Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Sta ce nama Spencer, dovoljan je Nick the brick. Ajde ne zanosite se,nego da mi drknemo Pariz sa ovim sto imamo , pa makar Popusevski prenosio Wash-u loptu 70% vremena, a Jabari imao krompir u svim kolonama.ย 

• Like 3
Posted
21 minutes ago, Papanikolesku said:

ย 

Elem Sone, ovo deluje kao da reลกavamo Dinvidija. Kakav Efes jbt, povredila im se dva igraฤa u frontcourtu, a oni ฤ‡e da dovode niskog na postojeฤ‡ih 6 takvih igraฤa u rosteru. Joลก je Telesport, Ostojino glasilo.ย 

mislim da gresis...

ย 

nema se para za ovako nesto, a podseticu te da mi nemamo centra..

Posted

ล ฤ‡epane, ako misliลก da je Kalates reลกenje da ti premosti 3 do 4 meseca u 37oj godini ลพivota- ekipe ฤiji predsednik javno iznese ambicije i ciljeve o top6, ne znam ลกta da ti kaลพem. Nema novca, a nudi se Batleru skoro 2M.ย 

Ja stvarno ne mogu da znam da li oni stvarno jure Dinvidija ili ne, samo naglas razmiลกljam jer mi je simptomatiฤno da to prenosi Telesport, i to tvit neke stranice na X-u, u danu kada se posipaju kofama svi iz kluba, pa joลก da dosole da nam pored Zvezde i neko drugi ulazi u igraฤa. Pa ฤ‡e biti KKP pobedio Efes, eksplodirala bomba u Beogradu - Ostoja ponovo jaลกe.ย 

Opet, ne mora niลกta da znaฤi, to samo ja vodim svoju politiku, ali ovo tvoje o Kalatesu i da odrลพimo glavu iznad vode dok se ne vrati Karlik je baลก pucanje i u drugu nogu, poลกto smo prvu izreลกetali.

ย 

Mislim da ลฝelimir nije ovca koju ฤ‡e tamo neka prisloniฤka seljaฤina da prevesla za lovu, a da mu pritom javno nameฤ‡e pritisak o najviลกim moguฤ‡im ambicijama kluba u tekuฤ‡oj sezoni dok to treba da ostvari sa jebenim Kalatesom.ย 

• Like 5
Posted
2 minutes ago, Papanikolesku said:

ล ฤ‡epane, ako misliลก da je Kalates reลกenje da ti premosti 3 do 4 meseca u 37oj godini ลพivota- ekipe ฤiji predsednik javno iznese ambicije i ciljeve o top6, ne znam ลกta da ti kaลพem. Nema novca, a nudi se Batleru skoro 2M.ย 

Ja stvarno ne mogu da znam da li oni stvarno jure Dinvidija ili ne, samo naglas razmiลกljam jer mi je simptomatiฤno da to prenosi Telesport, i to tvit neke stranice na X-u, u danu kada se posipaju kofama svi iz kluba, pa joลก da dosole da nam pored Zvezde i neko drugi ulazi u igraฤa. Pa ฤ‡e biti KKP pobedio Efes, eksplodirala bomba u Beogradu - Ostoja ponovo jaลกe.ย 

Opet, ne mora niลกta da znaฤi, to samo ja vodim svoju politiku, ali ovo tvoje o Kalatesu i da odrลพimo glavu iznad vode dok se ne vrati Karlik je baลก pucanje i u drugu nogu, poลกto smo prvu izreลกetali.

ย 

Mislim da ลฝelimir nije ovca koju ฤ‡e tamo neka prisloniฤka seljaฤina da prevesla za lovu, a da mu pritom javno nameฤ‡e pritisak o najviลกim moguฤ‡im ambicijama kluba u tekuฤ‡oj sezoni dok to treba da ostvari sa jebenim Kalatesom.ย 

daj Boze da bude kako ti kazes... svako normalan bi se obradovao kvalitetnom igracu.

ย 

ย 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Papanikolesku said:

ย 

Bez obzira da li si u pravu, volio bih da sam ovako racionslno analitiฤan kao ti, svaka rijeฤ ima smisla. Kudos.

• Thanks 1
Posted
8 minutes ago, Alek The Great said:

Para ima, samo se vaga na koga ce se utrositi. Nego ajd da se vratimo na problem visokih. Jesmo li zadovoljni sa Timme-om na petici?

ย 

Sa kim?

Posted (edited)

Kalates je odlican da timu drzi vodu iznad glave kao primarni plej 4 meseca i ostavi nas sa prednoscu domaceg terena...u aba ligi...u grupi gde nema Zvezde i Dubaija. A u nasoj ima Dubaija ๐Ÿฅฒ

Edited by Elevator Operater
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Bez obzira da li si u pravu, volio bih da sam ovako racionslno analitiฤan kao ti, svaka rijeฤ ima smisla. Kudos.

