TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sta ce nama Spencer, dovoljan je Nick the brick. Ajde ne zanosite se,nego da mi drknemo Pariz sa ovim sto imamo , pa makar Popusevski prenosio Wash-u loptu 70% vremena, a Jabari imao krompir u svim kolonama.ย 3
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam za Dinvidija, previลกe mi zvuฤi ลกonjasto, Dulitl, Didilidi, Bubili.ย 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Papanikolesku said: ย Elem Sone, ovo deluje kao da reลกavamo Dinvidija. Kakav Efes jbt, povredila im se dva igraฤa u frontcourtu, a oni ฤe da dovode niskog na postojeฤih 6 takvih igraฤa u rosteru. Joลก je Telesport, Ostojino glasilo.ย mislim da gresis... ย nema se para za ovako nesto, a podseticu te da mi nemamo centra..
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago ล ฤepane, ako misliลก da je Kalates reลกenje da ti premosti 3 do 4 meseca u 37oj godini ลพivota- ekipe ฤiji predsednik javno iznese ambicije i ciljeve o top6, ne znam ลกta da ti kaลพem. Nema novca, a nudi se Batleru skoro 2M.ย Ja stvarno ne mogu da znam da li oni stvarno jure Dinvidija ili ne, samo naglas razmiลกljam jer mi je simptomatiฤno da to prenosi Telesport, i to tvit neke stranice na X-u, u danu kada se posipaju kofama svi iz kluba, pa joลก da dosole da nam pored Zvezde i neko drugi ulazi u igraฤa. Pa ฤe biti KKP pobedio Efes, eksplodirala bomba u Beogradu - Ostoja ponovo jaลกe.ย Opet, ne mora niลกta da znaฤi, to samo ja vodim svoju politiku, ali ovo tvoje o Kalatesu i da odrลพimo glavu iznad vode dok se ne vrati Karlik je baลก pucanje i u drugu nogu, poลกto smo prvu izreลกetali. ย Mislim da ลฝelimir nije ovca koju ฤe tamo neka prisloniฤka seljaฤina da prevesla za lovu, a da mu pritom javno nameฤe pritisak o najviลกim moguฤim ambicijama kluba u tekuฤoj sezoni dok to treba da ostvari sa jebenim Kalatesom.ย 5
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Para ima, samo se vaga na koga ce se utrositi. Nego ajd da se vratimo na problem visokih. Jesmo li zadovoljni sa Timme-om na petici?
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: ล ฤepane, ako misliลก da je Kalates reลกenje da ti premosti 3 do 4 meseca u 37oj godini ลพivota- ekipe ฤiji predsednik javno iznese ambicije i ciljeve o top6, ne znam ลกta da ti kaลพem. Nema novca, a nudi se Batleru skoro 2M.ย Ja stvarno ne mogu da znam da li oni stvarno jure Dinvidija ili ne, samo naglas razmiลกljam jer mi je simptomatiฤno da to prenosi Telesport, i to tvit neke stranice na X-u, u danu kada se posipaju kofama svi iz kluba, pa joลก da dosole da nam pored Zvezde i neko drugi ulazi u igraฤa. Pa ฤe biti KKP pobedio Efes, eksplodirala bomba u Beogradu - Ostoja ponovo jaลกe.ย Opet, ne mora niลกta da znaฤi, to samo ja vodim svoju politiku, ali ovo tvoje o Kalatesu i da odrลพimo glavu iznad vode dok se ne vrati Karlik je baลก pucanje i u drugu nogu, poลกto smo prvu izreลกetali. ย Mislim da ลฝelimir nije ovca koju ฤe tamo neka prisloniฤka seljaฤina da prevesla za lovu, a da mu pritom javno nameฤe pritisak o najviลกim moguฤim ambicijama kluba u tekuฤoj sezoni dok to treba da ostvari sa jebenim Kalatesom.ย daj Boze da bude kako ti kazes... svako normalan bi se obradovao kvalitetnom igracu. ย ย 1
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Papanikolesku said: ล ฤepane, ako misliลก da je Kalates reลกenje da ti premosti 3 do 4 meseca u 37oj godini ลพivota- ekipe ฤiji predsednik javno iznese ambicije i ciljeve o top6, ne znam ลกta da ti kaลพem. Nema novca, a nudi se Batleru skoro 2M.ย Ja stvarno ne mogu da znam da li oni stvarno jure Dinvidija ili ne, samo naglas razmiลกljam jer mi je simptomatiฤno da to prenosi Telesport, i to tvit neke stranice na X-u, u danu kada se posipaju kofama svi iz kluba, pa joลก da dosole da nam pored Zvezde i neko drugi ulazi u igraฤa. Pa ฤe biti KKP pobedio Efes, eksplodirala bomba u Beogradu - Ostoja ponovo jaลกe.ย Opet, ne mora niลกta da znaฤi, to samo ja vodim svoju politiku, ali ovo tvoje o Kalatesu i da odrลพimo glavu iznad vode dok se ne vrati Karlik je baลก pucanje i u drugu nogu, poลกto smo prvu izreลกetali. ย Mislim da ลฝelimir nije ovca koju ฤe tamo neka prisloniฤka seljaฤina da prevesla za lovu, a da mu pritom javno nameฤe pritisak o najviลกim moguฤim ambicijama kluba u tekuฤoj sezoni dok to treba da ostvari sa jebenim Kalatesom.ย Bez obzira da li si u pravu, volio bih da sam ovako racionslno analitiฤan kao ti, svaka rijeฤ ima smisla. Kudos. 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Alek The Great said: Para ima, samo se vaga na koga ce se utrositi. Nego ajd da se vratimo na problem visokih. Jesmo li zadovoljni sa Timme-om na petici? ย Sa kim?
