Don Dusko Posted Thursday at 04:43 PM Posted Thursday at 04:43 PM (edited) 31 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ko je Sava? Chatgpt:"Sava je nadimak kosarkasa Partizana pod imenom Duane Washington Jr., koji je poznat po dalokometraznim sutevima za tri poena, koji je poslednju utakmicu protiv FMP-a odigrao fenomenalno i doneo pobedu kosarkaskom klubu Partizan a njegovi fanovi ga zovu Sveti Sava." end of ChatGPT, Edited Thursday at 04:45 PM by Don Dusko 1
Ne sam Safete Posted Thursday at 04:54 PM Posted Thursday at 04:54 PM Ljutio se Arsenije ili ne, ovu tekmu se stvarno mora povesti racuna o malim faulovima. Inace nisam pametan kako ih primiriti, natjerati na pozicione napade.
Coz29 Posted Thursday at 04:56 PM Posted Thursday at 04:56 PM (edited) @Don Duskodule me ohladio na 5 dana, mozda i u najboljem mogucem momentu. Hvala brate 😅💪 Mnogo kuknjave, svi se živi pojačali, samo mi nismo, nema se para, lazu nas mažu itd itd. Da i? Razumem donekle situaciju oko centra sve okej. Jedino mi nije jasno, to da pustiš Nilikinu a nemaš spremnu zamenu, bas ne kapiram.. Nama ne trebaju 2 igraca koji ce biti u prvoj petorci EL i pretendenti za MVP nagradu, nama treba 2 igraca solidnog kvaliteta da sa ovim sto imamo kompletira tim, naglašavam TIM. E sad sto Zeljko misli drugačije sigurno ima razloga, oce igrace koji mogu da prave razliku. Samo sto ne ide to bas tako ko na pijaci ko sto llimar misli, za tako nesto se odvoji četvrtina budzeta i dobiješ suv ekstra kvalitet. Okej Kalatesa većina ne voli, mator je, ovakav, onakav, al covek ima kosarku u malom prstu, a nama to treba neko ko razume i zna sta mu je uloga na terenu. Bruno je isto okej, taman da sa Tajrikom podele minutazu. Dobijamo Pariz. Edited Thursday at 04:57 PM by Coz29 1
Tex_Willer Posted Thursday at 05:11 PM Posted Thursday at 05:11 PM Jeste prošlo 1,5g, ali Kalates je stvarno plenio u Feneru, to i napredna stats pokazuje, pogotovo što defanzivno stvarno doprinosi( još u sistemu Zeljka to dolazi do izražaja zbog fizičke snage). S druge strane Fernando ako defanzivno ne moze biti iznad proseka je baš los potez, on je izrazito limitiran napadač, ali ajde i njemu bi značio plej koji razigrava.
ScepanScekicSto Posted Thursday at 05:12 PM Posted Thursday at 05:12 PM Slusah Nebesku udicu, i rekose da Kalates im problem sa kolenom, otice bez rezloga
Luchifer89 Posted Thursday at 05:13 PM Posted Thursday at 05:13 PM 28 minutes ago, Don Dusko said: Chatgpt:"Sava je nadimak kosarkasa Partizana pod imenom Duane Washington Jr., koji je poznat po dalokometraznim sutevima za tri poena, koji je poslednju utakmicu protiv FMP-a odigrao fenomenalno i doneo pobedu kosarkaskom klubu Partizan a njegovi fanovi ga zovu Sveti Sava." end of ChatGPT, Ja kad sam ga pitao zašto DWJ zovu Sava, ostah bez baterije od risrča
ScepanScekicSto Posted Thursday at 05:14 PM Posted Thursday at 05:14 PM Evo ja sad potpisujem ovih 12... ne fali nam mnogo 👀👀 Carlik, M.Moris ili neko slican Sterling,Milton, Washington Bonga, Vanja Parker, Dylan, Pokusevski Tajrik, Fernando
Coz29 Posted Thursday at 05:16 PM Posted Thursday at 05:16 PM (edited) 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo ja sad potpisujem ovih 12... ne fali nam mnogo 👀👀 Carlik, M.Moris Exum ili neko slican Sterling,Milton, Washington Bonga, Vanja Parker, Dylan, Pokusevski Tajrik, Fernando Edited Thursday at 05:17 PM by Coz29
Elevator Operater Posted Thursday at 05:16 PM Posted Thursday at 05:16 PM Zovemo ga mi ovde Sava zato sto sam posle Fenera u januaru okacio sliku Save Kikinde u cestitkama Washu za partiju. Nije taj nick otisao dalje odavde. 4
Coz29 Posted Thursday at 05:24 PM Posted Thursday at 05:24 PM 1 hour ago, Elevator Operater said: Kako braniti Pariz sutra bez da se udje u problem sa faulovima za Tajrika i Savu? Da li ce Zeks makar sutra popustiti sa insistiranjem na besomucnom switchu (jer ce nas tako saraniti)? Hoce li dati efekta tall-small sa Vanjom, Braunom i Bongom na terenu? Plus Tajrik i Dilan dole? Braun kao prenosilac lopte/situacioni plej. To mi ima smisla za switch Ajmo malo o sutrasnjem mecu, neverovatno vaznom. Mislim da ce Zeljko probati sa onim njegovim presingom, sa 3 igraca u polju protivnika. Igrali smo sad na kraju protiv FMP-a, gde ce Lakica da zalepi na Hifija pa mozda upali. Takodje, napad je najbolja odbrana, Dvejn ili Sterling da napadaju čupavog do iznemoglosti, da sto pre udje u problem sa faulovima.
