5-6 zicera(tu ukljucujem i Sterlingovo) nije sreca jbg.Bolno jeste al nije sreca. Željko je upravo izjavio i još pitao novinare: ,,Pa šta je ljudi neko puka sreća kada promaši Partizan nekoliko zicera, šta je to nego sreća??
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Šta je čovjek pogodio, ma idi begaj... S 10 metara bez koske, i to kakav zvuk mrežice. Malo je reći da je uzeo nerezonski šut i da je očajno odradio pripremu, al šta da kažeš kad pogodi ovako nešto.
JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Dobijes dagger sa 11m i posle samo 30 min slusas ovu kako provocira i njega koji kao da tek uci da govori (profi novinar). Zeljku kapa dole. Ja bih na njegovom mestu uzeo onaj cuveni svezanj kljuceva i bacio na Rajka. Brate kao da ih placaju po postavljenom pitanju...nema veze kakvo je pitanje, nema veze da li ima bilo kakve logike, nema veze da li je uopste premisa tacna, samo pitaj. Evo sad bilo Radino pitanje o porazima u tesnim zavrsnicama. I Zoc im kaze da imaju ove godine 3 pobede i 1, ovaj poraz. I muk... a pitanje nesto tipa "dokle vise porazi u tesnim zavrsnicama?". Budale. 1
Luchifer89 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Đejmse Nejsmite, koliko još treba Kecmanku da otplaćujemo?
JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Treba njima odgovarati u stilu Grunfovih pošalica, praviti ih smešnima. Pa bukvalno sam to i napisao kao primer odgovora. 2
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, JPM said: Pa bukvalno sam to i napisao kao primer odgovora. Da, hteo sam tebe i da kvotujem, upravo tako treba odgovarati ili još banalnije. 1
Cavani Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Promaseni ziceri su pitanje koncetracije, ali i potrosnje. Veceras je Zeljko koristio samo 7 igraca, plus Pokua 5min i Kalates 6min. Sterling i Jones po 33min, nije ni cudo sto su crkli na kraju i promasili zicere. Mora rotacija da se prosiri, fali samo jedan povredjen igrac da bi to bio razlog.
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Barkley#34 said: U ovakvoj utakmici mnogo toga odluči, ne samo tih lopta-dve na kraju. Pre bih rekao da je do nas 45 primljenih poena u 2/2, 14 IL i 30% šuta za tri. Ne možemo da održimo fokus pa to ti je. Nije samo fokus u pitanju, iako ima i toga kao posledice, nego energija, fizička izdržljivost itd. Na skraćenu rotaciju, što povredama, što trenerskom odlukom. Meni je to više pokazatelj koliko košarka sve više postaje fizikalna, pa čak i u EL koja nije najjače košarkaško takmičenje na svetu, tebi se protivnik vrati u utakmicu sa dve trojke. A ti si za 6 pts poena riljao tri minuta. To posle utiče i na mentalni deo momentuma, naravno. 1
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 10 hours ago, wrach said: Cuj lagano veceras... Mnogo me interesuje da vidim ko ce da "cuva" Toka i Klajburna. I ispade niko. Voleo bih da razumem zasto Zeljko nije pokusao sa Brunom na Sengeliji kada je ovaj krenuo da trpa sve sto pozeli preko Ostekovskog. Prosto svake sezone mora bar jedan ovakav sut da nas ukopa i da izgubimo utakmicu. Drago mi je sto sam video da Zeljko ipak zna da postoji challenge, zao mi je sto mora da ga koristi na one perfidne kradje.
Coz29 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bonga i Osetkovski ozbiljan - kada su bili na terenu po statistici Dok Vasington i Bruno imaju najveći + Mislim da je Oetkovski u završnici umesto Bruna loša odluka al jbg sta je tu je
kendrick duckworth Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Cavani said: Promaseni ziceri su pitanje koncetracije, ali i potrosnje. Veceras je Zeljko koristio samo 7 igraca, plus Pokua 5min i Kalates 6min. Sterling i Jones po 33min, nije ni cudo sto su crkli na kraju i promasili zicere. Mora rotacija da se prosiri, fali samo jedan povredjen igrac da bi to bio razlog. Obojica su em vrhunske atlete, em u prajmu. Punter 31, Toko 30, Klajburn 29... teško da tu čuči objašnjenje. Ziceri jesu nekad to što si naveo, koncentracija i potrošnja, ali i jednostavno sreća, koja je i dalje važan faktor u sportu.
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ma taj Shengelija kad pogodi nesto spolja je bukvalno nezaustavljiv igrac, a u igri ledjima je bolji od 90% centara. Prosto je toliko dobar i netipican lik, slicno onom Sikmi, samo kvalitetniji. Klajburn vec moze da se brani ali je i on odlican igrac. Steta, i meni je delovalo da ide na vasu vodenicu zavrsnica, preziveli ste uzasnu 3/4, vratili vodjstvo, kontrolu u principu i onda nekoliko situacija gde je odlucila sreca/koncentracija/iskustvo... i eto ta trojka na kraju. ALi ne samo ona naravno, zicer posle, ko zna koliko zicera pre, onda ne moze niko 10 sekundi da napravi faul, nego ostaje samo sekund do kraja. Potpuni brainfart zapravo. 1
La mano de Dios Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago A sta covek da ista pametno kaze posle ovoga, sta uopste analizirati. Ja mislim da smo odigrali dobru utakmicu uz cinjenicu da je ovo vec 3.utakmica da igramo bez pleja. Ali ovo na kraju je paranormalno, covek nije ni znao da istice napad, onda mu Sengelija pokazuje na sat i on je opali sa pola terena. Sterlingov zicer je tek nemoguce ista reci, prosto neki baksuzluk se uvukao i nikako da ga isteramo. 1
kendrick duckworth Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, kendrick duckworth said: Obojica su em vrhunske atlete, em u prajmu. Punter 31, Toko 30, Klajburn 29... teško da tu čuči objašnjenje. Ziceri jesu nekad to što si naveo, koncentracija i potrošnja, ali i jednostavno sreća, koja je i dalje važan faktor u sportu. Kao npr. ovaj, odmoran igrač, bez akumulirane niti ovovečernje potrošnje... 1 2
Recommended Posts