ย 

Samo imam ozbiljan viลกak slobodnog vremena i nagomilanu frustraciju jer sam zakucan veฤ‡ mesec dana za kuฤ‡u, pa mi joลก i ovaj klub nabija pritisak ๐Ÿ˜

• Like 1
  • Love 1
Posted
1 minute ago, JPM said:

ย 

Nemam pojma ko je to.

Hvala.

Nije tip igraca koju bi vecina forumasa pozela u ovom trenutku, ali ja zelim da mislim da Partizan moze da igra lepu kosarku s njim. Neko ce reci mladji Kaminski i ima smisla, iako ima daleko veci IQ. A i mislim da jos nije dostigao plafon. A sto je takodje bitno jeftiniji je od nekih pominjanih opcija. Treba sad ustedeti i za beka.

• Thanks 1
Posted

Ovo je idealan trenutak da ne dovedemo ni Butlera, ni Dindiwindija, ni Kalatesa... a bogami ni centra.

ย 

Cisto da se mi Grobari ne skidamo sa terapija na koje smo se navikli.

Posted (edited)
16 minutes ago, Alek The Great said:

Nije tip igraca koju bi vecina forumasa pozela u ovom trenutku, ali ja zelim da mislim da Partizan moze da igra lepu kosarku s njim. Neko ce reci mladji Kaminski i ima smisla, iako ima daleko veci IQ. A i mislim da jos nije dostigao plafon. A sto je takodje bitno jeftiniji je od nekih pominjanih opcija. Treba sad ustedeti i za beka.

ย 

Jasno, samo ja ga nikad nisam gledao. Mada je to i normalno, odavno ja ne pratim NBA ni blizu kao kad sam bio klinac.

Recimo ja ni ovu dvojicu nasih, Grejema i sad ovog novog nisam gledao na vise od 3-4 utakmice.

ย 

Edit. B92 vas povezuje sa centrom Reala Brunom Fernandom. Ja sam siguran da to nije tacno, lik je bukvalno najgluplji igrac evrolige.

Edited by JPM
Posted

Bukvalno treba biti bas no brainer pa poverovati da Efes sa najjacom bekovskom linijom u Evropi i sa jednim ipo igracem na pozicijama 4 i 5 juri Spensera madafukcing Dinvidija.

Meni se isto cini da ovo ide u pravcu ovoga sto je @Papanikoleskuย rekao vec s obzirom na izvor koji je prvi okacio ovo za Efes i Dinvidija. Ostaje nam samo da vidimo epilog ove drame koju rezira zna se vrlo dobro ko.

Posted

"Vi mislite da mi ne znamo da smo u problemu? Mislite da ne trazimo neophodna pojacanja!? Ljudi, pa nemojmo se saliti! U poslednja 3 dana je Zoran pogledao preko 100 igraca, od toga mi je preporucio 47? Mislite da smo mi jedini na trzistu? Nismo mi neozbiljni, nis- ZNAM JA sta pricaju navijaci, ne citam to nista ali mi prenose-VERUJTE VI MENI, niko vise od mene ne zeli kompletan roster i ima najvise ambicije -NIKO! Mislite da smo svih ovih nedelja sedeli skrstenih ruku!? Ne mislite? Pa razume se da nismo. Molim vas..."

ย 

hq720.jpg?sqp=-oaymwE7CK4FEIIDSFryq4qpAy

ย 

Zeljko Obradovic, verovatno

ย 

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 6
Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

"Vi mislite da mi ne znamo da smo u problemu? Mislite da ne trazimo neophodna pojacanja!? Ljudi, pa nemojmo se saliti! U poslednja 3 dana je Zoran pogledao preko 100 igraca, od toga mi je preporucio 47? Mislite da smo mi jedini na trzistu? Nismo mi neozbiljni, nis- ZNAM JA sta pricaju navijaci, ne citam to nista ali mi prenose-VERUJTE VI MENI, niko vise od mene ne zeli kompletan roster i ima najvise ambicije -NIKO! Mislite da smo svih ovih nedelja sedeli skrstenih ruku!? Ne mislite? Pa razume se da nismo. Molim vas..."

ย 

hq720.jpg?sqp=-oaymwE7CK4FEIIDSFryq4qpAy

ย 

Zeljko Obradovic, verovatno

ย 

Procitao sam ovaj tekst glasom Zelimira Obradovica, vrlo dobro skinuto od reci do reci.

• Like 1