Alek The Great Posted Thursday at 05:33 PM Posted Thursday at 05:33 PM 19 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo ja sad potpisujem ovih 12... ne fali nam mnogo 👀👀 Carlik, M.Moris ili neko slican Sterling,Milton, Washington Bonga, Vanja Parker, Dylan, Pokusevski Tajrik, Fernando Garantujes za ovog Fernanda?😁
Mile1 Posted Thursday at 05:35 PM Posted Thursday at 05:35 PM Cuo sam i ja za fernanda da je to to, nisam imao uspeha kod vas sto se tice pojacanja. Videcemo sada 1
ScepanScekicSto Posted Thursday at 05:44 PM Posted Thursday at 05:44 PM (edited) 11 minutes ago, Alek The Great said: Garantujes za ovog Fernanda?😁 ne garantujem ni za sebe, a ne za Fernanda, ali sve ypucuje na to samo da ne gledam vise da nam centra izguraju kao krpu Edited Thursday at 05:46 PM by ScepanScekicSto
Son_of_a_gun Posted Thursday at 05:48 PM Posted Thursday at 05:48 PM 1 hour ago, Don Dusko said: a njegovi fanovi ga zovu Sveti Sava Chatgpt nek ne jede govna, samo je jedan Sveti Sava. 3 1
fedor Posted Thursday at 05:53 PM Posted Thursday at 05:53 PM 15 minutes ago, Mile1 said: Cuo sam i ja za fernanda da je to to, nisam imao uspeha kod vas sto se tice pojacanja. Videcemo sada Isto sam cuo da je dogovor postignut i da je to manje vise to. 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: ne garantujem ni za sebe, a ne za Fernanda, ali sve ypucuje na to samo da ne gledam vise da nam centra izguraju kao krpu Daleko od toga da Fernando nema kvalitete, cak sta vise, ali mi je smesno da mi cekamo toliko, vaga je, odbijaju se imena, ceka se cut, rizikuje se pocetak sezone zbog toga, da bi potpisali Fernanda, brate... Mada imam i ptsd od imena Bruno. 2
ScepanScekicSto Posted Thursday at 06:01 PM Posted Thursday at 06:01 PM 7 minutes ago, fedor said: Isto sam cuo da je dogovor postignut i da je to manje vise to. Daleko od toga da Fernando nema kvalitete, cak sta vise, ali mi je smesno da mi cekamo toliko, vaga je, odbijaju se imena, ceka se cut, rizikuje se pocetak sezone zbog toga, da bi potpisali Fernanda, brate... Mada imam i ptsd od imena Bruno. Y odbranu da kazem, da je on bio jedna od prvih opcija na pocetku, jer odlaskom Matea, Skariolo je hteo da ga skloni, pa se posle predomislio 1
Stiletto Posted Thursday at 06:03 PM Posted Thursday at 06:03 PM Dujan može da bude samo Ludi Sava, molim da se ne kalja legenda... 3 3
JPM Posted Thursday at 06:14 PM Posted Thursday at 06:14 PM Kako spadoste na tog Bruna Fernanda i to sad kad ce biti dobrih igraca bez ugovora u NBA? 1
Son_of_a_gun Posted Thursday at 06:16 PM Posted Thursday at 06:16 PM 1 minute ago, JPM said: Kako spadoste na tog Bruna Fernanda i to sad kad ce biti dobrih igraca bez ugovora u NBA? Neko nam maznuo igrača pred nosem i onda smo pali u depresiju.
JPM Posted Thursday at 06:18 PM Posted Thursday at 06:18 PM 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Neko nam maznuo igrača pred nosem i onda smo pali u depresiju. Centra?
ScepanScekicSto Posted Thursday at 06:36 PM Posted Thursday at 06:36 PM 21 minutes ago, JPM said: Kako spadoste na tog Bruna Fernanda i to sad kad ce biti dobrih igraca bez ugovora u NBA? nije se moglo do fernanda ranije.. a izmedju fernanda ili bessia manje vise isto... ono sto valja (Precious) nece u Evropu Bambu necu ni da komentarisem 2 1
ScepanScekicSto Posted Thursday at 06:42 PM Posted Thursday at 06:42 PM Da li iko zna, koji je stepen povrede Monte Morisa? @Papanikolesku ili neko od kolega sto prate NBA? Pogledah na netu, ali nema detalja, sem da je povreda lista
Son_of_a_gun Posted Thursday at 07:01 PM Posted Thursday at 07:01 PM Ok, stanje stvari je da smo odabrali Fernanda pre nekog drugog otpatka jer je solidno jeftiniji a, kao što reče Šćepan, nije ništa gori od ovih koji su pominjani ovdje, Princess excluded. Što bi rekao gazda zaradili smo na ovom transferu. Igrač u prajmu, bez većih povreda, nema domet ali zato je veoma pokretljiv i energičan, što nam u suštini i treba. Nisam stručan da tvrdim, volio bih da @SteveFrancis#3 kaže koju, ali čini mi se da nam je on najbolji fit na igru, u konkurenciji sa Besijem, Brajantom i ne daj Bože Bambom. Nadam se da ovo znači i da sad imamo dovoljno novca za nekog respektabilnog pleja a i ja čujem da se i tu odmaklo u pregovorima. Nemam pojma ko je osim da “ću biti zadovoljan”. 1
Papanikolesku Posted Thursday at 07:05 PM Posted Thursday at 07:05 PM 21 minutes ago, ScepanScekicSto said: Da li iko zna, koji je stepen povrede Monte Morisa? @Papanikolesku ili neko od kolega sto prate NBA? Pogledah na netu, ali nema detalja, sem da je povreda lista Istegnuće lista, Grade 2 1
Recommended Posts