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kalates je odlican da timu drzi vodu iznad glave kao primarni plej 4 meseca i ostavi nas sa prednoscu domaceg terena...u aba ligi...u grupi gde nema Zvezde i Dubaija. A u nasoj ima Dubaija ๐ฅฒ Edited 3 hours ago by Elevator Operater 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Hahahah bas htedoh da okacim... ย @Papanikolesku za sad ide u pravcu tvoje teorije ๐ค๐ Edited 3 hours ago by ScepanScekicSto 1 1
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bez obzira da li si u pravu, volio bih da sam ovako racionslno analitiฤan kao ti, svaka rijeฤ ima smisla. Kudos. ย Samo imam ozbiljan viลกak slobodnog vremena i nagomilanu frustraciju jer sam zakucan veฤ mesec dana za kuฤu, pa mi joลก i ovaj klub nabija pritisak ๐ 1 1
KockoOblo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako dodje Kalates, Kocko odlazi.ย Mator sam za baลก toliku zajebanciju.ย 2
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Alek The Great said: Drew Timme ย Nemam pojma ko je to. Hvala.
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JPM said: ย Nemam pojma ko je to. Hvala. Nije tip igraca koju bi vecina forumasa pozela u ovom trenutku, ali ja zelim da mislim da Partizan moze da igra lepu kosarku s njim. Neko ce reci mladji Kaminski i ima smisla, iako ima daleko veci IQ. A i mislim da jos nije dostigao plafon. A sto je takodje bitno jeftiniji je od nekih pominjanih opcija. Treba sad ustedeti i za beka. 1
bungalov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je idealan trenutak da ne dovedemo ni Butlera, ni Dindiwindija, ni Kalatesa... a bogami ni centra. ย Cisto da se mi Grobari ne skidamo sa terapija na koje smo se navikli.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 16 minutes ago, Alek The Great said: Nije tip igraca koju bi vecina forumasa pozela u ovom trenutku, ali ja zelim da mislim da Partizan moze da igra lepu kosarku s njim. Neko ce reci mladji Kaminski i ima smisla, iako ima daleko veci IQ. A i mislim da jos nije dostigao plafon. A sto je takodje bitno jeftiniji je od nekih pominjanih opcija. Treba sad ustedeti i za beka. ย Jasno, samo ja ga nikad nisam gledao. Mada je to i normalno, odavno ja ne pratim NBA ni blizu kao kad sam bio klinac. Recimo ja ni ovu dvojicu nasih, Grejema i sad ovog novog nisam gledao na vise od 3-4 utakmice. ย Edit. B92 vas povezuje sa centrom Reala Brunom Fernandom. Ja sam siguran da to nije tacno, lik je bukvalno najgluplji igrac evrolige. Edited 2 hours ago by JPM
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Papanikolesku ย posto vidim da pratis, ja stvarno ne, ukratko mozes li mi uporediti karijere batlera i miltona? ย ne ko je koliko fit i sl, nego nba karijere ย ย
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Turska stranica je objavila da je laz oko Efesa i Dinwidia, odnosno kao ลกto se ovde pisalo Efes gleda iskljuฤivo centre.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bukvalno treba biti bas no brainer pa poverovati da Efes sa najjacom bekovskom linijom u Evropi i sa jednim ipo igracem na pozicijama 4 i 5 juri Spensera madafukcing Dinvidija. Meni se isto cini da ovo ide u pravcu ovoga sto je @Papanikoleskuย rekao vec s obzirom na izvor koji je prvi okacio ovo za Efes i Dinvidija. Ostaje nam samo da vidimo epilog ove drame koju rezira zna se vrlo dobro ko.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Vi mislite da mi ne znamo da smo u problemu? Mislite da ne trazimo neophodna pojacanja!? Ljudi, pa nemojmo se saliti! U poslednja 3 dana je Zoran pogledao preko 100 igraca, od toga mi je preporucio 47? Mislite da smo mi jedini na trzistu? Nismo mi neozbiljni, nis- ZNAM JA sta pricaju navijaci, ne citam to nista ali mi prenose-VERUJTE VI MENI, niko vise od mene ne zeli kompletan roster i ima najvise ambicije -NIKO! Mislite da smo svih ovih nedelja sedeli skrstenih ruku!? Ne mislite? Pa razume se da nismo. Molim vas..." ย ย Zeljko Obradovic, verovatno ย 1 1 6
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Em celav, em ruzan, em ciglar. Recite mi da se zajebavate sa Nickom ljubim vas.ย 1
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: "Vi mislite da mi ne znamo da smo u problemu? Mislite da ne trazimo neophodna pojacanja!? Ljudi, pa nemojmo se saliti! U poslednja 3 dana je Zoran pogledao preko 100 igraca, od toga mi je preporucio 47? Mislite da smo mi jedini na trzistu? Nismo mi neozbiljni, nis- ZNAM JA sta pricaju navijaci, ne citam to nista ali mi prenose-VERUJTE VI MENI, niko vise od mene ne zeli kompletan roster i ima najvise ambicije -NIKO! Mislite da smo svih ovih nedelja sedeli skrstenih ruku!? Ne mislite? Pa razume se da nismo. Molim vas..." ย ย Zeljko Obradovic, verovatno ย Procitao sam ovaj tekst glasom Zelimira Obradovica, vrlo dobro skinuto od reci do reci. 1
Recommended Posts